.CLARINS GENTLE FOAMING CLEANSER.

Mä olen, kuten varmasti kaikki blogia lukeneet tietää, kaksoispuhdistuksen ehdoton kannattaja ja vaikka en ehkä aina käytäkään suosikkejani Sensai Cleansing Oilia ja Creamy Soapia, käytän kuitenkin aina kaksoispuhdistusta. Välillä tosiaan tuotteet vaihtelee (koska täytyyhän varastoja tyhjentääkin välillä), mutta periaate pysyy aina samana: ensimmäisellä vaiheella pestään meikit pois ja toinen vaihe on yleensä aina jonkunlainen vaahtomainen tuote, jolla vasta pestään iho kunnolla. Tähän tarkoitukseen löytyy paljon erilaisia tuotteita ja tässä postauksessa esittelen Clarinsin vaahtomaiset puhdistukset.

684_Clarins_GentleFoamingCleanser_Cottonseed1

Sain töistä tämmöisen kokeilukokoisen tuubin Clarins Gentle Foaming Cleanser With Cottonseed -puhdistusvaahtoa, joka on tarkoitettu normaalista sekaiholle, eli periaatteessa juurikin mun ihotyypille. Tuote on valkoista ja veden kanssa sekoitettuna muodostaa pehmeän vaahdon. Tuoksukin on ihan miellyttävä, hyvin clarinsmainen jos niin voi sanoa. Iho jää tämän vaahtopuhdistuksen jäljiltä natisevan puhtaaksi, ehkä jopa hieman enemmän kuin rasvaisen ihon vaahdon jäljiltä. Ei välttämättä mikään kuivan tai edes pintakuivan ihon tuote, mutta tosiaan normaalille, seka- tai rasvaiselle ihotyypille erinomainen. Tuote vaahtoutuu hyvin ja on helppo huuhdella kasvoilta. Erinomainen myös aamupuhdistuksessa. Tässä ei kuitenkaan ole sitä kirkastavaa ja kuorivaa ominaisuutta, joka Sensain vaahtopuhdistuksista löytyy ja uskoisin, että joillekin tuotteen tuoksu saattaa olla hieman liian voimakas.

685_Clarins_GentleFoamingCleanser_Tamarind1

Clarins Gentle Foaming Cleanser With Tamarind on tarkoitettu seka ja/tai rasvaiselle ihotyypille ja siinä on myöskin pieniä mikrohelmiä seassa, jotka näkyvät tuotteen seassa sinisinä pieninä palluroina. Siniset pallurat kuitenkin sulavat pikkuhiljaa kämmenissä ja kasvoilla tuotetta hierottaessa ja vapauttavat puhdistavia ja kirkastavia ainesosia. Tästäkin puhdistusvaahdosta jää hieman nitisevä tunne iholle, mutta ihme kyllä ei yhtä paljon kuin Cottonseed-vaahdosta. Tuoksu on tässäkin ihan miellyttävä, mutta voisin kuvitella sen olevan joillekin liian voimakas. Mua itseä se ei häirinnyt, kun siihen vain ensin tottui. Ihan mukava peruspuhdistusvaahto kaksoispuhdistuksen toisena osana ja aamupuhdistuksena miellyttävän raikas tuote.

686_Clarins_GentleFoamingCleanser_sheabutter2

Clarinsilla on näistä vaahdoista myös kuivan ihon versio Gentle Foaming Cleanser with Shea Butter, joka on huomattavasti voidemaisemman tuntuinen, mielestäni pehmeämmän tuoksuinen ja tämä ei myöskään jätä samanlaista natisevaa tunnetta iholle, vaikka puhdistaakin ihon hyvin. Kuivemmalle ihotyypille siis ehdottomasti tämä Shea Butter-vaahto toisen vaiheen puhdistukseen ja aamuputsariksi jos haluaa käyttää nimenomaan vaahtomaista puhdistusta. Mielestäni tämä toimii myöskin hieman paremmin meikinpuhdistuksessa, mutta suosittelisin silti jotain öljymäisempää tai voidemaisempaa tuotetta siihen tarkoitukseen ensin.

Mitään näistä vaahdoista en tosiaankaan suosittelisi meikinpuhdistukseen (varsinkaan silmämeikin poistoon, kirvelee nimittäin silmiä), vaan nimenomaan ihon puhdistamiseen tai jos on käyttänyt vaikka vain pelkkää ohutta puuteria niin se kyllä lähtee näillä ihan hyvin. Meikkivoidetta on kuitenkin turha yrittää saada yksinään tälläisella vaahdolla kokonaan pois likaamatta valkoista kasvopyyhettä. Kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena, meikittömien päivien puhdistuksena ja aamuputsarina nämä kuitenkin toimii oikein hyvin.

Jos näistä saisi sellaisen kombinaation, että tuotteessa olisi Cottonseedin koostumus, Tamarindin jättämä tunne iholla ja Shea Butterin pehmeämpi tuoksumaailma, niin siinäpä olisi mulle suht täydellinen puhdistusvaahto. Jos siinä olisi vielä se Sensain Creamy Soapin kuoriva ominaisuus ja Clarinsin hinta niin olisin aika happy.

Clarinsin puhdistusvaahdot kustantaa noin 25€.

8 thoughts on “.CLARINS GENTLE FOAMING CLEANSER.

  1. Kiitos ihanainen tästä postauksesta, oon noita useaan kertaan kaupoissa pyöritellyt, mutta aina ne on jäänyt kauppaan, kun en ole osannut päättää. Ja pelkään juurikin tuota natisevaa loppufiilistä, josta en tykkää, joten shea butter vois olla juurikin sopiva :) Mitä muita tuotteita kuin Sensaita suosittelisit tai käytät kaksoispuhdistuksen ekaan vaiheeseen? Clarinsin Pure Melt Cleansing Gelistä tykkäsin, mutta sitä tuntuu kuluvan melko reippaasti hintaansa nähden ja varsinkin reissussa puteli on tosi epäkäytännöllinen ja vuotaa aina :(

    1. Shea Butter varmaan sopisi sulle, jos et tosiaan halua natisevuutta.Ykkösvaiheeseen käy esim. Clarins Extra-Comfort Cleansing Cream, Clarins Daily Energizer Cleansing Gel, Lumene Puhdistusöljy (lopetettu, saattaa saada vielä hulluilta tai 3+1:ltä ja tehtaanmyymälästä), Clinique Take the Day Off Cleansing Balm ja Milk, Estee Lauder Take it Away, Armani Cleansing Balm ja Dior Cleansing Oil. Ainakin. Halvemmista merkeistä en niin tiedä, kun en ole perehtynyt.

  2. Minulla on tuo Gentle Foaming Cleanser With Tamarind. Vaikkei se ole ihan paras valinta minulle kuivaihoisena, tykkään kovasti sen koostumuksesta ja pesutehoista. Natisevuuteen tavallaan ”tottuu” ja kasvovesi vie fiiliksen pois :)

  3. Heippa! Sopiiko kaksoispuhdistus kuivalle iholle? Haluaisin hankkia ykkösvaiheeseen jonkin öljyn, mutta en tiedä yhtään mitä ostaisin. Osaatko suositella jotain öljyä mielellään alle 40€ hintaan, kuivalle iholle?

    1. Sopii kuivalle iholle, kunhan tuotteet on valittu ihotyypin mukaan. Öljyistä ekana tulee mieleen se Lumenen Puhdistusöljy, joka on lopetettu, mutta jota saattaa vielä saada Hulluilta ja 3+1:ltä ja Lumenen tehtaanmyymälästä. Se on huokea ja hoitaa hommansa. Muita öljykoostumuksia ei tule mieleen, jotka olis alle 40€. Toki pelkkää oliiviöljyäkin voi käyttää tai vaikka kylmäpuristettua kookosöljyä, ne ei vaan ole vesiliukoisia, eli kannattaa poistaa jollain liinalla (esim. Sensai Sponge Chief).

  4. Hei, tämä tuote oli aikoinaan suosikkini ja sitä tuli käytettyä monta purtiloa! Irrotti tosi hyvin meikin. Pitäisiköhän vuosien jälkeen ottaa uudelleen kokeiluun. :)

    1. En ole kokeillut Shu Uemuraa, on niin hankala saada sitä täältä Suomesta käsin :) Houkuttelisi kyllä, mutta lienee melko hintava.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.