.UUSI SÄNKY & VANHA TUOLI.

En muistakaan olenko postannut blogiin ollenkaan meidän uudesta sängystä. Tai no, uudesta ja uudesta, ollaan siinä nukuttu jo toukokuusta saakka :D Äkkiseltään en postausta aiheesta löytänyt, joten ilmeisesti en sitten ole aiheesta postaillut.

Tosiaankin viime toukokuussa saatiin erinomainen mahdollisuus lähteä IKEAan ja tehdä suuria ostoksia ilman kotiinkuljetusmaksuja. Yöpaikka, ruokaa ja asennusolutta toki tarjottiin kuskille :D

601_makkari_10

Yksi isoimmista IKEA-hankinnoista oli uusi sängynrunko. Tällaisesta rautarunkosängystä olen haaveillut ehkä puolet elämästäni, mutta olen aina kuvitellut sen olevan liian romanttinen mun pelkistettyyn tyyliini. Sitten sisustusblogeja selaillessani totesin, että ehkä se ei kuitenkaan ole aina automaattisesti romanttinen.

Yksi parhaimmista inspiraatio-lähteistä oli Diagnoosi: sisustusmania-blogi, jossa harrastetaan paljon kirpputoreja, huonekalujen tuunausta ja ruosteisen retroa rappioglamouria kauniiden kuvien ja hyvien ideoiden kera vanhassa rintamamiestalossa. Tämä on yksiä mun ehdottomia suosikkiblogeja blogistaniassa. Blogissa on myöskin rautasänky ja erityisesti tämä postaus vahvisti sen, että rautasängyssä ei tarvitse olla ruusukuvioisia lakanoita tai pitsireunuksella varustettuja koristetyynyjä, jollaisia mun makuuhuoneessa tuskin tullaan koskaan näkemään.

602_makkari_16

Päiväpeiton väri muuttunut synkän mustasta raikkaan valkoiseksi tässä melko lähiaikoina (päiväpeitto H&M Home). Olen myöskin äärimmäisen ihastunut H&M Home pellavalakanoihin (molemmissa sänkykuvissa), joita meiltä löytyy toistaiseksi vasta kahdet (valkoiset ja harmaat + mintunväriset tyynynliinat erikseen), mutta tilasin juuri mintunväriset ja roosat setit, kun olivat puoleen hintaan (!!!). H&M:ltä on myös nuo uudet pellavaiset koristetyynyt.

603_Olkkari_40

Olohuone koki pieniä muutoksen tuulia sen myötä, kun rakennettiin se omenalaatikkohyllykkö, jonka tieltä piti siirtää ne mustat pöydät johonkin muualle. Kolmas (isoin) pöytä päätyi sohvan toiselle puolelle sivupöydäksi. Pöydälle pääsi herätysvalon tieltä poistunut valaisin, kasa lehtiä ja Laura Ashleyn kodinhoitotuotteet (joilla ei toistaiseksi ole vielä varsinaista oikeaa paikkaa, mutta ei ne nyt huonot ole tuossakaan)(saatu yhteistyössä GMC-Studion kautta).

604_turkoosi_tuoli1

Kesällä kotopuolessa vieraillessa käväistiin myös kirpputorilla ja sieltähän sitten lähti mukaan aivan ihana elämää nähnyt turkoosi tuoli, joka lienee jostain 1900-luvun alkupuoliskolta peräisin. Sain tuolin kotiin vasta pari viikkoa sitten, kun veli tuli kylään autolla (junassa tuolin kuljettaminen olisi ehkä ollut hieman liian hankalaa silloin kesällä).

Asetin tuolin tietenkin tuon uuden ihanan hyllyn viereen jatketuksi kukkapöydäksi ja toistaiseksi siinä majailee parvekkeelta pelastettu kaktus, mutta tarkoitus olisi löytää tähän joku muhevampi viherkasvi jossain vaiheessa.

Tällaista sisustusrintamalla tällä hetkellä :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.