.NUXE HAND AND NAIL CREAM.

Olen ehdottomasti käsivoiteiden suurkuluttaja. Käsivoiteita löytyy meikkipöydän uumenista (tai välittömästä läheisyydestä), käsilaukusta, yöpöydän laatikosta ja välillä muualtakin päin asuntoa. Mulla on aina ollut kuivat kädet ja käsivoide on aivan ehdoton, että saan pidettyä käsien ihon kunnossa. Siltikin mulla on käsissä kroonista atooppista ihottumaa, välillä enemmän, välillä vähän vähemmän (juuri nyt onneksi vähemmän).

Olen huomannut, että kunhan käsivoide on tarpeeksi kosteuttava, ravitseva ja tarpeeksi täyteläinen, pysyy ihottumatkin jossakin määrin kurissa (kunhan käytän sitä voidetta myös tarpeeksi usein, eli vähintään jokaisen käsienpesun jälkeen). Tällaisia käsivoiteita kuitenkin on yllättävän vähän, jotka oikeasti kosteuttaa tarpeeksi tehokkaasti. Kun sellainen sitten löytyy, pidän putkiloa suurimpana aarteenani :D

509_Nuxe_Hand1

Talvilomalla, kun oltiin Miehen kanssa laivalla, ostin Nuxen Hand and nail creamia, ensin yhden putkilon ja sitten, kun sen hytissä korkkasin, kävin samana iltana hakemassa toisenkin putkilon :D Nuxe on mulle sarjana suht tuntematon, mutta olen kyllä kuullut sarjasta kehuja ja Nuxen kultaöljy on kyllä aika ihana, sitä olen testannut joskus käsivarsiin. Jossain kuitenkin tosiaan kehuttiin tätä käsivoidetta ja se kehaisu jäi mieleen ja kun tilaisuus koitti, ostin tuubit omakseni.

510_Nuxe_Hand2

Nuxe Hand and nail cream on miellyttävän täyteläistä, mutta ei kuitenkaan mitään ylipaksua jankkia. Voide levittyy ja imeytyy hyvin, mutta jättää iholle sellaisen miellyttävän kosteutetun tunteen, sellaisen että tietää laittaneensa voidetta. En tajua niitä käsivoiteita, jotka tuntuu pari minuuttia levityksen jälkeen hävinneen kokonaan ja sitten taas käsien ihoa kiristää, mikä järki? Ymmärrän, että jotkut ei tykkää sellaisesta voidemaisesta tunteesta käsissä, mutta kyllä sen usein sitten niiden ihmisten käsistä huomaakin, että käsivoidetta ei käytetä: ne on kuivat korput. Mun tekee aina vähän pahaa katsoakin sellaisia käsiä, saatika koskea sellaisiin käsiin, kun ne on karheat ja kuivat, lohkeilleet ja epämiellyttävät ja varmasti tuntuu itsellekin ikäviltä.

Nuxen käsivoide on siis hyvin lähelle sellaista täydellistä käsivoidetta ja erittäin paljon mun mieleen. Olen ollut hyvin tyytyväinen ostokseen ja harmittelen vain sitä, että tuubi ei kuitenkaan ihan halvimmasta päästä ole (laivallakin kai jotain 10e, en muista enää tarkkaan). Tuubissa on kuitenkin 75 ml tätä ihanaa voidetta, että ei se nyt ihan hetkessä kulu loppuun, varsinkaan jos käyttää useampaa tuubia samanaikaisesti niinkuin minä :D Tuoksukin on tuotteessa sellainen miellyttävä, sen hunajan ehkä juuri ja juuri siitä tunnistaa, muuten se on sellainen aika perus. Ei yhtään yrttinen tai muuta luonnonkosmetiikkamaista, vaikka Nuxe vähän sillä harjalla ratsasteleekin. Tuoksu on yllättävän mieto ja omaan nenääni ainakin ihan miellyttävä.

Voide kosteuttaa ja ravitsee käsien ihoa olematta yhtään liian öljyinen tai rasvainen, mutta se ei myöskään katoa iholta kokonaan levittämisen jälkeen. Silti hetikohta levittämisestä voi kyllä alkaa naputtelemaan läppäriä ilman, että näppäimet olisi ihan limassa :D

511_Nuxe_Hand3

Tässä vielä hieman heikosti näkyvä INCI-lista, hitsin pyöreä pakkaus, kun hankaloittaa INCI:n kuvaamista :D Listalta löytyy kuitenkin heti alkupäästä kookosöljyä, mutta myös silikonia, joka luonee juuri sen tahmaamattoman tunteen. Vähän pidemmältä listalta löytyy manteliöljyä, mehiläisvahaa, avokadoöljyä ja auringonkukkaöljyä ja loppupäässä on jonkin verran sheavoitakin. Mun puolesta sitä saisi olla kyllä enemmänkin, se ainakin tekee hyvää ihottumille.

Mikäli kärsitte kuivista käsistä, suosittelen hankkimaan Nuxe Hand and nail creamin ja sitten kanssa käyttämään sitä. Jos ette kämmenpuolelle halua rasvaista tunnetta, levittäkää voidetta sitten vain käsien selkäpuolelle. Tämä ei niin tahmeaa fiilistä tee kyllä muutenkaan, mutta joillekin sekin saattaa olla liikaa. Nuxen tuotteita saa ostettua ainakin Stockmanneilta, Sokoksilta ja laivoilta myös, varmaan myös Beauteista ja Emotioneista. Valikoimat saattavat vaihdella myymälöittäin ja hinta lienee jossain vähän 10€ yläpuolella.

6 thoughts on “.NUXE HAND AND NAIL CREAM.

  1. Tulipas tarve rasvata käsiä ;) Voi kokeilla ensi kerran kun käsirasva ostoksille lähtee!Sansai

  2. Kiitti vinkistä, mä olen kanssa aivan krooninen käsirasvan käyttäjä. Ja kiitos myös Lauderin BB-voidevinkistä. On aivan huipputuote kunhan hiffasin miten levittää se järkevimmin :-)-riika

    1. Mä en voi käsittää, että jotkut EI rasvaa käsiä. Se on mun mielestä jotenkin tosi outoa o.O BB on kyl huippu :)

  3. Mun on pakko vinkata, omat talven aikana todella karmivaan kuntoon päässeet kädet elvytti Avenen käsirasva, itse en jaksa/muista aina käsien pesun jälkeen rasvata käsiä joten kaikki sellaiset ns. peruskäsirasvat ovat olleet sitten vähän yhtä tyhjän kanssa..Avenen rasva taas muodostaa suojakalvon sukralfaatin ansiosta, jolloin kosteutettu tunne säilyy pesuista huolimatta ( ellei nyt pese käsiään jollain todella lian räjäyttävällä aineella koko ajan). Sopii siis niille, jotka eivät halua olla koko ajan kaivamassa rasvatuubia esiin! Itsellä on riittänyt, että rasvaan max. kaksi kertaa päivässä kädet tuolla rasvalla ja en muista, koska mulla olisi ollut näin pehmoiset kädet :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.