.NIIN PALJON MEIKKIPOHJIA.

Kukaan ei varmaan oikeasti tarvitsisi kuin pari-kolme eri tyyppistä meikkipohjaa. Itse ajattelisin, että yksi ohut ja luonnollinen meikkivoide, yksi peittävämpi meikkivoide ja yksi meikkipuuteri/mineraalimeikki riittäisi varmasti aivan vallan mainiosti kaikkiin erilaisiin meikkipohjatarpeisiin. Noh, mun tilanne näiden meikkipohjatuotteiden kanssa on hieman toisenlainen. Naurattaa itseänikin :D

591_meikkipohjat_kaikki

Karu todellisuus on nimittäin tällainen. Meikkivoiteita ja meikkipuutereita tuntuu olevan hieman enemmän kuin vain omaan tarpeeseen. Puolustuksekseni voin sanoa, että en ole kaikkia ostanut itse, vaan suurinosa tuotteista on saapunut luokseni töiden kautta ja muutamat blogin kautta. Tämä on näitä kosmetiikkamyyjänä työskentelyn ”varjopuolia”, tuotteita satelee omistukseen enemmän kuin ehtii käyttämään. Mutta mikäpäs sen hauskempaa!

Että joo, meikkivoiteita riittää. Niistä, mitä blogissa ei ole aikaisemmin näkynyt, on oletettavasti joskus tulossa kunnon postaus, mutta älkää turhaan pidättäkö hengitystä niitä odotellessa, olen tunnetusti aina vuoden myöhässä postailemassa tuotteista :D

592_pohjustukset_kaikki

Kun nyt kerta meikkipohjia tässä kävin läpi niin käydään nyt läpi vielä sekin, että minkälaisia pohjustuksia multa löytyy niiden meikkivoiteiden alle. Määrä on hämmentävän suuri siihen nähden kuinka vähän tykkään käyttää meikinpohjustuksia. Tai ehkä se on suuri juuri siksi, että en niitä juurikaan käytä, eli ne ei ikinä kulu ja töiden/blogin kautta mulle tulee niitä vähän väliä lisää. Ehkä pitäisi alkaa käyttämään näitä, että saisin määrää joskus pienennettyä.

Kaikista näistä pohjustustuotteista olen tähän mennessä eniten tykännyt Diego Dalla Palmasta ja Sensain Water m-up Basesta, mutta myös nuo molemmat Estee Lauderin pohjustukset ovat olleet hyviä ja olen pikkuhiljaa tutustumassa paremmin myös noihin Clarinsin Complexion Perfectoreihin, varsinkin tuo tummempi sävy voisi jopa toimia BB-voiteen tavoin. Kaikkia näistä en itseasiassa ole paljonkaan edes käyttänyt ja osaa en ollenkaan, koska mä tosiaankin olen aika kehno käyttämään pohjustuksia :/

Niin kauan kuin aion olla töissä kosmetiikan parissa, ei taida olla pelkoa, että meikit loppuisi kesken :D Varsinkaan kun kosmetiikkanarkkarina ja -bloggaajana tuotteita tulee ostettua lisää itse ja saatua myös blogin kautta.

Noh, onpahan ainakin mistä valita :D

5 thoughts on “.NIIN PALJON MEIKKIPOHJIA.

  1. Mulle on kans kertynyt noita IHAN PIRUSTI. Meikkivoiteita, meikkipohjia, meikinpohjustajia…härreguud. Tein töissä testinkin näistä meikinpohjustajista, mutta yritin sitten kyllä lykätä niitä vähän joka suuntaan, etenkin kun en enää edes meikinpohjustajia käytä. Eli siis niitä primereita.

    1. Mäkin pyrin laittamaan tuotteita eteenpäin, joita en käytä, mutta ongelma on usein se, että melkein kaikki mun kaverit on ihan yhtä lailla kosmetiikkamyyjiä/tms ja niiden meikkitilanne on suht samanlainen kuin mullakin :D Ja toinen ongelma on se, että: ”mutta jos mä haluaisin kuitenkin tätä vielä käyttää, en laitakaan pois, ja tämäkin on oikeastaan aika kiva vaikka en olekaan käyttänyt puoleen vuoteen” :D

  2. Mutta kyllähän noita nyt pitää ollakin. Ihan siis ehdottomasti tarvitaan kaksi eri sävyä, oli se koostumus sitten mikä tahansa. Ruskettuneelle ja ei-ruskettuneelle. Sitten oikeastaan välillä tarvitaan kevyempää, joskus vielä kevyempää (meikkipuuteri, mineraalimeikki ja sävytetty kosteusvoide/länsimainen BB ja näiden yhdistelmät) ja itse asiassa näitäkin tarvitsisi olla sekä kesä- että talvisävyssä. Sitten tietysti ne peittävämmät versiot, kaksi sävyä. Vahvaan iltameikkiin voi jopa tarvita vielä yhden puoli astetta vaaleamman ja vielä peittävämmän. Näin pääsemme jo 11 tarpeelliseen eri tuotteeseen kevyesti. :D Siihen voi laskea päälle hutiostokset (useita) ja puolikelvolliset (useita), jolloin aivan luonnollinen määrä meikkipohjia on lähes 20. Kosmetiikkabloggaajana niitä on tietysti lisää, blogin kautta saadut tuotteet, jotka osa ovat aina sellaisia, joita et lisää tarvitsisi vaan vastaava tuote löytyy jo. Kosmetiikkamyyjänä taas lisää. Näin helpolla kaavalla osoitamme, että normaali määrä kaltaisellesi ihmiselle voi olla jopa noin 40 eri meikkipohjaa – joten oikeastaanhan noita on sinulla hyvin kohtuullisesti. :)

    1. Tykkään sun logiikasta :DDD Ja syksyn koulutukset eivät ole ollenkaan ohi vielä, eli tänä syksynä tuotteiden määrä saattaa vielä kasvaa :D Ja keväällä on taas uusia koulutuksia ja uusia tuotteita tulee taas lisää, joten pelkästään duunin puolesta tuotteiden määrä tulee lisääntymään ihan varmasti joka kevät ja syksy :D Sitten tosiaan siihen päälle kaikki mahdolliset blogilahjukset. Aika paljon kyllä hylkään noita blogia varten tarjottavia tuotteita, koska en ihan oikeasti tarvitse yhtään enempää tuotteita, mutta joistakin ei vaan pysty kieltäytymään ja joskus tulee joitakin isompia goodiebageja, joiden sisällöstä ei ole ennakkotietoja :)Että joo, tuotemäärä voisi oikeastikin olla paljon suurempikin :D Onneksi ei ole, mutta eiköhän se tuosta kasva vielä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.