.MEIKKILAATIKOIDEN JÄRJESTELYÄ.

Joskus pari vuotta sitten postasin meikkipöytäni laatikoiden sisällöistä ja miten hieeeno ja siisti laatikoiden sisältö silloin olikaan. Oi niitä aikoja. Toisin se on kuulkaa nyt. Värikosmetiikan määrä on ehkäpä tuplaantunut tänä aikana ja olen edelleen yrittänyt saada kaiken mahtumaan laatikoihin, mutta melko tiukkaa on kyllä tehnyt.

Nyt vihdoinkin kyllästyin siihen, että laatikot ovat koko ajan täynnä kaikkea sellaista, mitä en niin hirveästi ole enää viime aikoina käyttänyt (niin täynnä, että välillä laatikot eivät edes mahdu kiinni kunnolla), että päätin radikaalisti käydä kaikki läpi ja tehdä pientä inventaariota ja järjestelyä samalla. Valitettavasti mulla ei ole kuvia ennen järjestelyjen alkamista olleesta asioiden tilasta, mutta voin vakuuttaa, että laatikoiden sisällöt ovat huomattavasti siistimmät näissä kuvissa kuin ennen :D

585_meikkilaatikko_vasen1

Vasen laatikko on jälleen käyttökelpoinen, kun siivosin sieltä pois kaikki sellaiset meikkipohjat ja luomivärinapit, joita en käytännössä ikinä käyttänyt. Nyt sain tänne mahtumaan myös Naked- ja Inglot -paletit, jotka on aikaisemmin nököttäneet pöydän päällä.

Vasemmalla laidalla on meikinpohjustuksia, meikkipuutereita, mineraalimeikki ja meikkivoiteet ja valokynät. Keskellä silmänrajauskynät, kulmakynät ja ripsivärit, luomenpohjustukset ja geelirajaukset. Keskeltä oikealle luomiväripaletit ja yksittäiset napit.

586_meikkilaatikko_vasen2

Luomivärejä mulla on edelleen ihan tolkuton määrä tässä laatikossa, mutta ainakin nyt siellä on vain sellaisia, joita tiedän käyttäväni. Kaikki eniten käytössä olevat on tietenkin helpoiten saatavilla ja helppo myöskin saada takaisin paikoilleen. Harvemmin käytetyt on syvemmällä.

587_meikkilaatikko_oikea1

Oikealla puolella olevassa laatikossa on vasemmalla puolella poskipunia ja aurinkopuutereita ja irtopuuteri. Myös huultenrajauskynät ja huulivoiteet löytyy vasemmalta laidalta. Keskeltä oikealle päin onkin laatikon sisältö varattu pääosin huulimeikeille. Huulipunia löytyy neljästä lokerosta ja huulikiiltoja kahdesta. Oikealla ylhäällä on muutamien harvemmin käytettyjen huulipunien seassa myös ns. ylimääräisiä kasvotuotteita, kuten puutereita, valopuutereita, poskipunia yms, joita käytän harvemmin.

588_meikkilaatikko_oikea2

Nyt on tämäkin laatikko huomattavasti paremmassa käyttökunnossa ja vaikka se näyttääkin melko sekalaiselta edelleen, on se kuitenkin erittäin looginen käyttäjälleen :D Huulikiiltoja ja huulipunia heitin menemään aika paljonkin ja näin sain paremmin esille ne punat ja kiillot, joita oikeasti jopa käytän ilman että käyttämättömät ovat turhaa viemässä tilaa ja hidastamassa ja vaikeuttamassa mun huulimeikin valintaprosessia :D

589_ylimaaraiset_meikit_kaytetyt

Kaikkia laatikoista poistettuja tuotteita en kuitenkaan halunnut heittää menemään, vaikka niitä en juuri nyt niin hirveästi käytäkään, joten ne siirtyivät viereiseen lipastoon yhteen laatikkoon sulavaan epäjärestykseen. Kyllä ne tuolta sitten löytää jos on tarpeen :) Nämä ovat pääosin muutenkin sellaisia tuotteita, joita olen jo jonkinverran käyttänyt tai ainakin kokeillut. Joitakin harvoja uusiakin täällä on joukossa, mutta pääosin käytettyjä kuitenkin.

590_ylimaaraiset_meikit_uudet

Lipastossa yhtä laatikkoa ylempänä on toinenkin meikkejä sisältävä laatikko, jonka sisältö poikkeaa alemmasta sillä, että täältä löytyy vain tuotteita, jotka ovat täysin korkkaamattomia ja pääasiassa jopa vielä alkuperäisissä pakkauksissaan. Tästä laatikosta löytyy eniten Sensain tuotteita, joita olen hankkinut/saanut ja jotka odottavat käyttöönottoa, kuten 38 maskaroita ja eyeliner- ja kulmakynä-täyttöjä.

Siivousurakan myötä roskiinkin päätyi joitakin tuotteita, jotka olivat jo parhaat päivänsä nähneet ja ”saa-ottaa-pussukoihin” siirtyi loput. Tähän urakkaan menikin yllättävän paljon aikaa, mutta nyt olen taas tyytyväinen laatikoiden järjestykseen, koska nyt siellä on vain kiinnostavia ja käytössä olevia tuotteita :) Että sellainen siivous-sunnuntai.

10 thoughts on “.MEIKKILAATIKOIDEN JÄRJESTELYÄ.

  1. Oi kun tykkäisin saada tuollaisen ”Ota mukaan pussukan” Vaikka postikulujen hinnalla *huokaus* Mä niiiin rakastan sellaisia yllätysmeikkipaketteja, että yleensä netistäkin tilatessani tilaan sellaisella hetkellä kun on mahdollisuus saada joku yllätyspussi :)

    1. Heh, mulla on noita ”pussukoita” jo kolme ja ne ei ole ihan pieniä. Mulla on aikomus suorittaa joku arvonta niiden sisällöstä blogin lukijoille, kun vain jaksaisin järjestää :) Kaksi hyvää settiä käyttämättömistä tuotteista olisi jo valmiina. Käytettyjä en kehtaa kenellekään tuntemattomille antaa ellei he ole itse nähneet tuotteita livenä ensin :)

    2. Mä en ole mikään kovin tarkka, enkä pelkää käytettyjä tuotteita :D Nimimerkki, ostanut meikkejä kirpparilta :D

    3. Heh, mie ainakin ilmoittaudun vapaehtoiseksi pussukan saajaksi. Harmittaa välillä pitää blogia, jossa esittelis myös uusia/omia meikkejä, kun tuntuu ettei mitään ole tai kaiki on markettikosmetiikkaa…

  2. Herranjumala sulla on paljon meikkejä! Ajattelin jo, että kirjotan kritisoivan kommentin siitä kuinka paljon noihin on mennyt rahaa, mutta tulin siihen tulokseen että jokainen käyttää rahansa miten haluaa :) Mun kaverilla on n. 300 kynsilakkaa, ja ennen kummastelin sitä. Mutta se on aina jostain muusta pois, itekkin tuhlaan joihinkin asioihin enemmän kun toisiin. Sori, tää oli aika turha kommentti. Mutta sulla on tosi kiva inspiroiva blogi!

    1. Kyllähän mä meikkejä toki ostankin, mutta varmaan vähintään puolet (ellei enemmänkin) on töiden kautta saatuja ja pieni osa blogin kautta tulleita, loput olen sitten ostanut itse :) Eli ei niihin nyt ihan niin paljon rahaa ole mennyt kuin voisi kuvitella :DJa tottahan toi on, että jokainen priorisoi oman rahankäyttönsä niinkuin parhaaksensa näkee :) Joku säästää desing-tuoliin tai merkkilaukkuun ja joku toinen ostaa kosmetiikkaa, kolmas ehkä matkustelee ja neljäs maksaa asuntolainaa isoja eriä kuussa jne :)Niin kauan kuin pystyy maksamaan pakolliset menot (asuminen, ruoka, bussilippu ja laskut), mun mielestä on se ja sama mihin kukin rahansa laittaa, kunhan on onnellinen :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.