.VOIHAN HIUKSET.

En ole edelleenkään päässyt eroon teippipidennyksen ongelmista, vaikka se tukka jo kerran vaihdettiin uuteen ja muutaman viikon ajan näytti jo oikeasti aika hyvältä. Samat ongelmat, joita mulla oli ensimmäisen pidennystukan kanssa, ovat palanneet myös tähän uuteen tukkaan. Argh! Alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että onkohan mua tarkoitettu teippipidennyksen käyttäjäksi ollenkaan.

Hiukset on taas aivan takkuiset muutamasta päänheilautuksesta eikä mikään mömmö tunnu auttavat. Viikko/pari sitten olin töissä tukka ponnarilla, kun ajattelin hiusten pysyvän järjissään (olihan ne vastapestyt ja kaikkea), mutta ei. Puolen tunnin päästä ponnari oli yhtä kuin iso pyöreä takkupallo. Onneksi mulla oli muutama pinni päässä, joilla sain tehtyä takkupallosta ”nutturan”. Voitte vaan arvata miten työlästä oli kotona saada harjattua hiuksia takaisin selviksi. Jopa Tangle Teezerillä riitti hommia sen selvittämiseen.

599_weheartit_longhair3

Ongelmat alkoivat käytännössä viikon tai parin sisään siitä, kun multa loppui ne hiusmaahantuojan antamat shampoo ja hoitoaine. Mietinkin tässä, että oliko se tosiaankin vain niiden tuotteiden ansiota, että hiukset olivat alkuun hyvät ja sileät ja takuttomat, vai olisiko hiukset jokatapauksessa alkaneet takkuuntumaan samoihin aikoihin jos tuotteet olisivat riittäneet pidemmälle? Jos takkujen poissapysyminen tosiaan johtui niistä tuotteista niin mitä ihmeen järkeä on siinä, että yhden maahantuojan hiuslisäkkeitä voi käyttää vain ja ainoastaan yksien tiettyjen tuotteiden kanssa. Ei mitään. Kyllähän lisäkehiuksia pitäisi pystyä pesemään millä tahansa kampaamotason silottavilla tuotteilla, oli se tukka sitten ostettu mistä tahansa.

Jos se syy ei ole tuotteissa niin sittenhän sen on pakko olla hiuksessa. Mun oma hius ei todellakaan ole takkuuntuvaa sorttia, päinvastoin, se silottuu suunnilleen millä tahansa hoitoaineella ilman mitään ongelmia ja se on aina helppo kammata läpi, vaikka siinä olisi parin päivän edestä muotoilutuotteitakin. Mutta voiko syy takkuuntumiseen silti olla mun omassa tukassa? Mun oma hento hius ja sekaan lyöty vahvempi hiuslaatu, ehkä ne ei vaan tykkää toisistaan? Mutta sitten taas toisaalta, ei mulla ole ikinä ollut vastaavaa ongelmaa Clip-On -pidennysten kanssa, vaikka olisin samaa tukkaa käyttänyt säännöllisesti vuodenkin. Ihan yhtälailla ne klipsihiukset on joltain intialaiselta tai kiinalaiselta peräisin kuin nuo teippipidennyksetkin.

Olisiko tässä teippihiuksessa joku vika? Jäänyt joku pinnoitus tekemättä kenties? En näistä asioista hirveästi tiedä, mutta jotain vikaahan tässä nyt on oltava, ei pidennyshiusten kuulu alkaa takkuuntumaan vain muutaman viikon käytön jälkeen. Sehän on vähän niinkuin teippipidennyksen idea, että niitä teippejä voi nostaa parin kuukauden välein ylöspäin eikä tarvitse joka kerta ostaa uutta hiusta. Miljonäärihän siinä pitäisi olla jos joka kerta pitäisi ostaa uusi hiuspuntti.

600_weheartit_longhair4

Päätin tämän katastrofin jälkeen, että ainakaan tuosta lafkasta en enää uutta tukkaa ota vaan nyt kokeilen sitä Simply Naturalia, vaikka se vähän kalliimpaa onkin. Täytyy vain konsultoida mun kampaajaa, että saako hän hommattua mulle sen hiuksen vai ei. Jos Simplykään ei toimi mun päässä niin sitten luovutan kokonaan koko teippihomman suhteen ja siirryn takaisin Clip-On tai Flip-In/Halo -pidennyksiin. Jatkan raportointia myöhemmin.

Postauksen kuvat weheartit.com

15 thoughts on “.VOIHAN HIUKSET.

 1. Hirmu hyvä kuntoisia on ollut Simply Naturalin teippihiukset aina asiakkailla, kun ovat huoltoon tulleet. Itse kun olen vasta opiskelemassa alaa, niin saan tietty hommakseni huoltaa pidennyshiukset, jotta kampaaja pääsee laittamaan ne sitten takaisin asiakkaille.Olen lukenut näitä sun ongelmia hiusten kanssa ja tosiaan tulee ensimmäisenä mieleen, että olet saanut maanantaierän hiuksia. :( Itsellänihän on vain muutama teippiraita BALMAINilta. Niiden kanssa ei ole ollut mitään ongelmia.Hieman mystistä on kyllä tukan takkuuntuminen, vaikka käytät kaikenlaisia hyviä silottavia tuotteita. :S

  1. Siltä se nyt vähän vaikuttaa, että huono erä ollut kyseessä :( En ole vieläkään soittanut kampaajalle (koska olen saamaton), mutta ehkä maanantaina, kun vp :)

 2. Mua turhauttaa oman hiuksen säälittävä kasvunopeus, ja olen miettinyt pidennysten hankkimista jo kauan. Tän kaltaiset ongelmat saavat kuitenkin aina vähän epäröimään :/

  1. En suoraan sanottuna usko, että tällainen on kauhean yleistä. Mulle nyt vaan sattui tosi huono mäihä :(

 3. Suosittelen kyllä Simplyn hiusta enemmän kun lämpimästi! :) Käytössä olleet viime vuoden syyskuusta (pois päästä kesäkuusta syyskuuhun) ja ovat edelleen kuin uudet.

 4. Pidennyksistä en osaa sanoa mitään kun ei ole kokemusta mutta mulla on itsellä pitkät (bsl) ja taipuisat hiukset ja nyt kun hiuksissani on vaaleita raitoja ne takkuuntuvat selkeästi enemmän, eli kun hiuksissa on sekaisin hyväkuntoista neitsythiusta ja blondattua haperompaa. Edes silloin, kun koko pääni oli blodattua haperoa tucca ei takunnut näin pahasti. Eli veikkaan että ”Mun oma hento hius ja sekaan lyöty vahvempi hiuslaatu, ehkä ne ei vaan tykkää toisistaan?” sun tuossa johtopäätöksessä on ainakin jotain perää.

  1. Joo, mahdollista, mutta sitten taas toisaalta: klipsipidennyksien kanssa vastaavaa ongelmaa ei ollut ja ne on ihan yhtä lailla vahvempaa hiuslaatua kuin mun oma.

 5. Harmillisia nuo takkupidennykset! Itsekin pidän eniten Simplyn hiuksista.Takkuuntuminen voi johtua pidennysten laadusta, käytetyistä tuotteista tai hiusten käsittelytavoista, joka on mielestäni yleisin syy.Laitoin sinulle s-postiin vinkkejä, miten takuilta välttyy. Muuten olisi tullut niin pitkä kommentti :)

 6. Mulla oli kyse laatuongelmasta tuon valmistajan kanssa. Joku pinnoitus tekemättä. En tosin kokeillut uudestaan, vaan siirryin suosista takaisin Simplyyn. En hoida niitä mitenkään erityisesti ja pesen melkein joka päivä ja sama tukka keikkuu mukana n.vuoden. Huolto noin kuuden vkon välein. Tuollaista sen ei kuulu olla missään nimessä.

 7. kokemusta löytyy ”kaikista” pidennyksistä ja parhaimmiksi oon kokenut bLongit. Jopa simply naturalit eivät oo ollu niin kestävät kun blongin omat. Mutta eipä nämäkään paria kolmea kuukautta pidempään kestä leikkaamatta huomattavaa pätkää pois latvasta :/Tuotteeksi pidennysten kanssa suosittelen BC:n moisture kick hoitoainetta. Ihan mahtava! joskus kun haluan kunnon tehohoidon niihin, laitan aineen lähes kuivaan tukkaan, annan olla reilu 5-20min ja tukka on kuin uusi! Kannattaa koittaa :)

 8. Kannattaa kokeilla hiusystävällisintä microringeillä kiinnitettävää hiusnauhaa, kuten tässä http://www.youtube.com/watch?v=3Ceg2IFvWDIJa hoitoon mahdollisimman silikonipommitehohoito joka suihkun yhteydessä, kuten esim Tresemmen lila tehohoitonaamio, maksaa 500ml kahdeksan euron luokkaa, joten vararikkoakaan ei tule. Vaikka tuote periaatteessa on rakennepaikkaava, se on käytännössä pelkkää silikonia. Suosittelen myös Paul Mitchelin Super skinny serumia, monien ”pidennysgurujen” suosittelema ja 250 ml pullo kestänyt itselläni noin vuoden. Sisältää myös lämpösuojan eikä lähmää omaa tukkaa :)

 9. Olen itsekki ostanu dreamhairilta muutamia kertoja hiuksia ja ne on joka ikinen kerta takkuuntuneet juuri tuolla tavalla! Olen suoristanutki ne jopa päivittäin ja pitänyt niin hyvänä niitä mitä suinki pystyn mutta kuitenki puolen tunnin kuluttua harjaamisesta minulla on ollut kolme rastaa päässä, sivuilla ja takana. Suosittelen kaikille ettei dreamhairilta kannata tilata pidennyksiä! Rapunzelilta tilasin tämän episodin jälkeen ja johan tukka kiilsi ja riitti muutkin shampoot ja hoitoaineet kuin pelkästään pidennyksille tarkoitetut, suosittelen! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.