.BIOTHERM AQUASOURCE BB CREAM.

BB-voiteita rantautuu edelleen eri sarjojen valikoimiin. Yksi uusimmista selektiivisten sarjojen keskuudessa on Biothermin versio. Tuote on ympätty Aquasource-linjaan, joka siis sopii kaikille iästä riippumasta, koska se on vain kosteuttava hoitolinja.

724_Biotherm_BB_4

(Kuva.) Biotherm Aquasource BB Cream [instant beautifying moisturizer] kosteuttaa, tasoittaa ihonväriä, tuo iholle kuulautta, tasoittaa ihon pinnan tuntua ja suojaa auringolta (SPF 15). Tuotetta on saatavilla kahdessa sävyssä: Fair to Medium ja Medium to Dark. Mä olen (tietenkin) kokeillut tuota vaaleampaa sävyä ja ainakin mun iholle se sulautuu todella kivasti, ei jäänyt liian tummaksi.

725_Biotherm_BB_2

Biotherm BB-voiteen vaaleampi sävy on hieman kellertävä ennemmin kuin punertava, mikä on mielestäni siis vain hyvä asia, säästytään ainakin Miss Piggy -fiilikseltä :D Kuvassa tuote on levitetty ranteen sisäpuolelle, joka on tähän aikaan vuodesta erittäin vaalea ja siitä huolimatta tämä BB levittyi iholle noinkin huomaamattomaksi ja sulautui ihoon suhteellisen hyvin. Kasvoiltani en kuitenkaan ihan noin kalmo ole, vaikka vaalea olenkin, joten kasvoille tuote sulautuu vieläkin paremmin.

726_Biotherm_BB_3

Kuvassa vasemmalla puhdas iho, keskellä yksi ohuehko kerros Biotherm BB:tä yksinään ja oikealla sitten muun meikin kanssa puuteroituna ja punattuna. Tykkään!

Biotherm BB Cream on ollut iso positiivinen yllätys, josta olen tykännyt todella paljon. Se on ohut ja läpikuultava, silti se tasoittaa ihonsävyä luonnollisen kevyesti. Kasvojen iho ei varsinaisesti näytä kovin meikatulta tämän kanssa ja mä tykkään juuri sellaisesta meikkipohjasta tällä hetkellä eniten. Tietenkin, kun silmänalusille lisää vähän valokynää ja kasvoille puuteria ja poskipunaa, tulee lopputuloksesta pikkuisen meikatumpi, mutta rakastan sitä, että mun iho näyttää niin luonnolliselta siitä huolimatta. En ole pitkään aikaan enää tykännyt peittävistä meikkivoiteista, koska niistä tulee vähän sellainen ”paksu” olo iholle ja näytän posliininukelta. Arvostan paljon enemmän luonnollisuutta meikkipohjassa, mutta haluan tuotteen kuitenkin tasoittavan pienet virheet ja värierot. Siinä tämä Biothermin BB on ollut erinomainen.

Olen tätä nyt muutaman kerran käyttänyt (purkitettuna) ja olen ihan hilkulla, että käynkö ostamassa tämmöisen itselleni ihan omaksi. Tästä tulee niin ihanan kuulas ja luonnollinen meikkipohja. Mun herkästi kiilteleväisyyteen taipuvaisella iholla tämä alkaa ihan pikkuisen kiillellä loppupäivästä (lähinnä otsan alueelta eniten), mutta ei mitään sellaista mistä ei selviäisi kiillonpoistopaperin avulla. En ole vielä hoksannut kokeilla tätä ilman kosteusvoidetta alla, voisikohan se olla vastaus?

Viime aikaisten meikkipohjauutuuksien seasta tämä nousee kyllä aika kirkkaana tähtenä esiin ja voin suositella kaikille, jotka kaipaavat ohutta ja luonnollista meikkipohjaa.

Biotherm Aquasource BB Cream myydään tuubissa, jossa on 30 ml tavaraa ja hintakin on alle 30€. Selektiivisen merkin tuotteeksi suhteellisen huokea ja kun tuote on näin erinomainen, en epäröisi hetkeäkään ainakaan hinnan takia.

8 thoughts on “.BIOTHERM AQUASOURCE BB CREAM.

  1. Tekee näköjään juuri sen näköistä jälkeä kuin itse haluan BB-voiteelta! Kerrankin tuo vaalein sävy on tarpeeksi vaalea myös tälläisille kalkkilaivan kapteeneille. Pitää pistää vakavaan harkintaan tämä.

    1. Mulle ainakin meni tuo vaalea sävy ihan täydellisesti, eikä tummu iholla :) Kannattaa käydä pyytämässä näyte tai purkkiin, että voit kokeilla.

  2. Mä tykkäsin Maybellinen BB:stä, koska siinä myös lopputulos oli tosi luonnollinen ja not-quite-there peittävyyden suhteen. Täytyykin katsoa, jos mieluummin ostaisin tämän Biothermin, sillä sävy vaikuttaa vielä aavistuksen vaaleammalta kuin Maybellinen. Tosin tässä ei ilmeisesti ole aurinkosuojaa?

    1. Maybellinen vaaleinta en ole kokeillut, mutta kuulemani mukaan tämä olisi vaaleampi kuin Maybelline. On aurinkosuoja SPF 15, unohdin mainita, pitääkin lisätä se postaukseen :)

  3. Et ilmeisesti ole testannut lorkun bb:tä? Voisin kuvitella, että saattaisit tykätä myös siitä, silläkin saa ihanan ohuen pohjan, joka on yllättävän kestävä. Ja jos levittää meikkisienellä, saa sävyä vaaleammaksi ;) Kun se ei välttämättä sellaisenaan mene kalmoille, vaaleinkaan sävy. Mutta tällä näyttäisi tulevan ihana ”meikitön” meikkipohja, mäkin fanitan sellaisia meikkipohjia, jotka ei tee nukke-efektiä ( tai vaihtoehtoisesti näytä photoshopatulta..:D ). Onneksi on keksitty nämä bb-voiteet, vaikka moni kritisoikin niitä, ovat ne mun mielestä lahja ”ohuen ja luonnollisen” meikkipohjan nimeen vannoville :) Toki, merkistä riippuen ( esim. Lumenen bb-voiteella tulee paaljon paksumpi, meikkivoidemaisempi lopputulos kuin tuolla Lorkulla tai Maybellinella ).

    1. Jos tarkoitat sitä ihonväriin mukautuvaa, niin en ole. Pitäis vissiin töis purkittaa sitäkin vihdoin. Olen sitä vältellyt, koska kämmenselälle levitettynä siitä tulee lähinnä ”ruskettunut”, jota mä en ole koskaan, mutta ehkä täytyy kokeilla meikkisienikikkaa :)En mä ainakaan enää edes ajattele näitä länsimaan BB-voiteita niinä alkuperäisinä BB:inä vaan ajattelen näiden olevan vain ohuita meikkivoiteita :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.