.CLARINS GLOSS PRODIGE.

665_Clarins_GlossProdige_02-04-05_2

Mikähän siinäkin on, että usein juuri suosikkituotteista meinaa jäädä postaukset tekemättä? Olen näitäkin huulikiiltoja käyttänyt aktiivisesti kohta varmaan vuoden päivät enkä vieläkään ole kirjoittanut näistä kunnollista postausta.

666_Clarins_GlossProdige_02-04-05_1

Clarins Gloss Prodige -huulikiilto on erinomainen. Siinä on pigmenttiä jopa vaaleissakin sävyissä, se on ihanan hoitava huulilla. Se on pysyvä olematta kuitenkaan liian tahmea.

667_Clarins_GlossProdige_05_5

Pakkauksessa on hyvä aplikaattori, jolla kiilto on helppo levittää huulille ja siitä tulee väriä juuri sopivasti kerralla. Tässä huulikiillossa on siis kaikki osa-alueet kohdallaan. Sävyjä on tällä hetkellä 10, mutta yksi on jäämässä pois valikoimasta (kevätlookin vaaleanpinkki kiilto korvaa sävyn 03) ja yksi kuuluu kevätlookkiin ja on limited edition.

668__Clarins_GlossProdige_kolme_5

Swatch-kuvasta näkee, että pigmenttiä riittää, myös tuossa vaaleassa nudessa.

669_Clarins_GlossProdige02

Gloss Prodige 02 Nude huulilla. Rajauksena L’Oreal 655 Rose Beige ja aavistus Lumene B2 Savanni -kynää. Tämä nudekiilto on ollut ehdottomia suosikkeja siitä saakka, kun tämän sain ja onkin ollut todella paljon käytössä. Jos tämä joskus loppuu, on mun melkeinpä pakko ostaa uusi samanlainen, niin paljon olen tästä tykännyt!

670_Clarins_GlossProdige_04_1

Gloss Prodige 04 Candy on sellainen sävy, joka sopii melkeinpä kenelle tahansa. Se on nimittäin todella lähelle huulten luonnollista sävyä ja lähinnä hieman korostaa sitä. Tässä huulimeikissä käytin Clarinsin huultenrajauskynää 01 Bay Rose, joka antaa huulimeikkiin paljon huulipunamaisemman fiiliksen.

671_Clarins_GlossProdige_04_3ilmanrajauksia

Gloss Prodige 04 Candy huulilla täysin ilman rajauskynää. Tästä kuvasta näkee ehkä paremmin sen mitä tarkoitin sillä luonnollisuudella. Kiilto tosiaankin antaa vain pienen sävylisäyksen huulille näyttämättä liian punaiselta. Ero on kuitenkin melko huikea verrattuna samaan meikkiin rajauskynän kanssa.

672_Clarins_GlossProdige_05_8

Gloss Prodige 05 Grenadine on näistä kolmesta punaisin (ja siis räikein väri muutenkin koko värivalikoimassa). Grenadinessa on hieman myös kultahippusia ja tämä onkin yksi eniten shimmerisistä sävyistä tässä laadussa. Tähän huulimeikkiin laitoin huultenrajauskynän Clarins 01 Bay Rose, joka tekee meikistä huulipunamaisemman.

673_Clarins_GlossProdige_05_6ilmanrajauksia

Gloss Prodige 05 Grenadine ilman huultenrajauskynää. Kiilto antaa sävyä myös ihan yksinään, kuten näkyy, mutta ilman rajauksia lopputulos on hillitympi ja kevyempi.

Jos siis olet hakemassa huulikiiltoa, jossa on hyvä aplikaattori, hyvä pigmentti, hyvä pysyvyys ja joka myös kosteuttaa huulia, käy katsomassa löytyisikö Clarinsin Gloss Prodigesta sinulle sopiva sävy. Hintaa suunnilleen 18-20€.

11 thoughts on “.CLARINS GLOSS PRODIGE.

 1. Mä oon jo kerran käynyt kuolaamassa näiden perään, sillä muistelin, että olet joskus kehunut näiden laatua. Itseäni varsinkin tuo nude kiinnostaa. Kimallettakin taitaa siinä olla kohtuudella :)Johanna

  1. Nude on munki suosikki :) Siinä on ihan tosi hillitysti kimalletta, ei ole mikään glittermonsteri :)

 2. Iski varmaan hetkellinen lukihäiriö kun luin Gloss Porridge ja mietin että mitä ihmeen kiiltopuuroa tässä postauksessa esitellään :D

 3. Nude on ollut mun suosikki jo aika pitkään, ja aina hankin uuden ennenkuin vanha loppuu :) Ihan huippu!

  1. Toivottavasti väri pysyy valikoimassa pitkään! En haluaisi itsekään tästä nimittäin luopua :)

 4. Hei! Muistaakseni taannoin mainitsit, että tekisit postausta Joe Blasco -meikkivoiteen käytöstä? Itse käytän kyseistä meikkipohjaa usein, joten mielenkiinnolla odotan kirjoitustasi siitä :) Palan halusta tietää käytänkö sitä oikein! :D Ilmeisesti sitä voi käyttää jolloin tapaa ”väärinkin”, näin ymmärsin.

  1. Kiitos, että muistutit! Olin ehtinyt vähän unohtaa koko homman, mutta tänään, kun oli vapaapäivä, kuvasin ja kirjoitin postauksen. Julkaisen tällä viikolla :)

 5. Sun huulilla kyllä kaikki näyttää aina niin nätiltä <3 Kartan nykyisin huulikiiltoja kuin ruttoa, mutta tuo 02 Nude on kyllä niin mun sävyinen, että tekisi mieli melkein ostaa..

  1. Tämä on huulikiilloista ehdottomasti parhaimpia koostumuksia kyllä, suosittelen lämpimästi :) Ja tuo Nude tosiaankin olis ihan sun väri ;)

 6. Mulla ei ole mitään syytä ostaa yhtäkään huulikiiltoa lisää, mutta toi Grenadine on aikas herkku.. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.