.REDKEN PURE FORCE 20.

Kampaajan suosituksesta ostin joskus tämän Redkenin hiuslakan, vaikka se olikin aivan liian kallis mun budjetille (olisiko ollut jotain 26€ tms.). Kampaaja kuitenkin kehui, että tässä on aivan erinomainen pito ja tukka näyttää hyvältä jopa pipon käytön jälkeen (josta tälle tulikin nimi ”pipolakka”).

514_Redken_Pure_Force1

Redken Pure Force 20 -hiuslakka on aerosoliton, eli pumppulakka, mulle ensimmäinen sellainen. Olen tottunut käyttämään niitä tavallisia aerosolilakkoja eli suihkimaan lakkaa nappi pohjassa ympäri päätä. Hieman siis vaati totuttelua uusi käyttötapa. Lakka haisee kylläkin hämmentävän pahalta, mutta se lieneekin lakan ainoita huonoja puolia. Itse käytin tätä siis silloin, kun mulla vielä oli otsatukka ja koska tietenkin halusin, että se pysyy paikoillaan, oli siihen laitettava hiuslakkaa.

Tällä Pure Force -lakalla otsatukka pysyi kyllä paikoillaan koko päivän ajan, kaikki pienet hiushaituvat päälaelta oli kauniisti siloitettu aloilleen ja tukka oli myös kiiltävä. Tämän avulla hiukset tosiaankin pysyivät aisoissa jopa pipon tai hupun käytön jälkeenkin. Pieni pöyhiminen ja tukka oli niinkuin sen pitikin olla. Toimi myös polkkatukkaan, jota GHD:llä suoristelin ja taivuttelin latvoja, pysyi latvatkin aisoissa koko päivän, vaikka ne yleensä ensimmäisenä luopuu muodostaan.

515_Redken_Pure_Force2

Itse olin tähän lakkaan erittäin tyytyväinen otsatukan aikaan, kun tukea piti olla reilusti, mutta tavallisen ponnarikampauksen kiinnitykseen tämä oli ehkäpä jopa hieman turhan tujakka. Siihen käy oma lakkalempparini Osis Session paremmin. Pure Force oli myöskin todella riittoisan oloinen, pullossa onkin 250 ml tavaraa ja aika kauan sain tätä suihkia ennenkuin alkoi näyttää loppumisen merkkejä, niihin aikoihin taisin aloittaa myös otsatukasta luopumisenkin :)

Redkenin tuotteita saa Redken kampaamoista ja esim. Stockmannilta ja Sokokselta.

2 thoughts on “.REDKEN PURE FORCE 20.

  1. Tämän postauksen ansiosta muistan miksi en ole käyttänyt aikoinaan ostamaani Redkenin hiuslakkaa: tuoksu oli aivan kamala! Jostain hyttysmyrkyn ja miesten partaveden välimaastosta.

    1. Tuoksu oli kyl aika jäätävä, tuo kuvailu osuu aika hyvin kohdalleen :D Muuten hyvä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.