.CHANEL POWDER/CONTOUR BRUSH.

Mulla on ollut suunnitelmissa tehdä sellainen kattavahko sivellinpostaus, että mitä siveltimiä mä ihan oikeasti käytän ja kertoa niistä jotain, mutta kas kummaa, se on vaan jäänyt tekemättä, vaikka sitä on jo pyydetty lukijoidenkin taholta muutamaan otteeseen. Mutta nyt mä esittelen ainakin yhden siveltimen, koska tämä on vielä uudehko ja olen tosi innoissani tästä, edelleen.

687_Chanel_Brush1

Bongasin tämän sudin tietenkin jo töissä ja olen tuumaillut, että olisikohan tämä hyvä sivellin, mutta en ole turhaan sitten kuitenkaan mennyt ostamaan, kun ajattelin, että mulla on ihan hyvä sivellin aurinkopuuteria varten. Mutta sitten mä näin HeidiB:n postauksen tästä samaisesta siveltimestä ja en voinut enää vastustaa kiusausta vaan kävin ostamassa tämän itselleni joululahjaksi :D (Eli ei tämä nyt enää niin hirveän uusi ole, hups, aika menee tosi nopeasti eteenpäin.)

Kyseessä on siis Chanel Angled Powder Brush (2), jota voi siis käyttää esimerkiksi puuterin tai aurinkopuuterin/varjostusvärin sutimiseen ja miksei se kävisi poskipunaankin. Itse olen kuitenkin käyttänyt tätä nimenomaan aurinkopuuterin levittämiseen ja se on ollut siihen täydellinen. Siveltimen viisto muoto on omiaan löytämään poskiluun kuopan ja aurinkopuuteri häivyttyy melkein kuin itsestään.

688_Chanel_Brush2

Varsi on jämäkkä ja tukevan kokoinen, hieman lyhyempi kuin monissa muissa kasvosiveltimissä ja näinollen mahtuu huomattavasti helpommin meikkipussiin mukaan, kun lähtee reissuun. Sivellin tuntuu tukevalta kädessä ja on miellyttävä käyttää.

Sivellin on pehmeä ja mukava ihoa vasten. Huomaan, että mun sivellin on paljon kompaktimman muotoinen, kuin HeidiB:n vastaava, mistä lie johtuu? Ehkä en ole vain vielä ehtinyt käyttämään sivellintä yhtä paljoa kuin HeidiB :) Tätä sivellintä on ollut ilo käyttää eikä kaduta yhtään, vaikka laitoin aika monta kymppiä tähän rahaa. Mutta hyvin hoidettuna siveltimet kuitenkin kestävät vuosikausia. Muistaakseni sivellin kustansi n. 50-60€.

9 thoughts on “.CHANEL POWDER/CONTOUR BRUSH.

  1. kivalta vaikuttaa tämä sivellin. Viime viikolla kävin juuri ostamassa muutamia siveltimiä meikin tekoon ja wau mikä ero! Olen aina väheksynyt siveltimien käyttöä, mutta kyllä niillä tulee sen verran kaunista jälkeä että nyt sitä ollaan sivellinkoukussa!

  2. Itse pidän juurikin tuollaisista lyhyt vartisemmista siveltimistä. Täytyypä laittaa tämä korvan taakse.

  3. Joo olis kyllä tosi kiva saada muistakin siveltimistä esittelyä! Mulla on käytössä vaan tasan kaks sivellintä: meikkivoiteelle ja poskille. Teen silmämeikin aina sormilla enkä oo ikinä käyttänytkään mitään luomivärisiveltimiä paitsi nyt viime aikoina oon ajatellut opetella käyttämään luomivärien levitykseen siveltimiä mutta en oikein tiedä hyviä. Ostin kokeeksi duroyn minkälie aika pienen ja kapean siveltimen koska ajattelin ainakin varjostuksia sillä yrittää eikä siitä mitään tullut. Kaikki varisi poskille eikä väriä tuntunut edes tarttuvan luomeen yhtä hyvin kuin sormilla.. Ehkä mä jatkan siveltimien sijasta sormilla mutta olis kiva kyllä saada jotain sivellin-esittelyä. :)

  4. En tiedä oletko esitellyt säilytysjärjestelmäsi aikaisemmin, mutta miten (ja missä) säilytät eri meikkisiveltimesi sekä -sienet? Entä miten pakkaat ne mukaan reissuille? Luin juuri äsken postauksesi Joe Blascon meikkivoiteesta (jossa oli muuten älyttömän hyviä ideoita, kokeiluun menee ainakin kostea sieni!) ja mietin että missä spaatteli ja meikkisieni olisi hyvä säilyttää? Omat (hyvin vähäisellä käytöllä olevat) siveltimeni ovat kaapissa pystyssä lasissa ja meikkisieni minigrip-pussissa kun sille ei ole käyttöä. Parempi kai sekin mitä entinen säilytystapani eli meikkisieni pyöri meikkipussissa suojaamatta.. Hrr, tulee kylmiä väreitä kun ajatteleekin sitä pöpöjen määrää!

    1. Hyi että kun mullakin aina nuorempana poskipunahuisku sekä juuri semmoinen ällö meikkivoide sieni pyöri aina siellä meikkipussissa sellaisenaan enkä tiennyt että niitä pitäisi pestä! Pari vuotta samoilla likaisilla mentiin… :D

  5. Hei! Osaatko sanoa, mitä karvaa kys. sivellin on?Onkohan aitoa karvaa vai? Missään paketissa tai netissä ei lue(?).Itse ostin saman siveltimen alesta- pure love !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.