.MOROCCANOIL.

Moroccanoil tuntuu olevan sellainen hiustuotesarja, joka on kiirinyt kaikkien huulille.. tai siis hiuksiin tässä viimeisen puolen vuoden aikana. Enkä kyllä ihmettele. Siinä on erinomainen brändäys ja tuotteet on oikeasti hyviä, joten miksikäs ei. Kuulemma Madonnakin käyttää Moroccanoilia. Ei kai se silloin kauhean huonoa voi olla?

739_Moroccanoil_1

Kaikki lähti tietenkin liikkeelle Moroccanoil hoitoöljystä, joka onkin sarjan tunnetuin tuote. Sain tuotteen blogin kautta testiin joskus viime syksynä. Innolla otin tuotteen heti kokeiluun ja edelleen samalla pullolla porskutellaan menemään, riittoisaa siis kyllä.

740_Moroccanoil_4

Moroccanoil hoitoöljy on pakattu kierrekorkilliseen lasipulloon, mutta mukana on pumppu (kiitos), jonka voi ruuvata avaamisen jälkeen kierrekorkin tilalle. Pumppu on erinomainen tuotteen annostelua ajatellen. Mun tämänhetkiseen pitkähköön polkkamittaiseen tukkaan riittää yksi pumppaus öljyä ihan mukavasti eikä se vielä tee sellaista lähmäefektiä.

Olenko huomannut jotain eroa hiuksissa, kun olen käyttänyt tätä? Ehkä hieman. Ensinnäkin hiukset kuivuu nopeammin. Latvat on ehkä hapsuttomammat ja hiukset tuntuu todella pehmeiltä. Pahin pörröisyys on myöskin poissa hiusten pinnasta. Kerran lätkäisin moroccanoilia vahingossa hieman liikaa kuivaan ponnaritukkaan ja hiukset oli hetken aikaa vähän lähmäisen näköiset, mutta en sitten enää siinä vaiheessa ehtinyt tekemään mitään muutoksia vaan lähdin töihin ajatuksena korjata lähmäponnari jonkinlaiseksi sykkyräksi kun pääsen perille. Noh, töihin päästyäni huomasin, että eipäs tarvitsekaan. Ponnari olikin ihan ilmavan ja pehmeän näköinen ja tuntuinen, kaikki öljyisyys ja lähmäisyys oli poissa! Olin vähän että wow.

Ja olen muuten aivan rakastunut Moroccanoilin tuoksuun! Se on melkeinpä yksi parhaimmista asioista koko tuotteessa! En oikein osaa edes kuvailla tuoksua, se on vaan aivan ihana, believe me :D Tietenkin tuoksut on makuasioita, mutta en varmastikaan ole yksin tämän mielipiteeni kanssa.

741_Moroccanoil_6

Öljyä käytetään tosiaankin pyyhekuiviin hiuksiin pieni määrä (mulla tosiaankin se yksi pumppaus riittää) ja levitetään puolivälistä latvaan saakka. Itse olen antanut hiusten vain kuivua vapaasti, koska yritän vähentää lämpökäsittelyjä ja öljyn kanssa tukka itseasiassa kuivuu nopeammin kuin ilman tuotetta. Pidennyshiuksiinkin Moroccanoilia saa käyttää ja se pehmittää ja siloittaa hiuksia ja pidentää niiden käyttöikää.

742_Moroccanoil_2

INCI näyttää tältä. Silikonia ja arganöljyä siis pääasiassa, eli ei ihmekään että silottaa.

743_Moroccanoil_5

Tässä vielä tuotelupaukset.

PS. tästä öljystä on muuten tullut myyntiin myös Light-versio ohuemmalle ja hennommalle hiustyypille. Periaatteessa se varmaan olis enemmän mun tuote, vaikka olen tykännyt tästä originaalistakin paljon.

744_moroccanoil_muotoiluvoide1

Sain blogin kautta kokeiluun myös Moroccanoilin Kosteuttavan Muotoiluvoiteen, jota olen käyttänyt jo talvesta saakka. Tuotteesta sanotaan, että se on kosteuttava ja hoitava ja poistaa hiusten pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Erityisen ihanteellinen kuiville ja/tai karheille hiuksille. Tuote antaa hiuksille kevyen pidon ja sopii föönauksen alle.

1-2 pumpun painallusta (hiusten pituudesta ja runsaudesta riippuen) levitetään kosteaan tukkaan ja föönataan kuivaksi tai annetaan kuivua itsekseen. Tätä voi käyttää myös kuivaan tukkaan lähinnä pituuksiin ja latvoihin raikastamaan edellisen päivän kampausta tai siloittaakseen hiusten pintaa.

Mä olen käyttänyt tätä vain kosteisiin hiuksiin heti pesun jälkeen. Olen ottanut yhden pumppauksen (tai vähän vajaan jopa) ja lisännyt siihen yhden pumppauksen Moroccanoil hoitoöljyä, sekoittanut ne kämmenissä yhteen ja sukinut sitten hiusten pituuksiin ja latvoihin. Tämä on toiminut mun hiuksissa erinomaisesti. Hiuksista tulee todella pehmeät, mutta kuitenkin hallittavat. Ne ei ole näiden tuotteiden käytön aikana kertaakaan kärsineet sähköisyydestä ja luonnontaipuisan hiuksen luonnollinen pörröisyyskin on ollut suhteellisen hyvin kurissa.

Olen kokeillut myös muotoiluvoidetta yksinään ja hyvin toimii niinkin. Olen kuitenkin tykännyt enemmän tuosta kombinaatiosta jostain syystä. Muotoiluvoiteessa on hieman erilainen tuoksu öljyyn verrattuna, mutta samaa tuoksuperhettä ne silti on, vaikkakaan ei identtiset. Jotkut ovat moittineet muotoiluvoiteen tuoksua miehekkääksi, mutta mä en mitenkäänpäin saa siitä miehekästä, vaikka oikein yrittäisin :D

745_moroccanoil_muotoiluvoide2

Moroccanoil Muotoiluvoide on tosiaankin erittäin kevyen pidon antava tuote, eikä missään tapauksessa ole mikään vahatyyppinen tönkkövoide. Mielestäni tämä sopii erinomaisesti juuri silloin, kun haluaa pitää hiukset auki ja haluaisi ettei ne aivan lentele miten sattuu, siihen tämä antaa tarpeeksi pitoa ja rakennetta ilman, että hiukset tuntuu siltä kuin niissä olisi jotain ainetta.

Mä ainakin vähän hurahdin näihin Moroccanoil -tuotteisiin ja tekisi mieli kokeilla shampoota ja hoitoainettakin (niitä kosteuttavia lähinnä) ja kosteuttavaa hiusnaamiotakin ja ja ja…

Moroccanoil-tuotteita saa mm. Helsingin Stockmannilta ja kampaamoista. Moroccanoilia maahantuo IdHAIR, jolla on valikoimassaan läjä muitakin mielenkiintoisia merkkejä, kuten Davines, Kevin Murphy, SexyHair ja L’anza.

6 thoughts on “.MOROCCANOIL.

  1. Davinesin maahantuonti kuulemma lopetetaan :/ Kampaajakaveri kertoi tälläisen tiedon/huhun.siameselipstick.blogspot.com

  2. Tuo muotoiluaine on ihana, tykkään! Saa hyvin tuuheutta ja rakennetta kun muotoilen hiukset ”rutistelemalla” ja pöyhimällä eikä hiuksista tule yhtään sähköiset.Aina kun laitan sitä hiuksiini, työpaikalla kommentoidaan: ”ootko käyny taas miehes parfymikaapilla ;)?”. En ymmärrrrääää ei se tuoksu miehelle >:D! Mieheni tykkää siitä tuoksusta myös, mutta ei se hänen mielestään tuoksu miestentuotteelta.

  3. Minäkin olen tykästynyt tuon muotoiluvoiteen ja hiusöljyn yhdistelmään, öljynä tosin on tällä hetkellä joku muu kuin Moroccanoil. Kuivista ja karheista hiuksistani tulee ihmeellisen jäntevät ja kiiltävät eikä ollenkaan lättänät. Ja tuoksusta tykkään myös. Siinä light-versiossa on muuten identtinen INCI tämän normiöljyn kanssa, liekö sitten erilaiset suhteet ainesosissa vai vain erilainen etiketti, tiedä häntä. Sain molempia GlossyBoxin mukana puolitoista vuotta sitten ja käytin loppuun iloisesti. En pannut merkille mitään eroa.

  4. Itsellä oli ihan minipullo tuota öljyä ja RAKASTIN sitä. Nyt olen käyttänyt ihan 100% argan oilia hiuksiin mikä toimii myös mutta kaipaan moroccanoilin tuoksua.

  5. Tämä käkkärätukka ei enää tule toimeen iman Marokon öljyä. Sen avulla selvitän hiukseni. En käytä huuhdeltavaa hoitoainetta enää lainkaan. Minulla todella tuntee ja huomaa, jos on öljyhoito unohtunut. Hiukseni ovat rutikuivat ja öljy tekee niistä pehmeät. Me like :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.