.SHISEIDO PERFECT FOUNDATION BRUSH.

501_Shiseido_Perfect_Foundation_Brush1

En enää muista mistä mä löysin sen linkin, jossa tämä meikkivoidesivellin kehuttiin maasta taivaaseen, mutta se vakuutti ja kun löysin koko ajan vain lisää ja lisää kehuja tästä siveltimestä, se vakuutti entisestään. Mä en ole koskaan varsinaisesti tykännyt meikkivoidesiveltimistä (enkä oikein edes tiedä miksi), levitän meikkivoiteen yleensä mieluummin sormin, mutta tätä hehkutettiin jo niin paljon ja tuote ehti olla Suomestakin pariin otteeseen loppu suuren kysynnän vuoksi, että ajattelin laittaa rahani likoon. Kuulosti nimittäin jo liian hyvältä ollakseen totta. Ostin tämän syksyllä jonkun alennuskupongin antaman hyvän mielen turvin. Normaalihinta taisi olla jotain 30€ luokkaa, jos en aivan väärin muista :) Sivellin on pakattu läpinäkyvään muovipakkaukseen ja siveltimen ympärillä on vielä suojaava muovisylinteri, että sivellin pysyy siistinä, vaikka se heiluisikin pakkauksessaan.

503_Shiseido_Perfect_Foundation_Brush4

Shiseido Perfect Foundation Brushin sanotaan sopivan kaiken tyyppisten meikkipohjien levittämiseen. Voidemaiset, fluidit, jopa puuterimaiset meikkipohjat pitäisi pystyä levittämään tällä yhdellä siveltimellä. Käy myös peiteaineiden levittämiseen.

504_Shiseido_Perfect_Foundation_Brush5

Sivellin itsessään on ihmeen pieni varreltaan, mutta toisaalta: mahtuupahan meikkilaukkuun helpommin, kun matkalle lähtee. Sivellin on erittäin tiuhaan pakattu pieni töpö ja tuntuu ihan mielettömän ihanalta iholla, erittäin pehmeä ja sileä. Siveltimessä taisi olla sekä synteettisiä että aitoja harjaksia sekaisin.

505_Shiseido_Perfect_Foundation_Brush7

Siveltimessä on hieman viisto kulma, joka helpottaa työskentelyä tarkemmilla kasvojen alueilla. Koska sivellin on melko kompakti kooltaan, on se täysin pätevä myös esim. silmien alla ja nenänpielissä, mutta ihan yhtä lailla hyvä laajemmilla alueilla kuten otsalla ja poskilla. Jos haluaa peittävämmän lopputuloksen, kannattaa siveltimellä töpötellä meikki paikallaan ja vasta lopuksi käyttää kevyttä sivelevää liikettä häivyttääkseen reunat. Mä olen yleensä ihan vaan sivellyt meikkivoiteen paikoilleen ja töpötellyt sitten siihen päälle peittävyyttä enemmän niihin kohtiin mihin on tarve.

Tällä siveltimellä ei tule meikkiin raitoja, pohjasta tulee juuri niin peittävä kuin haluat ja se on silti ohuen näköinen. Sivellin liukuu kasvoilla täydellisesti ja on tosiaankin näppärä ja täydellinen myös tarkkuutta vaativilla alueilla. Samalla siveltimellä voi levittää kasvoilleen sekä meikkivoiteen että peiteaineenkin. Tämä sivellin todellakin saa mistä tahansa meikkipohjasta parhaimmat piirteet ja ominaisuudet esiin ja iho näyttää täydelliseltä.

Meikkivoiteen levityksestä: ensin pienet läntit meikkivoidetta molemmille poskipäille, buffataan, eli taputellaan tai oikeastaan painellaan siveltimellä poskille, sivellään silmien alta ja yläluomelta, sitten toiselle poskelle sama. Töpäytetään taas läntti meikkivoidetta otsakolmiolle, nenän varteen ja leuan kärkeen ja buffataan taas siveltimellä otsalta pikkuhiljaa alaspäin. Lopuksi vielä sivellään siveltimellä kasvojen reunat keskeltä ulospäin.

Testasin tätä menetelmää ja kyllähän se toimii jos alempana poskilla tai leukalinjassa ei ole mitään peitettävää, mutta jos on niin täytyy töpöttää hieman lisää meikkivoidetta niille alueille. Siveltimellä buffaamalla meikkivoide levittyy todella nätisti iholle ja iho näyttää melkein kuin photoshopatulta. Tämä sivellin on kyllä jäänyt mulle vakiokäyttöön aina kun käytän meikkivoidetta, lopputulos on aina niin kaunis.

Peseminen ei kyllä ole sitten ihan helpoimmasta päästä, koska sivellin on poikkeuksellisen tiheä, jää sinne myöskin helposti meikkivoidetta, vaikka olisi pessyt siveltimen mielestään todella hyvin. Itse käytän silloin tällöin siveltimienpuhdistussuihketta (Kickseistä saa ainakin) ja harvemmin sitten pessyt ihan vedellä ja marseille-saippualla. Myös Pumpulipupu hieman moitti siveltimen pesemistä, mutta kehui sen muuten maasta taivaaseen :)

506_Shiseido_Perfect_Foundation_Brush8

Shiseido Perfect Foundation Brush tosiaankin on aika täydellinen! Oletteko te kuulleet tästä ihmesiveltimestä?

25 thoughts on “.SHISEIDO PERFECT FOUNDATION BRUSH.

 1. Olen kuullut tästä siveltimestä paljonkin (ja pääasiassa tosiaan vain ylistäviä sanoja), kiinnostaisi kokeilla. Olen kuitenkin ollut niin tyytyväinen Sigman synteettiseen, supertiheään, pyöreäreunaiseen Sigmax-siveltimeen (#82), että en ole kokenut tarpeelliseksi vaihtaa. Joka tapauksessa, mitä tiheämpi sen parempi. En ole koskaan edes kunnolla oppinut käyttämään ”tavallista” meikkivoidesivellintä ja skunkkikin tuntuu tuon Sigmaxin jälkeen pelkältä vitsiltä.

  1. Skunkit on mun mielestä aivan liian löysiä meikkivoiteen levittämiseen, muuten ihan kivoja kyllä, mutta ei siihen tarkoitukseen :)

 2. Enpä ole! Tämähän oli kiva ja hyödyllinen postaus :)Olen juuri opetellut meikkivoiteen levittämisen siveltimellä. Minulla on siihen Inglotin meikkivoidesivellin, mikä on sellainen tavallisemman näköinen suti. Olen ollut siihen ihan tyytyväinen, mutta voinen harkita tätä kaveriksi…Mistä muuten marseille-saippuaa saa? Voiko sillä pestä ihan kaikki meikkisiveltimet karvan laadusta riippumatta?

  1. Marseille-saippuaa saa melkein mistä tahansa marketista, Cittarista, Prismasta, Stockaltakin, melkein mistä vaan missä päivittäiskosmetiikkaa myydään :) Eikä maksa paljoa. Le Chat on ehkä se yleisin. Marseille-saippua sopii kaikkien siveltimien pesuun, oli sitten synteettinen tai aitokarvainen.

 3. Tämä on jo varmaan viides ylistävä blogipostaus ko. siveltimestä! Joko tässä on massahysteriaa ilmassa tai sitten sivellinen on täydellinen :DJos tuota hiippailis Stokkalle ainakin hiplaileen tätä…

  1. Kyllä se aika täydellinen on, suosittelen kokeilemaan :) Ennen tätä mä en tosiaankaan ole sivellintä käyttänyt, koska en yleensä tykkää niistä, mutta tästä ei voi olla tykkäämättä :)

 4. Morre: Mä käytän marseille-saippuaa ja ostin sen muistaakseni Stockalta. Varmaan saa ihan Cittaristakin. :DOlisi varmaan ihan hyvä sivellin mutta vielä olen tyytyväinen mun muutaman euron Coastal Scentin flat kabuki -suti.

 5. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta siveltimeltä! Osaisitkohan sanoa miten tuo toimisi mineraalimeikkien kanssa, tai onko kellään kokemusta?

  1. Jauhemaista en ole tällä testannut, koska mulla on siihen oma sivellin (EcoTools sylinterikabuki) ja olen ollut siihen tyytyväinen siinä hommassa.

 6. Tuo sivellin on niin täyttä perkuleen rakkautta, ettei tosikaan. Marseille-saippuaa käytän minäkin sen pesuun, mutta tuon peseminen on oma hommansa, joutuu pariin kertaan kyllä kuuraamaan…Mutta en tulisi oikeasti enää toimeen ilman tuota sivellintä! :D En kyllä mineraalimeikkeihin sotkisi, paitsi nestemäisiin sellaisiin…itse käytän Chanelin ”kiinteän” meikkivoiteen kanssa.

 7. Ei ole kokemusta tästä Shiseidon siveltimestä. Olettaisin tuon sopivan oikein mainiosti myös mineraalimeikin levitykseen, ei juurikaan eronne flat kabuki-tyyppisestä siveltimestä. Minua tämän tyyppisissä siveltimissä häiritsee ainoastaan se paljonko meikkivoidetta menee hukkaan. Olen sillä tavalla vähän pihi. ;-) Oletko kokeillut miten toimisi viimeistelyssä eli jos ensin levittää meikkivoiteen silleen suunnilleen sormilla ja tasoittelee ja viimeistelee siveltimellä?

  1. Flat kabukit on varmaan vähän löysempiä, tämä on oikeasti tosi tiivis ja pieni. Itse en kyllä ole huomannut, että tässä juurikaan menisi meikkivoidetta hukkaan, koska sivellin on niin tiivis, ei sinne ihan niin paljoa meikkivoidetta jää piiloon kuin moniin muihin :) En ole kokeillut tuollaista ”viimeistelytekniikkaa”, mutta toimii varmasti oikein hyvin :)

 8. Olen lukenut tästä siveltimestä pelkkiä kehuja ja ylistyksiä, juuri meikkivoiteisiin liittyen. Monesti olen meinannut ostaa, mutta jättänyt sitten ostamatta, koska en käytä nestemäisiä meikkivoiteita. Mutta että voi käyttää myös puuterimaisten levittämiseen! Jes, menee varmasti lähitulevaisuudessa hankintaan. :)

  1. No näin ne siellä kehui, että sopisi myös esim. meikkipuuterin levittämiseen, mutta jauhemaisesta en mene takuuseen, sitä en ole kokeillut.

 9. Vaikuttaa houkuttelevalta! Toistaiseksi olen kuitenkin ollut enemmän kuin tyytyväinen E.l.f. Studio Powder Brushiin, jossa on ihan uskomaton hinta-laatu -suhde! Levitän sillä mineraalipohjani (bareMinerals Original + Lily Lolo). Shiseidon imagolle ei E.l.f. kyllä valitettavasti pärjää. :D Toinen mahtava sivellin on E.l.f. Complexion Brush, joita löytyy meikkipussistani niin aurinkopuuterin kuin poskipunan levitykseen. Vielä bareMinerals Maximum Coverage Concealer Brush, niin täydellinen setti kasvosiveltimiä on kasassa.Välillä olen korvannut mineraalimeikin Chanelin Mat Lumiere Luminous Matte -meikkipuuterilla. En tiedä kuvittelenko vai onko vain sattumaa, mutta ihan kuin juuri niiden kertojen jälkeen ihoon nousisi pieniä finnejä..

 10. Minua kiinnostaisi meikkivoidesivellintä enemmän kysyä mielipidettäsi kynsilakkasiveltimistä. Olen aina ihaillut välillä blogissa vilahtavia kauniisti ja huolellisesti lakattuja kynsiäsi! Onko tuollaisen lopputuloksen saamiseksi väliä sillä, käyttääkö pientä vai isoa kynsilakkasivellintä? Itselläni on vain Mavalan minikokoisia lakkoja, joilla ainakin itse joudun tekemään horisontaalilinjassa pyyhkäisyn kynnelle, jotta kynsinauhalinja on suora ja siisti. (Puolikuun, lunulan alueella) Oikeassa kädessä tämä on haastavaa, jotta lopputulos olisi kaunis ja omaa silmää miellyttävä. Mietin vain, saisiko isommalla siveltimellä siistin lopputuloksen helpommin? -Mariia

  1. Väliä on enemmän sillä, että on huolellinen ja tarkka levityksen kanssa, nimenomaan siellä kynsinauhojen puolella. Mä olen kehittynyt melko hyväksi ja tarkaksi myös vasemmalla kädellä (työelämässä tehnyt ripsienvärjäyksiäkin vasemmalla kädellä), joten oikean käden lakkaaminen ei ole ongelma, olenhan tehnyt vasemmalla kädellä omaan oikeaan rakennekynsiäkin ja hyvät tuli :D Tietenkin sellainen leveämpi sivellin helpottaa ihan huomattavasti, rajasta tulee siisti melkein kuin itsestään. Paljon enemmän vaivaa joutuu kyllä näkemään ohuemmalla siveltimellä eikä ne mullakaan aina täydelliset ole, koska en jaksa alkaa sotkemaan lakanpoistoaineen kanssa. Itse tykkään enemmän leveistä siveltimistä, mutta ohuemmillakin pärjää :)

 11. Mua oikein jännitti että mitä mieltä olet kun huomasin, että olit kirjoittanut tästä siveltimestä. Mutta vakuuttihan tämä Shiseidon pikkuinen sinutkin, aivan ihana! Kiitos myös hyödyllisestä videolinkistä, sain siitä vielä lisävinkkejä siveltimen käyttöön! :)

  1. ooh, jos joskus satut testaamaan tuota mineraalijauheen kanssa, niin laita siitä muutama sana blogiinkin :)t:tursas

 12. Mistä shisheidon siveltimen voi ostaa? Mistä itse ostit tai tilasit?

  1. Shiseidon tuotteita myydään Stockmannilla ja Sokoksella. Tosin tässä tapauksessa kannattaa mennä Stockalle, koska siellä se on 29€, Sokoksella 35€. Mulla oli Stockalle joku -20% aleseteli, eli sain siitä vielä alennustakin silloin, kun sen ostin.

 13. Hei ihan vaan tiedoksi, että tätä kyseistä sivellintä saa myös Stockmann Beauty:sta, ainakin Hullujen päivien aikaan (jolloin se on tietty tarjouksessa).Ja kyllä, tämä toimii myös jauhemaisten meikkipohjien kanssa. Tosin pohjasta helposti tulee paksu/peittävä, kun sivellin on niin tiheä ja se nappaa mukaansa paljon tavaraa. Jauhemaisten annostelun kanssa kannattaa siis olla pihi, jos haluaa kevyemmän lopputuloksen.Johanna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.