.OLIVIAN PARHAAT 2012.

594_olivia_parhaat2

Oliviassa julkaistiin tämä kosmetiikan jättikysely, johon myös minä vastasin silloin kesäkuussa, kun aiheen tiimoilta sain sähköpostin.

595_olivia_parhaat3

Kyselyssä oli listattuna kaikki perustuotteet sekä ihonhoidon että meikkien osalta ja jokainen kyselyyn vastannut listasi omat suosikkituotteensa kautta aikain ja lähetti listansa takaisin Olivian toimitukseen. Kyselyyn vastasi kymmeniä kauneusalan ammattilaisia ja kosmetiikkabloggaajia.

596_olivia_parhaat4

Ja arvatkaas kuka pääsi lehteen! Viime vuonna, kun näitä samoja juttuja kyseltiin, en päässyt lehteen saakka, mutta tällä kertaapa pääsinkin :) Mun listalta oli poimittu Sensain Liquid Eyeliner, joka todellakin on vertaansa vailla.

597_olivia_parhaat5

Pumpulipupulta oli poimittu Sensain kaksoispuhdistukset, jotka olivat myös mun listalla (ylläri pylläri). Edelleenkään en ole näitä parempiin puhdistustuotteisiin törmännyt, puhdasta parhautta.

598_olivia_parhaat6

Karkkipäivän Sanni oli valinnut parhaimmaksi luomenpohjustukseksi Urban Decay Eyeshadow Primer Potionin, joka sekin löytyi myös mun suosikkilistalta :) Tätä parempaa pohjustusta saa kyllä etsiä, mutta tuskin löytyy.

12 thoughts on “.OLIVIAN PARHAAT 2012.

 1. Hihii, kiitos Mari kun postasit tästä…! :) <3 Minä kun en pääse tuota lehteä näkemään niin en itse asiassa tiennyt että tuliko mun valinta mukaan vai ei.Te tytöt muuten alatte pikkuhiljaa aivopestä mua tuosta Sensain kaksoispuhdistuksesta, kyllä sitä on varmaan pakko jonain päivänä kokeilla…! ^_^

  1. Sulta oli valittu myös paras meikkivoide, Lancôme Teint Miracle :)Sensain kaksoispuhdistus on kyllä kokeilemisen arvoinen, käy vaikka kysymässä jostain näytteet ensin kokeiluun :) Ne on kuitenkin aika arvokkaita ostaa vaan testiin.

 2. Mun blogin nimi oli siinä väärin, mutta aivan sama :P Mun tuli joitain suosikkeja listalle, mutta suurimmaksi osaksi ei.

  1. Joo mä huomasin, kun luin sen vastanneiden listan läpi :D Oh well, ainakin joku juttu siinä oli oikeinkin :)

 3. No pakkohan tässä on tosta Sensaista väkisinkin kiinnostua! Ja kivaa että UD:n silmäpohjustus päässyt messiin, parhautta on se.

 4. Tän vuotinen kysely oli parempi tuloksiltaan kuin viime vuoden – nyt tuolla oli oikeasti mukana blogiklassikoita. Blogiklassikoissa on se kiva, että joku Urban Decay ei varmaan hirveästi ole maksamassa suomalaiselle lehdelle mainostilasta, vaan tuote on lehdessä ihan puhtaasti omien ansioidensa takia.Jos multa kysytään ens vuonna, vastaan taas Clarifying Lotion. Ei se siitä mihinkään muutu.

  1. Olen samaa mieltä. Viimeksi oli paljon enemmän meikkitaiteilijoiden suosikkeja ja nyt tuntui olevan bloggaajia listalla paljon enemmän :) Se on aina hauskaa!Ja mä tulen edelleen sanomaan Sensai Cleansing Oil + Creamy Soap :D

 5. Hienoa, kun Oliviassa oli nyt niin paljon mukana kosmetiikkabloggaajien suosikkeja, hyvä me!Olen löytänyt kaikkien teidän suosittelujen ansiosta niin mahtavia tuotteita, että olen ikuisesti kiitollinen, ja sinulle erityisesti tuosta loistavasta Sensain kaksoispuhdistuksesta! :)

  1. Niinpä, hyvä me! :D Mä myös olen tehnyt erinomaisia löytöjä blogeista, joita en välttämättä olisi koskaan kokeillut ilman niitä postauksia :) Sensain kaksoispuhdistus on rautaa.

 6. ”Jos multa kysytään ens vuonna, vastaan taas Clarifying Lotion. Ei se siitä mihinkään muutu.”Ihana Sonia…! ^_^

 7. Mulla Sensain kaksoispuhdistus pesee liian puhtaaksi. Olen kokeillut useampaa 2. vaiheen puhdistusta ja aina tulos on sama. Iho on niin narskuvan puhdas etten tykkää. Nyt kokeilen Clarinsin Lotus-öljyä+kavovetta kasvojen yötuotteena ja tulokset vajaan viikon jälkeen on positiivisia. Olen jopa oppinut tykkäämään öljyn tuoksusta.

  1. Saattaisit tykätä Clarinsin Shea Butter puhdistusvaahdosta, joka on tarkoitettu kuivalle iholle, siitä ei tule sellaista samanlaista narskuvaa oloa :) Toinen hyvä saattaisi olla Estee Lauderin vaaleanpunainen puhdistusvaahto :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.