.JOE BLASCO ULTRABASE.

Olin suunnitellut tekeväni tämän postauksen jo aikoja sitten, mutta se on sitten tietenkin vähän pitkittynyt, hupsistarallaa. Mutta tässä tulee, kiitos erään lukijan kommentin, joka muistutti mua jälleen asiasta :)

674_JoeBlasco_SpLiteOlive1_1

Kyse on siis tietenkin Joe Blascon kulttimainetta niittävästä Ultrabase Cream Foundation -meikkivoiteesta. Tästä tietää varmasti ihan kaikki, jotka on joskus olleet kiinnostuneita peittämään jotain ”virheitä”, kuten punoitusta, näppyjä, mustelmia, tatuointeja tms.

Joe Blasco Ultrabase -meikkivoide on vedetön, hyvin vahamainen meikkivoide, jossa on erittäin suuri pitoisuus pigmenttiä. Näinollen tuote ensinnäkin säilyy erittäin hyvin, vaikka ei olisikaan koko aikaa käytössä ja toiseksi se peittää erittäin hyvin jopa ohuella kerroksella. Blascon maahantuojan mukaan tuote säilyy oikein käytettynä jopa vuosia ja säännöllisessä käytössä yhden purkin tulisi riittää noin vuodeksi (riippuu peittämisen tarpeen suuruudesta tietenkin). Se kertookin aika paljon siitä, miten vähän tuotetta kerrallaan tarvitaan.

675_JoeBlasco_SpLiteOlive1_2

INCI-lista näyttää tältä. Mulla on talvivärinä Special Lite Olive 1, kesävärinä menee hyvin Special Lite Olive 2. Nämä Special Lite Olive -sävyperheen värit ovatkin kaikista myydyimmät sävyt Suomessa. Värivalikoimaa kuitenkin löytyy paljon, jopa hyvin tummia sävyjä tummaihoisille ja aivan alabasterin vaaleaa lumikki-ihoisille.

Monet asiakkaat, jotka hakevat uutta meikkivoidetta, kommentoivat etteivät sitten halua mitään sellaista ”blascomaista” paksua meikkipohjaa. Tuo tuntuukin olevan yleisesti vallalla oleva käsitys Blascon meikkivoiteesta, että se on paksu, peittävä ja epäluonnollinen. Se käsitys on kuitenkin väärä. En väitä etteikö Blascolla saisi tehtyä sellaista paksua, nukkemaista meikkipohjaa, tottakai saa, mutta se ei tarkoita sitä, että sillä pitäisi tehdä sellainen tai että sillä ei pystyisi tekemään mitään muuta. Tämä on ehkäpä yksi useimmiten korjattavista väärinkäsityksistä Blascon tuotteisiin liittyen ja monen on vaikea uskoa mitään muuta, kun ovat elämänsä eläneet tässä uskossa.

Monet käyttää Blascon meikkipohjaa meikkisienellä niin, että pyyhkäisevät runsaasti tuotetta suoraan purkista meikkisienellä ja lähtevät sitten levittelemään tuotetta sillä samaisella sienellä suoraan kasvoille. En suosittele, ellet tosiaankin halua erittäin paksua ja erittäin peittävää meikkikerrosta kasvoillesi. Haluatko? No niin, en uskonutkaan.

676_JoeBlasco_SpLiteOlive1_6

Tärkein väline Blascon meikkivoiteen käytössä lieneekin spaatteli (eli metallinen/muovinen lapio), jonka avulla tuote purkissa pysyy hygieenisenä (koska sinne ei kasteta iholla käynyttä sientä) ja näinollen kestää käytössä K A U A N, koska bakteerit eivät pääse yhtä herkästi pesiytymään tuotteeseen likaisen sienen kautta. Spaatteli on myöskin helppo pitää puhtaana, pyyhkäisee vain desinfiointiaineella ennen seuraavaa käyttökertaa. Spaattelin käytössä kannattaa olla myöskin tarkkana, ettei ota tuotetta kerralla liikaa, koska kuka haluaa laittaa kallista meikkivoidetta roskiin? En mä ainakaan. Toinen vallalla oleva väärinkäsitys on itseasiassa juurikin se määrä mitä meikkipohjaa tarvitaan kerralla. Useimmat ottavat aivan liikaa tuotetta ja ihmettelevät sitten, kun lopputulos on kovin maskimainen. Hyvin pieni määrä tuotetta riittää siis.

677_JoeBlasco_SpLiteOlive1_7

Kuvassa näkyvä määrä meikkivoidetta riitti kasvojen koko toisen puolen meikkaamiseen otsalta leualle saakka. Spaattelilla siis otetaan tuotetta pieni nokare (ota mieluummin liian vähän kerrallaan kuin liikaa), taputellaan meikkisientä värinokareeseen pikkuisen kerrallaan ja sivellään sitten iholle.

Tämä on se perineinen tapa käyttää Blascon meikkivoidetta. Spaattelin kautta käytettynä meikkivoidetta tulee sieneen kerralla vähemmän, jolloin on helpompi säännöstellä peittävyyttä kasvojen eri alueilla. Mikäli johonkin kohtaan tarvitsee enemmän peittävyyttä, tuotetta voi kerrostaa sille alueelle hieman enemmän ilman, että kokonaisuudesta tulee liian paksu ja luonnoton. Tämä tapa käyttää meikkivoidetta sopii erittäin hyvin normaalista seka- ja rasvoittuvalle ihotyypille.

Mikäli ihotyyppi on pintakuiva tai oikeastaan kuiva ylipäätään, saattaa lopputulos näyttää liian kuivalta. Mutta siihenkin on ratkaisu: kostuta meikkisieni vedellä, purista kuivemmaksi ja levitä meikkivoide kostealla sienellä. Lopputulos on kuulaampi ja ohuempi ja paremman näköinen kuivalla iholla. Kosteaa sientä saa toki käyttää minkä ihotyypin edustaja tahansa. Itse tykkään selvästi enemmän kostean meikkisienen käytöstä, koska se on miellyttävämmän tuntuinen ja tuntuu, että meikkivoide levittyy helpommin ja tasaisemmin iholle. Seuraavat kuvat kannattaa klikata auki, että näkee erot paremmin.

678_JoeBlasco_SpLiteOlive1_4

Yllä kuvassa vasemmalla puhdas iho. Oikealla levitetty Joe Blasco -meikkivoide kuivalla sienellä, ei puuteria. Kuten näkyy, on nenänpielen punaisuus häivyttynyt siistiksi, pienet epätasaisuudet tasoittuneet poskella, mutta lopputulos on silti ohut ja läpikuultava: kaksi luomea näkyy iholla edelleen selkeästi.

679_JoeBlasco_SpLiteOlive1_8

Yllä kuvassa vasemmalla jälleen puhdas iho. Oikealla levitetty Joe Blasco -meikkivoide vedellä kostutetulla sienellä, ei puuteria. Jos vertaa kuivalla sienellä levitettyyn, jää tämä puoli vieläkin luonnollisemmaksi ja tosiaan hieman kuulaammaksi, vaikka pienet epätasaisuudet ihossa on kyllä tasoittuneet. Tietenkin peittävyyttä voi kerrostaa enemmänkin, mutta mun tarkoitus näillä kuvilla oli nimenomaan demonstroida luonnollista meikkipohjaa Blasco -meikkivoiteella.

Kauempaa katsottuna eroa kasvojen eri puolilta ei juurikaan huomaa. Ne näyttää suunnilleen yhtä kuulailta ja yhtä peitetyiltä. Eron huomaa selkeämmin tuotteen levityksessä. Se on nimittäin huomattavasti miellyttävämpää kostutetulla sienellä kuin kuivalla, koska sieni on tosiaan paljon pehmeämmän tuntuinen kostutettuna. Tämä kostean meikkisienen tekniikka on nopea ja helppo tapa saada paksusta meikkipohjasta luonnollisen ja kuulaan näköinen eikä sen saavuttamiseksi tarvita monimutkaisia toimenpiteitä.

680_JoeBlasco_SpLiteOlive1_14

Parhaimman vinkin Joe Blasco -meikkivoiteen käyttöön sain kuitenkin eräältä kollegalta. Hän kertoi, että sekoittaa meikkivoidetta kosteusvoiteeseen tai kasvoseerumiin ja levittää sekoituksen iholle vedellä kostutetun meikkisienen avulla tai jopa meikkivoidesiveltimellä. Tällä tavalla alunperin paksusta vahamaisesta meikkivoiteesta saadaan ohuempi ja helpommin käsiteltävä ilman, että tuotteen peittävyys kärsii. Tällä tavoin lopputulos on myöskin huomattavasti ohuempi, kuulaampi ja paremmin myös kuivalle iholle sopiva. Peittävyyttä saadaan silti tarpeeksi ja meikki pysyy yhtä hyvin siistinä koko päivän tällä tekniikalla kuin sillä perinteiselläkin. Raapaise spaattelilla sopiva määrä meikkivoidetta ja hieman kosteusvoidetta/seerumia (itse demonstroin Estee Lauderin DayWear-voiteella) ja sekoita ne yhteen sormella tai spaattelilla, että lopputuloksena on tasainen ohut massa. Kuvassa oleva määrä kämmenellä riitti koko nenän alueen meikkaamiseen.

681_JoeBlasco_SpLiteOlive1_11

Tästä on myöskin helppo jalostaa meikkivoiteen käyttöä peitetuotteeksi silmänalusille. Meikkivoide yksinään on koostumukseltaan herkästi liian paksua ja kuivaa ohuelle ja usein myös ryppyiselle silmänympärysalueelle, mutta siitä saadaan ohuempi ja kosteuttavampi, kun siihen lisätään hieman silmänympärysvoidetta (mulla käytössä Estee Lauder Advanced Night Repair Eye) ja levitetään tuote iholle ohuesti siveltimellä. Suurimpiin ongelmapaikkoihin voi sipaista vielä päälle ”kuivempaa” meikkivoidetta saadakseen peittävämmän jäljen jos se tuntuu tarpeelliselta.

682_JoeBlasco_SpLiteOlive1_13

Tässä Joe Blascon Ultrabase -meikkivoiteella meikatut kasvot (kostealla sienellä) ja silmänaluset on peitetty Blascon ja silmänympärysvoiteen sekoituksella. Ei mitään muuta meikkiä, ei edes puuteria. En tajunnut ottaa pätevää ennen-kuvaa silmänalusista, sorry, mutta koitetaan selviytyä.

Joe Blasco Ultrabase -meikkivoiteen voi tietenkin puuteroida jos tuntee, että se on tarpeellista (eli tietää kiiltävänsä myöhemmin päivällä) tai jättää puuteroimatta jos iho on kuivempi tai jos haluaa ylläpitää luonnollisen glow-lookin kasvoilla. Blascon meikkipohja on myöskin vedenkestävä, eli ei lähde valumaan iholta rankkarateessakaan, koska se on vahapohjainen ja näinollen öljyliukoinen.

Vahapohjaisen meikkivoiteen poistamisessa kannattaakin olla tarkkana, ettei tuotetta jää iholle yhtään, kun on menossa nukkumaan. Itse olen käyttänyt kaksoispuhdistusta (öljypuhdistus meikinpoistoon ja vaahtopuhdistus viimeistelemään ihon puhtaus) ja se toimii erinomaisesti myös Blascon meikkipohjan irroittamisessa. Puhdistusmaidot eivät välttämättä toimi yhtä hyvin meikin irroittamisessa ja pelkkää vaahtopuhdistusta on ihan turha edes ajatella, eli kunnon öljypohjainen puhdistusvoide tai -öljy niin saadaan se meikki irroitettua kunnolla :)

683_JoeBlasco_SpLiteOlive1_3

Joe Blasco Ultrabase Cream Foundation kustantaa n. 59€ ja niitä saa ostaa mm. Stockmannilta omasta myyntipisteestä. Ainakin keskustassa on Blascolla omat myyjät auttamassa värivalinnoissa.

*postauksessa mainoslinkkejä
( = saan pienen korvauksen, jos päädyt ostamaan tuotteita verkkokaupasta minun linkkini kautta)

38 thoughts on “.JOE BLASCO ULTRABASE.

 1. Olen itsekin kyseistä tuotetta kokeillut, mutta hyvin vaalean hipiän omaavana en ole löytänyt tarpeeksi vaaleaa sävyä valikoimasta.Myyjästä riippuen on tarjottu milloin mitäkin väriä.Mikä on mielipiteesi valikoimasta, mikä on sopivin, vaalein väri hieman punoittavalle iholle?Kiitos vinkistä!

  1. Muistaakseni Alabaster on vaalein mitä on olemassa ja se on hieman punapohjainen muistaakseni. Ei ainakaan äkkiseltään tule mieleen, että olisiko joku vaaleampi.

 2. Minä olen jo vuosia käyttänyt Blascoa pelkästään silmämeikin pohjustukseen, sillä sen avulla luomiväri pysyy hyvännäköisenä koko päivän! Muualla kasvoissa käytän meikkivoiteena Lancomen Teint Idole Ultra 24H. Tämä juuri siksi, että Blasco on vaikuttanut liian paksulta ja peittävältä. Kiitos siis tuosta kosteusvoidevinkistä!

  1. Kyllä tällä saa tosiaan ohuttakin pohjaa tehtyä :) Mulla oli just tänään kostealla sienellä levitettynä Blascon pohja töissä ja muutamat oli vähän jopa ihmeissään, kun kerroin mikä meikkipohja mulla oli :)

 3. Mulla on jämät tuosta meikkivoiteesta jossain laatikossa, sen verran tumma että pitäisi käyttää kesällä loppuun ja silloinkin voi olla liian tumma. Pitääkin kokeilla sitä sekoitettuna kasvovoiteeseen tms.

  1. Tai jos sulla on vaikka hieman pigmenttisempi valovoide tai vaalea meikkivoide, voit kokeilla sekoittaa niihin että väri vaalenisi :)

 4. Mulla on ollut yks nappi tätä ja en yhtään tykännyt. Mielestäni sävyt on joko liian punakoita tai sitten keltaisia. Vahamainen pohja lisää vain finnejä, joten kaikki katastrofin ainekset ovatkin jo kasassa. Ainut hyvä puoli olikin varmaan riittoisuus…Tosin jos olisin tiennyt nämä vinkit 19-vuotiaana mitä olen blogistasi lukenut, olisin ainakin välttänyt lisänäpyt Sensain kaksoispuhdistuksen avulla ;)Johanna

  1. Tämän tuotteen kanssa kyllä se puhdistus on kaiken a ja o :) Ei pitäisi olla ongelmia näppyjen suhteen jos puhdistaa kunnolla joka päivä :)

 5. Blascoa saa nykyään myös Anttilasta :) Tarkoittaako se sitä, että se on nyt sitten markettikosmetiikkaa? :D

  1. Kuulemma samoissa hinnoissa kuin Stockalla ja Sokoksellakin (kollega tiesi kertoa), eli eiköhän se edelleen ole selektiivisehköä :D Ihmettelen kylläkin, että miten asiakkaat siellä osaa itse valita itselleen meikkivoiteesta oikean sävyn ja miltä ne testerit siellä näyttää jos siellä ei ole omaa myyjää hoitamassa asioita :D

  2. Meidän Anttilassa pyörii aina välillä oma myyjä, mutta onhan se aika villiä länttä, kuten marketeissa aina ;)

 6. Ostin tämän peitevoiteeksi itselleni. Riittoisa, hyvät värisävyt, peittää erinomaisesti ja pysyy. Minulla on muutamia alueita ihossani, jotka kaipaa tomakampaa peittoa ja muuten käytän mineraalipohjaa. Tämä yhdistelmä toiminut itselläni todella hyvin, kunhan muistaa huolellisen puhdistamisen.

  1. Tämä toimii tosiaan hyvin peitevoiteeksi myös, koska pigmenttiä tosiaan riittää reippaasti :)

 7. Äitini (50 v) halusi juuri tätä blascon meikkivoidetta. Lähdin hänen mukaansa sokoksen emotioniin ja myyjä sitten tuli sävyjä valitsemaan ja alkoi kokeilla äitini kasvoille tätä ja mä ihan järkytyin, sillä tiesin että tällä on mahdollista saada hyvää jälkeä.. no se myyjä vetäs napista kunnon kerroksen äidin naamalle ja levitti sen ”skunkilla..” Äidin ilme oli täynnä ihmetystä ja kysyi että tältäkö tämä näyttääkin, ei ole sellainen kun olin kuvitellut! Myyjä vain sitten sanoi että ei tän parempaa saa, ja mua jäi harmittamaan mun äidin puolesta se koska hän ei sitä tämän takia ostanut ja tiedän että sillä hyvän pohjan saa!Myyjä myös sanoi, että tämä blasco tukkii ihohuokoset eikä sovi kuin nuorelle iholle

  1. Myyjällä on selvästikin ollut jotain henkilökohtaisia ongelmia tuotteen kanssa, ei ehkä ole saanut kunnollista koulutusta tuotteisiin tai ei vain itse tykkää sarjasta yhtään. Mutta kaikesta tuosta huolimatta myyjän pitäisi pystyä myymään tuotetta kuin tuotetta suhteellisen objektiivisesti ja ainakin ottaa selvää myymistään tuotteista, että miten niitä oikeasti käytetään jos ei ole saanut koulutusta. Argh. Ärsyttää aina, kun kuulee juttuja huonoista kosmetiikkamyyjistä, ne pilaa koko ammattikunnan maineen, ei me kaikki olla yhtä kurjia! :D

 8. Oon jo vuosia käyttänyt tätä, Alabaster-sävyä. Suurimman osan tästä ajasta oon ”poistanut meikin” pelkällä geeliputsarilla ja levittänyt just kuivalla sienellä suoraan purkista… :D Oon myös kysynyt Emotionista tän käytöstä meikkivoidesiveltimellä ja kuulemma no chance. Opin siis monta uutta juttua, kiitos tästä postauksesta! Ja Sokokselta olen muuten useamman napin jo löytänyt tarjouksesta n. 40 € hintaan, yleensä joskus elo-syys-lokakuussa on ollut joku Blasco-viikko.

  1. Kyllä tätä pystyy siveltimelläkin käyttämään (kuivanakin), mutta tuote kannattaa ensin levittää ohuelti jollekin alustalle, esim. isolle maalarin spaattelille ja siinä sitten töpötellä sivellintä ja levittää kasvoille pieni alue kerrallaan. Saattaa silti tulla melko peittävä näin. Mutta jos tosiaan tekee koostumuksesta notkeamman kosteusvoiteen/seerumin kanssa, on siveltimenkin käyttäminen huomattavasti helpompaa :)Kanta-asiakastarjouksia on satunnaisesti sekä Sokoksella että Stockmannilla, kannattaa seurata kantislehtiä :)

 9. Näyttää yllättävän ohuelta, jotenkin olen aina kuvitellut Blascon paksuksi ja kököksi. Johtuukohan siitä, että moni laittaa sitä ihan liikaa?

 10. Alabaster on minulle liian tumma ja punakka, mutta en tykännyt koostumuksestakaan – tykkään enemmän meikkivoiteista, jotka kuivuvat iholle. Ulkomailta pohjan saa -vink- tilattua muistaakseni n. 16 eurolla ja vaaleampia sävyjäkin.

  1. Camera Ready Cosmetics’in nettisivuilla lukee etteivät toimita jakelusopimusten takia Suomeen (Hollantiin ja Belgiaan) :o( Juuri yritin tilata. Tilasin aiemmin usein Bel Air Cosmetics’ilta (USA), mutta en luota heihin enää, oli viivästyksiä, meileihin vastaamattomuutta, ja epäilin että saattoivat käyttää luottokorttitietoja väärin. Siis epäilen, en saanut pankilta vahvistusta (mitään tietoa ylipäätään) siihen että kyse oli juuri heistä. Pankki uusi korttini, heillä oli vihi väärin käytöstä.

 11. Kiitos tästä kirjoituksesta! Minulle Blasco on se Ainoa Oikea meikkivoide. Ainoa, joka pysyy koko päivän! Itse olen aina levittänyt tämän kuivalla sienellä, jota käytän suoraan purkista, hyi hyi :)Kokeilin ohjeesi mukaan sekoittaa tätä seerumiin ja silmänympärysvoiteeseen. Liikaa vaivaa arkiaamuun, mutta ehkä paremmalla ajalla…Tosin en tykännyt siitä tavis-meikkivoidefiiliksestä, joka tästä tuli. Juuri se kuivahko, puuterimainen tunne on se, mistä Blascossa tykkään.Mutta silmänalusille voisi tuo kostea sopia. Sanoisin, että voidetta kuluu enemmän spaattelilla ottaen kuin kevyesti sienellä.

  1. Riippuu kuinka paljon ottaa tuotetta spaatteliin :) Oikean määrän oppii nopeasti ja silloin ei mene tuotetta hukkaan.

  1. Vastaavia koostumukseltaan kuin meikkivoidekin, eli vahamaisia, purkissa, paljon pigmenttiä.

 12. Kuinka kauan meikki kesti sulla hyvänä, tarkoitan että jouduitko korjaamaan päivän mittaan meikkipohjaa? Mulle on tosiaankin jäänyt Blascosta sellainen maskifiilis, kiitos 90-luvun ja niiden ihmisten, joidan muistan käyttäneen Blascoa ja tehneen sillä sellaisen ”vahanaamarimaskin” :D

  1. Kesti täyden työpäivän ihan siistinä. En varsinaisesti korjaile meikkiä päivän aikana, korkeintaan taputtelen kiillonpoistolapulla kerran jos sitäkään.

 13. Heips!Olen käyttänyt Blascoa n.15-v,tosin nyt siirtynyt kokeilemaan mineraaleja…Kun olen aina uuden etsijä:-)Mitä olet mieltä ”omasta” systeemistäni levityksessä,puhtaalla sormella otan napista ”viirut”kasvoille(otsaan,poskille,leukaan…) ja levitän siveltimellä tai sienellä?T:Tiina

 14. Tästä postauksesta oli kyllä hurjasti hyötyä! Meinasi melkein itku päästä, kun kosmetologin mallaama Blascon meikkivoide ei meinannut asettua kotona oikein millään. Olen niin tottunut käyttämään nestemmäisisä meikkivoiteita siveltimellä, että tuli pieni kulttuurishokki tämän uuden meikin kanssa. Kiitos paljon hyvistä neuvoista!

 15. Yhtää vaalea kuin Alabaster löytyy Special L.OLive 1,sen on enemmänkin tarkoitettu juuri vaaleille ja punaiselle iholle,eli juuri neutralisoi punaisuutta.Joe Blascon meikkit on aivan huonosti opittu käyttää,koska Suomi on ainoa maa maailmassa joka myy tämä brändi tavalliselle kuluttajille.Tuoteen oikean käyttö vaati opastus ja ammattitaitoinen asiantuntija,ei normaali tavaratalon myyjä edes on saanut heidän koulutusta tuotteista.Joe Blascon on 66% pigmenttinen pohjaa,ei ihmee että eivät maskeeraajia ulkomaailla käyttä tuotte suoraa purkista,sitää tehdään ainoastaan kuvaus studion meikkia varteen,muuten sekoitetaan seerum tai öljytön kosteusvoide mukaan.Monet hankaavat siitä meikkiä suntaan toisen,se on aivaan väärin tapaa,koska vahaa nostaa kaikki kuivat solut ja karvat ihosta näkyviin.Tuotee taputellan alaspäin keski otsaa alaspäin suntaisesti,ohuesti ja ei ikinä laitetaan enemmän miihinkän muualle kerrostettuna,vaan jos on tarvee,laitetaan erikoistuotteet sinne vaan.Joe Blascon on ollut maailmassa 30 vuotta ja suomessa erittäin kiva että katu ihmissia voi ostaa,mutta harmitta että väärän mainee näin syntty helposti jos ammattilainen ei opasta silloin.Siiveltimella on paras levittä fluidi meikki ja maximi nopean cream fluid matta,ei Joe Blascon pohjaa,koska vaaha tarttu karvoille ja ei tule tasainen ja peittava,jopa nostaa myös kuiva iho pinnasta.,Mineraali meikki on paras käyttä primer ja kabuki siveltimen,sen vuoksi että ihon omaa rasva tartuisi sinne mukaan ja puuteri muodostuisi kevyt meikki pinta.Joe Blascon meikkista ei aiheutta näppylät,vaan jos ei käyttä siitä hygienisesti,eli kasvot pestän hyvin ja välinet,sieni ei ikinä suoraa purkista,ei sekoitetaan talki puuteria mukaan päälle,vaan kevyttä väritöntä puuteria.Monelle tulee näppylät kun ne eivät osaa poista öljy puhdistus ainee ihosta ja heidän iho on rasvainen,tai että öljy pohjainen puhdistus ainee allergisoi ja herkistä heitä,kuten lanoliini selläiset tai castor oil tuotteet.Paras olisi laitaa organinen puuhdas öly ensi,emulgoida ihoa ensi ja lisää lämmin vesi sen jälkeen.Jos tunttu että kaippa vielä puhdista,voi pestä ihan normaalin puhdistus maidolla sen jälkeen.Olen itse huomanut miten ihmiset ostaa niitä nappeja suoraa purkkin värin ulkomuodon mukaan,eikä kokeilevat testeeria eri paikoissa ihossa.Tämä virhe ei syntty uusein jos tuottella ei ole paljon pigmentteja,mutta jos on,se väri valinta on pakko olla juuri tismälleen sen oikea,ja heillä on sävyjä jokaiselle iholle.Väri rajoja ei silloin näkyvät,se ei ole mahdollista jos sulauttu sinun ihon mukaan,jos näin ei ole,niin ei ole sinun sävy.Käyttä hyväksin konsulistin läsnäolon päiviä,ne ovat oikeasti koulutettu juuri valitsemaan sinun sopiva väriä,kysy tavaratalossa milloin ne ole paikalla tulossa.Kiitos bloggin kirjoittajalle,oikein tietoa sinulle annettin,hyvä kevät jatkoa sinulle ja kaikille lukijoille.

 16. voiko tavallista puuteria käyttää joe blascon meikkivoiteen kanssa? :) vai pitääkö senkin olla samaa merkkiä?

  1. Mä olen käyttänyt Sensain ja Chanelin irtopuutereita Blascon kanssa ja toimii ihan normaalisti. Sanoisin, että voit käyttää mitä tahansa puuteria, josta olet tykännyt :)

 17. Miten blasco toimii todella öljyisellä iholla? Melkein kaikkien meikkipohjien kanssa ongelmana on että ne alkaa ”liikkua” päivän mittaan kun iho rasvoittuu niin paljon. Joutuu siis parin tunnin välein taputtelemaan kiiltoa pois ja lisäämään puuteria että näyttäisi edes vähän säädylliseltä. Muistan kyllä kun joskus teininä ”lainasin” äidin blasco-nappia ja tuntui toimivan todella hyvin näppyjen ym. peittämiseen. Suunnitelmissa siis käydä ostamassa ihan oma nappi lähiaikoina, mutta ei viitsisi laittaa 50euroa tuotteeseen joka ei välttämättä kuitenkaan toimi rasvoittuvalle iholle…

  1. Kannattaa käydä Blasco-pisteellä ja pyytää, että myyjä levittää meikkipohjan kasvoillesi kunnolla (mieluiten tietty aamupäivällä ja niin, että sulla on oma päivävoide siinä alla, eli muuta ihomeikkiä) ja katso miten tuote sinulla pysyy. Tietenkin puuterointi pidentää meikin kestoa huomattavasti ja poistaa sen hentoisen vahamaisen tunteen, jonka tuote saattaa iholle jättää.Mulla Blasco on toiminut moitteettomasti otsan rasvaisuudesta huolimatta ja tosiaan se yksi kiillonpoistolappu-käsittely päivässä on ollut riittävä mun kohdallani. Mulla tosin ei ole erityisen rasvainen tai suurihuokoinen iho, joten en tietenkään ole paras koehenkilö siinä mielessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.