.HUONEKALUVALSSIA OLOHUONEESSA.

Todettiin, että nyt on tullut aika siirtää telkkari takaisin alkuperäiselle paikalleen sohvaa vastapäätä. Siirrettiin se ikkunaseinälle alkukesästä, koska siitä ei enää nähnyt mitään auringon paistaessa suoraan kohti. Nyt on kuitenkin kirkkaille kesäpäiville sanottu hyvästit ja telkkaristakin taas näkee jotain.

605__olkkari_43

606_olkkari_48

Onhan sitä nyt paljon mukavampi taas katsella tästä vinkkelistä, eikä niska vinossa. Just tuumattiin Miehen kanssa, että jokohan VIHDOINKIN ostettaisiin se isompi lituskatöllö. Tuo möykky on kulkenut mukana jo melkein 10 vuotta, eiköhän se jo riittäisi. Telkkariseinä kaipaisi muutenkin jotain säätöä vielä, tuntuu jotenkin tyhjältä.

607_olkkari_46//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

608_olkkari_44

Omenalaatikkohylly pääsi ikkunan viereen. Tykkään tuosta miten tuolta säleiden välistä tulee valoa.

608_olkkarin_uus_jarjestys_16

”Nostaisikohan joku minutkin sohvalle”, miettii Lyyli.

2 thoughts on “.HUONEKALUVALSSIA OLOHUONEESSA.

  1. Hei! Ostin tuossa jonkin aikaa sitten Clarinsilta sen Huile Lotus kasvo-öljyn ja Clarinsin camomilla kasvoveden. Eilen kumminkin sorruin vielä ostamaan CLINIQUEN MILD CLARIFYING LOTIONIN, olet sitä kehunut ja hyvin uteliaana otin käyttöön. Kysymys onkin, voinko käyttää öljyn kanssa sekoitettuna Cliniqueta, vai putsaanko ensin silä ja sitten sekoitan Clarinsin kasvoveden ja öljyn? Tarpeeksi vaikeesti ilmaistuna, saitkohan mitään selvää..Clarinsin öljy postauksessa kehoitit liittämään tuon ”kuorinta” kasvoveden öljyn kanssa käytettäväksi, mutta en ole varma kuinka sitä pitää nyt käyttää. :)Sinulla on mieletön blogi,olen jo kauan sitä lukenut ja nyt oli pakko kiittää siitä,kiitos! Ja vielä, sensain kaksoispuhdistus on mieletön.Ihanaa syksyä,Lily

    1. Mä käyttäisin ensin vanulapulla cliniquen ja sitten vasta sen kuivuttua sekoittaisin camomillan ja lotuksen :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.