.CLARINS BLUSH PRODIGE.

Clarins on parin viime vuoden aikana pikkuhiljaa uusinut pakkauksia ja sisältöjäkin siinä samalla ja uudistus jatkuu edelleen vahvasti erityisesti ihonhoidon puolella, meikkipuolella alkaa olla jo suhteellisen valmista. Yhtenä uudistuksena oli poskipunat, jotka kyllä jo kaipasivatkin uudistamista (IMO). Mun meikkilaatikosta näitä löytyy kaksi tällaista rasiaa ja yksi testerimuodossa.

609_Clarins_BlushProdige_02_5

Uusi poskipuna kulkee nimellä Clarins Blush Prodige [Illuminating Cheek Colour] ja tuote on pakattu punaiseen ulkopakkaukseen, jonka sisältä löytyy punaiseen samettipussiin pakattu kulmikas kultainen rasia, jossa on tuo pieni lehden muotoinen kolo ja C-kirjain yhdellä reunalla (kuten nykyisin niin monissa muissakin Clarins meikkituotteissa). Rasian pintaan tulee harmittavan helposti sormenjälkiä, mutta se on vain pieni esteettinen haitta, eikä ainakaan mua ole määrättömästi häirinnyt, sama se on melkein minkä tahansa meikkirasian suhteen.

610_Clarins_BlushProdige_kaikki

(Kuvat väreistä Clarins.com, kollaasi tehty itse.) Tässä kaikki värit, joita Blush Prodigesta löytyy. Näissä on selkeä tummuusluokitus: ylärivillä on vaaleammat ja alarivillä tummemmat sävyt. Multa löytyy näistä kaikki ylärivin sävyt, alariviläiset on mun vaalealle hipiälleni liian tummia ja muutenkin liian voimakkaita ja ruskeita sävyjä. Kuva itseasiassa vähän hämää, tuo 05 Rose Wood on oikeasti vähän tummempi kuin kuva antaa ymmärtää ja samoin 04 Sunset Coralin oranssi on tummempi ja tuo tummempi sävy paletissa taas vastaavasti hieman vaaleampi. Muuten nuo on melko autenttiset.

611_Clarins_BlushProdige_01_1

Clarins Blush Prodige 01 Lovely Rose on mulla tosiaankin vain testerinä, jonka sain töistä, kun niitä oli siellä monta ylimääräistä turhaa tilaa viemässä. Tässä ei siis ole aivan yhtä hienoa rasiaa kuin kahdessa muussa xD

Lovely Rose on tosiaankin hyvin hempeä ja vaalea purkkapinkki, mutta se osaa kyllä yllättää pigmenttisyydellään. Äkkiseltään voisi kuvitella, ettei tuosta ressukasta lähde väriä laisinkaan, mutta totuus on aivan toisenlainen. Toki tällä on vaikea saada liikaa väriä sudittua poskille, vaaleahan se on, mutta ei se ihan mitätön kuitenkaan ole. Sopii erityisen hyvin lumikki-ihoisille neitokaisille, mutta antaa ihanasti raikkautta myös normaali-vaaleille tai vaalealle medium hipiälle, vaikkakaan kovin päivettyneelle tai tummaihoiselle en välttämättä suosittelisi.

612_Clarins_BlushProdige_02_6

Clarins Blush Prodige 02 Soft Peach näyttää tältä. Rasiassa on kannen alla peili ja mukana on pieni sivellinkin, joka on kyllä mielestäni liian mini poskipunan levittämiseen, mutta käy kyllä hätätapauksessa. Siveltimen laatu on kyllä aivan erinomainen, taitaa olla aitoa karvaa, tai siltä se ainakin tuntuu.

03 Soft Peach on persikkainen koralli ja huomasin, että tämä mun valokuva itseasiassa valehtelee tämän väriä aivan hirveästi :( Oikea väri on paljon oranssimpi, tuossa värikokoelmakuvassa on todellisempi sävy nähtävissä. Tällä saa tehtyä ihanat lämminsävyiset posket, sopii hyvin koralleihin tai oransseihin huulipuniin ja ruskeisiin silmämeikkeihin. Olen tykännyt tästä sävystä ehkä eniten näistä mun kolmesta Blush Prodigesta.

613_Clarins_BlushProdige_03_7

Clarins Blush Prodige 03 Miami Pink on selkeästi kaveriansa Lovely Rosea tummempi pinkki, jossa on pigmenttiäkin huomattavasti enemmän. Tätä pinkkiä voi käyttää sekä vaaleahipiäiset että myös tummemmatkin, tässä on tarpeeksi kirkas sävy siihen, että sopii molemmille. Tämän kanssa täytyy kuitenkin olla aavistuksen varovaisempi (varsinkin vaalealla iholla) ettei väriä tule liikaa. Erinomainen sävy kuitenkin, ei ole liian barbi, vaikka onkin selvästi pinkki.

614_Clarins_BlushProdige_swatchit

Tässä vielä swatchit näistä kolmesta poskipunasta, jotka multa löytyy. Ensimmäisenä vasemmalla yllättävän pigmenttinen 01 Lovely Rose, keskellä persikkainen 02 Soft Peach ja oikealla pinkki 03 Miami Pink.

Clarins Blush Prodige -poskipunat kustantavat n. 40€ muistaakseni ja ne on saatavissa ainakin Stockmanneilla, Sokoksilla, Beauteissa, Emotioneissa ja Kickseissä. Valikoimat toki saattavat vaihdella myymälöittäin.

8 thoughts on “.CLARINS BLUSH PRODIGE.

  1. Ostin pari kuukautta sitten soft peachin ja olen tykännyt kovasti. Se on just sopivan pigmenttinen tapaus, väriä tulee helposti ja sitä pystyy tarvittaessa kerrostamaan, mutta ei tarvi pelätä väriövereitä.Lovely Rose oli mun makuun liian purkkapinkki, mutta Miami Pinkiä voisin katsastaa uudelleenkin. Olen tykännyt valtavasti Clarinsin poskituotteista ja ensimmäisen kasvopaletinkin olen kotiuttanut pitkän harkinnan ja epäröinninkin jälkeen.

    1. Voisitko naputella muutaman sanan vertailusta Clarinsin Soft Peachia, Narsin Orgasm-punaan ja Benefitin Coralistaan?

  2. Ihanaa kun kirjoitat nyt näistä Clarinsin tuotteista, minua nämä kiinnostavat kovasti.Tosi hyviä vinkkejä poskipunista, kiitos paljon! Kivaa kun suosittelet näitä erisävyisille ihoille. :)

    1. Jatkossa tulee myös huomattavasti enemmän muistakin selektiivisistä sarjoista juttua, kuin ennen :) Kunhan ehdin naputtelemaan :P

  3. Huomasin, että Clarinsin dödön nimi oli hieman uudistunut.. Eihän ne ole menneet koskemaan sisältöön? Apua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.