.HELMER.

Meillä oli tehokas IKEA-viikonloppu, rahaa paloi vähän enemmän kuin olisi ollut hyväksi, mutta ihan suunnitellusti silti. Meillä oli kerrankin auto (ja kuski) käytettävissä ja hyödynnettiin tätä tilaisuutta mahdollisimman tehokkaasti. Yleensä joudutaan tilaamaan isoimmat kamat kotiinkuljetuksella, mutta nytpäs ei tarvinnutkaan :)

512_helmer1

Tässä vähän sneak peakia, että mitä me sieltä hommattiin. Mullakin on nyt ihka oma HELMER-laatikosto. Valkoisena tietenkin. HELMERin syövereihin upposi näppärästi kaikki kynsilakat ja niihin liittyvä muu sälä ja ne vei vain vajaat kolme laatikkoa. Tosin mulla on edelleen blogissa käymättömät kynsilakat erillisessä meikkipakissa, mutta uskoisin niiden mahtuvan siihen yhteen vajaaseen laatikkoon vielä ihan heittämällä.

Muissa laatikoissa on sitten sitä sellaista epämääräistä paperisälää, mitä aina kertyy normaalisti tähän mun meikki/työpöydälle luomaan kaaosta. Tiedätte kyllä, just niitä papereita, joita ei oikein voi samantien arkistoida mihinkään mappeihin, kun niitä saattaa tässä vielä tarvita, mutta ei kuitenkaan tarvitse juuri sillä hetkellä. Nyt niillekin on oma paikkansa, josta niitä voi sitten myöhemmin arkistoida sinne minne ne kuuluukin, mutta sillä välin ne on kuitenkin ihanasti piilossa :)

513_helmer2

HELMERin vieressä on koirien kissapeti ja kolme nukkuvaa kerää <3

6 thoughts on “.HELMER.

    1. On ne kyl aika lutusia, niille vaan lässyttää koko ajan, varsinkin Lyylille ku se on niin pieni ja kieliki aina ulkona ja lässynlää :D

  1. Hihii, Meijän Likkakin on aina kieli pihalla. taitaa johtua sen purennasta. Mulla nukkuukin kasa kissaa ja koiraa.. pentu ollut meillä kuukauden verran ja oikein hyvin kissat ottanut sen kaverikseen :) Samassa kasassa mennään, vaikka alkuun koiran paikka olikin lattialla kun kissat valtas sen pedin :D

    1. Lyylinkin kielen roikotus johtuu sen purentaviasta ja oletettavasti siitä, että sen kuono on liian lyhyt suhteessa kielen kokoon :DDD Ressukan kieli ei mahu suuhun :D Silloin kun tuo pienin (eli Lyyli) tuli taloon, se meni rohkeesti samaan petiin muitten kanssa vaikka Kerttu murisikin :D Sinne se vaan silti meni, rohkea minimimmi :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.