.CLARISONIC MIA2 + DELICATE + CASHMERE.

918_Clarisonic_Mia2_01

Mia2 on ainut Clarisonic-laite, jonka mukana tulee tuollainen muovinen kotelo, jota voi siis käyttää tuotteen miellyttävämpään kuljettamiseen matkoilla. Mukana tulee tietty myös laturi ja itse laite Sensitive-harjalla ja myös Clarisonicin oma puhdistusgeeli (30ml), mutta mä olen ilmeisesti hukannut sen, koska se ei ollut missään järkevässä paikassa. En tiedä, ehkä se vielä joskus löytyy. Harmi vaan, etten ole ehtinyt edes kokeilla sitä, kun se jo hävisi jonnekin :D

919_Clarisonic_Mia2_03

Clarisonic Mia2 on ollut äärimmäisen näppärä. Se sopii hyvin käteen, se ei ole liian suuri eikä painava ja se on erittäin helppokäyttöinen. Oikealla kuvassa näkyvät kaksi nappia on ainoat namiskat koko laitteessa. Alempi nappi on virtanappi, josta painamalla laite lähtee heti käyntiin, käynnissä ollessa kun painaa ylempää nappia, saadaan vaihdettua laitteen värähtelyvoimakkuutta. Kun valo palaa tuon soikion alapuoliskolla, laitteessa on miedoin värähtely ja kun ylänappia painaa kerran, valo siirtyy yläpuoliskoon ja ollaan voimakkaamman säädön kohdalla ja kun taas painaa ylänappia, säätö siirtyy takaisin alempaan voimakkuuteen. Siinä se. Ja tuota voimakkuuttakaan mä en ole säädellyt muuten kuin kokeillakseni, se miedompi voimakkuus on ollut mulle täysin passeli :)

Laitteessa on minuutin käyttöajastin, eli 20 sek otsalla, 20 sek nenä-leuka, 10 sek poski ja 10 sek toinen poski ja sitten on minuutti täynnä.

920_Clarisonic_Mia2_05

Harjan mukana tulee tuollainen muovisuoja, joka on helppo naksauttaa paikoilleen. Kotelo suojaa harjaksia vääntymästä, jos laitteen jemmaa johonkin laatikon uumeniin. Itse pidän suojakotelon aina paikoillaan, kun laite ei ole käytössä. Siinä on myös nuo ilmareiät, eli ei haittaa vaikka harjakset olisi vielä kosteat, kun kotelon siihen päälle laittaa.

921_Clarisonic_Mia2_06

Laturi on maailman helpoin laittaa kiinni, koska se tarttuu laitteeseen magneetin avulla ja on sitten siinä. Tokikaan toi yhteys ei kestä mitään roikottamista, mutta jos laite makaa pöydällä niin laturi pysyy kyllä nätisti siinä kiinni. Ensimmäinen latauskerta laitteen ostamisen jälkeen on 24 tuntia, jonka jälkeen Clarisonic voi luvata 28 käyttökertaa laitteelle, eli kerran päivässä -käytöllä kestää noin kuukauden päivät.

Mä olen nyt ladannut oman laitteeni kaksi kertaa tuon ensimmäisen latauksen jälkeen ja koska olen lataustarpeen huomannut tietenkin illalla, laitan sen laturiin illalla ja usein otan laturista vasta seuraavana iltana, kun seuraavaksi laitetta käytän, vaikka jatkolatauksiin periaatteessa suositellaankin 18 tuntia. Sillä ei kuitenkaan kuulemma ole suurtakaan merkitystä onko se 18 vai 24 enää tässä vaiheessa. Latauksen tarpeen tietää siitä, että laitteen viimeisen käytön jälkeen se alkaa surista ja välkyttää valoa. Normaalisti käytön jälkeen se vain lopettaa ja hiljenee, joten tämän kyllä huomaa.

922_Clarisonic_Mia2_07

Kuljetuskotelo on näpsäkkä reissuja varten ja on sitä tullut jo käytettyäkin pari kertaa. Laite pysyy siistinä kotelossa eikä tarvitse miettiä, että pysyykö tuo harjansuojakotelo paikoillaan matkalaukussa tai eihän mikään laukussa oleva esine vahingossa nappaa laitetta päälle tai muuta vastaavaa. En tätä nyt ihan pakollisena näe, mutta mielestäni silti ihan mukava lisä. Muissa laitteissahan ei tule matkakoteloa ollenkaan.

923_Clarisonic_Mia2_08

Sain L’Orealilta tässä hiljattain kokeiluun hieman lisäharjoja, joita olen nyt muutaman kerran käyttänyt. Paketissa oli kaksi Delicate-harjaa ja uusi LUXE Cashmere-harja, joka tulee tällä viikolla myyntiin.

924_Clarisonic_Mia2_09

Delicate-harja on tähän saakka ollut se hellävaraisin harjaspää Clarisonic-laitteisiin. Sen tunnistaa siitä, että tuo muovin väri on vaaleansininen. Sensitivessä (joka tulee automaattisesti laitteen mukana) on valkoinen, Normalissa harmaa ja Deep Poressa tuo musta renkula harjaksissa onkin turkoosi ja muoviosa valkoinen.

Olen tähän saakka käyttänyt laitteen mukana tullutta Sensitive-harjaspäätä ja olen kyllä ollut siihen oikein tyytyväinen ja tuntuu, että nyt pidemmän käytön myötä se on hieman pehmentynyt ihan siihen alkuun verrattuna. Mun kuivahkolle sekaiholle se on sopinut oikein hyvin enkä varsinaisesti ole kaivannut mitään muuta. Olin kuitenkin alusta saakka ajatellut, että jatkossa tulen hankkimaan vähän kuin varmuuden vuoksi Delicate-harjoja, koska hellävaraisempi on usein iholle parempi vaihtoehto.

Olen Delicatea nyt kokeillut vasta pari kertaa, mutta täytyy sanoa, että en ole kovin suurta eroa Sensitiveen huomannut. Ehkä tässä on hieman joustavammat harjakset ja ne on kenties hieman harvemmassa, mutta ero ei ole suurin suuri. Ihan samalla tavalla hieman varon poskilla pyörittelyä tämänkin kanssa. Tämän kokemuksen perusteella tulen kuitenkin jatkossa käyttämään Delicate-harjaspäätä iltaisin, koska kyllä tämä hieman pehmeämmältä iholla tuntuu verrattuna Sensitiveen, mutta silti puhdistustulos ja ihon pehmeys käytön jälkeen tuntuu samalta ja yhtä tehokkaalta.

925_Clarisonic_Mia2_12

Tavallisten harjojen lisäksi on juuri tullut myyntiin ihan uusi Cashmere-harja. Delicate-harjaan verrattuna Cashmeren harjakset on melkein puolet pidemmät ja ne on myös ohuemmat ja huomattavasti joustavammat, joka tekee puhdistuskokemuksesta paljon pehmeämmän verrattuna noihin tavallisiin harjoihin.

926_Clarisonic_Mia2_11

Cashmere-harja on aivan omaa luokkaansa verrattuna mihinkään aikaisemmin Suomessa myynnissä olleisiin harjoihin. Tämä on unelman pehmeä, harjakset on erittäin joustavia ja suorastaan silkkisiä ja voi nam! Kun kokeilin tätä ensimmäisen kerran kädellä, en meinannut malttaa odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä kasvoille, koska tämä vaan tuntui niin miellyttävän pehmeältä ja mukavalta.

Käytin Sensai Creamy Soap -puhdistusvaahtoa molempien uusien harjojen kanssa ja totesin, että Cashmeren kanssa tuote vaahtoa vieläkin enemmän kuin Delicaten tai Sensitiven kanssa. Johtuneeko sitten pidemmistä harjaksista vai mistä, mutta näin se vain on, eli Cashmeren kanssa todella todella pieni määrä puhdistustuotetta riittää ja siltikin se vaahtoutuu niin runsaasti, että sitä saattaa jopa valua laitetta pitkin :D Mua se ei häiritse, mutta arvaan, että joku saattaa närkästyä. Mä työskentelen laitteen kanssa joka tapauksessa silmät kiinni haaveillen, joten ei haittaa vaikka vaahtoa melko reippaasti kasvoilla onkin. En ole Cashmerea vielä ehtinyt kokeilla muiden tuotteiden kanssa, mutta veikkaan sen tekevän vaahtoa reippaammin myös muilla vaahtopuhdistuksilla.

Cashmere tuntuu iholla oikeasti aivan i-h-a-n-a-l-t-a. En oikein pysty edes sanoin kuvailemaan miten mukavan tuntuinen se on ja miten miellyttävä puhdistuskokemus tämä on. Olen tähän saakka ollut tosi tyytyväinen Clarisoniciin Sensitive-harjallakin, mutta tämä Cashmere muutti positiivisen kokemukseni potenssiin kymmenen. Tietenkin sen huomasin, että verrattuna Sensitiveen ja Delicateen, tällä Cashmere-harjalla iho ei tunnu huuhteluvaiheessa aivan yhtä sileältä, koska kuoriva ominaisuus on tietenkin lievempi harjasten superpehmeän luonteen vuoksi. Toisaalta Cashmere-harjalla voin surrutella kasvojani vaikka aamuin illoin ilman pelkoa siitä, että iho häiriintyisi siitä mitenkään.

Olenkin päätynyt kokeilujeni perusteella siihen, että käytän laitteessa iltaisin joko Sensitive- tai Delicate -harjaa ja lisään aamupuhdistukseeni myös Clarisonicin, mutta Cashmere-harjalla. Tähän saakka olen aamupuhdistuksen tehnyt vain käsin, samalla tuotteella, mutta ilman laitetta. En koe, että Cashmeren kuorintateho olisi tarpeeksi mun iholle jos käytän sitä pelkästään (vaikka sitten aamuin illoin) joten joku tehokkaampi harjaspää on ihan kohdallaan mun tapauksessani. En kuitenkaan halua jättää Cashmerea käyttämättä, koska se on vaan niin herkullisen ihana, joten Cashmeren käyttö aamupuhdistuksessa on täydellinen ratkaisu mulle. Pidän Cashmerea enemmän vaan puhdistavana en niinkään kuorivana kuten muita harjaksia, joten en näe mitään ongelmaa käyttää sitä vaikka aamuin illoin jos tahtoo.

Cashmere-harjaa voin suositella oikeastaan kaikille, mutta erityisesti kuivaihoisille ja erityisen herkkäihoisille. Jopa Delicate-harja saattaa olla liian raju oikein herkkähipiäisille, mutta tämä Cashmere sopii kyllä niillekin. Herkkäihoinenkin kuitenkin voisi hyötyä satunnaisesta Delicate-harjan käytöstä esimerkiksi niin, että käyttäisi Cashmerea muuten, mutta sitten kerran tai kaksi viikossa puhdistaisi Delicate-harjalla, jolla puhdistus ja kuorintatulos on tehokkaampi, mutta se ei pääsisi hankaamaan ihoa liikaa, kun sitä käytetään huomattavasti harvemmin. Vastaavasti rasvaisemman ihotyypin omaava voisi käyttää Sensitive- tai Normal-harjaa muuten, mutta kerran tai kaksi viikossa käyttäisi Deep Pore-harjaa. Jokainen löytää kyllä sen oman itselleen parhaiten sopivan tavan ja harjakombinaation, kun laitetta käyttää ja kokeilee eri harjaspäitä.

Harjaspää kannattaa vaihtaa uuteen noin kolmen kuukauden välein, erityisesti jos sitä käyttää suunnilleen päivittäin. Jos joku harja on käytössä vain 1-2 kertaa viikossa, ei sitä tietenkään tarvitse vaihtaa niin usein.

927_Clarisonic_Mia2_13

Entäs millaisia muutoksia olen huomannut ihossani muutaman kuukauden Clarisonicin käytön myötä? Yllä olevassa kuvassa kasvot on illalla puhdistettu Clarisonicilla ja Cashmere-harjalla, seerumoitu ja voideltu ja aamulla en ole tehnyt iholle mitään. Valitettavasti mulla ei ole ennen-kuvaa, koska en laitteen käytön aloittamisen aikoihin tajunnut, että sillä voisi olla oikeasti myös näkyviä seurauksia.

1. Ensinnäkin, mun iho ei varmaan ole koskaan aikaisemmin ollut yhtä sileä koko ajan. Ihon pinta tuntuu kauttaaltaan sileältä, pehmeältä ja tasaiselta eikä edes nenän päällä tunnu mitään mustapääkohoumia.

2. Kaikki seerumit ja voiteet tuntuu imeytyvän huomattavasti paremmin, koska ihon pinnalla ei ole ylimääräistä kuollutta ihosolukkoa, joka estäisi tai hidastaisi tuotteiden imeytymistä. Tuntuu jotenkin ihanalta levitellä iholle ihania seerumeita ja voiteita, kun ne oikeasti imeytyy ihoon niin hyvin ja levittäessä tuotteita tuntee sormin miten ihanan sileä se iho on.

3. Iho on tasaisemman värinen, kuten kuvastakin voi huomata. Kaikki pienet punoitukset mitä mulla oli herkästi juuri nenän lähettyvillä, on historiaa. Tokikaan en ole koskaan kärsinyt punoituksesta erityisen paljoa, mutta huomaan eron silti.

4. Näppylöitä ei tule oikeastaan ollenkaan tai tosi harvoin (silloinkin ne johtuu yleensä hormoneista eli naisten päivistä) ja jos tulee niin yleensä se on vaan se yksi tai korkeintaan kaksi. Näpyt myöskin parantuvat nopeammin Clarisonicin käytön myötä.

5. Iho on kirkkaan ja kuulaan näköinen ja heijastaa valoa kauniisti.

6. Meikkivoiteet levittyy iholle kauniisti ja voin käyttää paljon ohuempia meikkivoiteita ilman erillisiä peiteaineita (silmänalusille joo, mutta ei muualle).

Mulla on ollut ennenkin hyvä iho, mutta Clarisonicin käytön myötä se on vieläkin parempi, vieläkin kuulaampi, vieläkin siloisempi. En ole hetkeäkään katunut, että laitoin rahani tähän vehkeeseen. Paitsi että sillä voi nähdä ja tuntea tuloksia ihan hetkessä, sitä on myös mukava ja miellyttävä käyttää. Suosittelen edelleen ihan sata lasissa!

26 thoughts on “.CLARISONIC MIA2 + DELICATE + CASHMERE.

 1. Kiitos tästä postauksesta, tuo harja houkuttelisi kyllä kovasti, uskoisin että siitä olisi iso apu rasvoittuvalle sekaiholleni. Jäin vain miettimään, että voiko tuon kanssa käyttää mitä tahansa puhdistusgeeliä,-vaahtoa tms. vai pitääkö olla tietyntyyppistä?

  1. Mikä tahansa vaahtoutuva puhdistustuote käy laitteen kanssa, ei ole merkillä väliä :) Mä olen nyt käyttänyt Sensai Creamy Soap -vaahtoputsaria, mutta olen kokeillut myös Clinique Mild -geelisaippuaa ja jotain muutakin jota en tähän hätään muista, kaikki toimii, kunhan on vaahtoava veden kanssa.

 2. Tuo uusi harja kuulostaa ja näyttää kyllä tosi ihanalta <3 Munkin nenästä on mustapääkohoumat kadonneet miltei kokonaan! Pitäisi itekin väsätä vihdoin kunnon postaus Clarisonicista :)

 3. No niin, mäkin pääsin tutustumaan Clarisoniciin ihmeelliseen maailmaan! Mutta kysymys: kuuluuko sitä pyöritellä iholla vai vain liikuttaa vähän niin kuin sähköhammasharjaa? :D

  1. Mä oon tehnyt vähän sekä että. Riippunee kai käyttäjästä mikä tuntuu itselle mukavimmalta :) Otsalla mä teen ehkä enemmän poikittaista liukuvaa liikettä, mutta muualla kasvoilla huomaan, että selvästi enemmän pyörittelen. Poskilla isompaa pyörivää liikettä ja nenän ja leuan alueella pienempää.

  1. Joo, heti kun se tulee myyntiin niin väitän, että kaikista herkimmätkin ihotyypit voi kyllä käyttää tätä. Mun iholla se on ainakin niin pehmeä, että oksat pois! Myyllä on kans Cashmere-harja ja sillä on tosi kuiva ja herkkä iho ja on tykännyt :)

 4. Voi miten kovasti mä haluan tuon! Saisi vaan tulla aika roimaan alennukseen, että oma budjetti antaisi myöten. Asfhsd. Gimme now!

 5. Mä en oikeesti kestä!!! Oon käyttänyt tätä nyt itse KOLME kertaa ja allekirjoitan jo jokaisen kohdan. :D Mun iho ei oo e-pillereiden jälkeen ollut koskaan näin hyvässä kunnossa. Toki näppylöitä ja semmosta on edelleen, mutta ihan hillitöntä, millaisen eron yks harja tekee. :o

  1. Sama juttu :D Oikeastaan paras ihonhoidollinen juttu Sensain kaksoispuhdistuksen jälkeen. Silloin oli vähän vastaava halleluja-fiilis, kun huomasin miten paljon se kaksoispuhdistus paransi mun ihoa ja nyt tämä Clarisonic (Sensain avustuksella) paransi entisestään! Parsa eva!

 6. Tosi hyvä postaus :) Tämä on houkuttanut minua jo pitkään, mutta olen miettinyt, että koska minulla on alkavaa couperoosaa (lähinnä poskipäät ja nenänpielet), niin uskaltaisinko silti käyttää cashmere harjaa vai ärsyttääköhän se?

  1. En usko, että cashmere ärsyttäisi liikaa tai ärsyttäisi ylipäätään ollenkaan. Kannattaa käydä hipelöimässä sitä harjaa jollain Stockalla, kun ehdit niin ymmärrän mitä tarkoitan, kun sanon, että se on oikeasti tosi tosi pehmeä :)

  1. Tietty maalaisjärki mukaan siinä mielessä, että ei sillä cashmere-harjallakaan kannata hinkuttaa pitkään couperosa-alueella, vaan lähinnä sipaisee ihon läpi siltä kohtaa ja keskittyy sitten vaikkapa leukaan tai kaulaan vähän enemmän.

 7. Sanon vaan että PERSKULE.

  Tässä just arvoin ennenkuin luin tämän postauksen että ostanko vai enkö osta, täälä oli melkonen sisäinen taistelu menossa! Varsinkin kun pari päivää vaan aikaa ostaa tämä Stockman kantisalesta.

  PERSKULE. Minä ostan! Sun (ja monen muunkin inhottavan Clarisonic-hehkuttajan takia) minä nyt ostan tämän tuotteen!!!!! Tähän voisin liittää sen setelinippu-emojin joka lentää siivet selässä pois mun luota….

  1. En voi tätä lämpimämmin suositella :D En tiedä ketään, joka olisi ollut tyytymätön tämän käyttöön ja tunnen käyttäjiä aika monia jo :D Teit hyvän päätöksen!

 8. Minäkin menin ja ostin, ja tällä postauksella oli paljon vaikutusta asiaan! Kiitos kattavasta arvostelusta!

 9. Aivan älyttömän upea, terveen ja hehkuvan näköinen iho.
  Tuota laitetta olisi kyllä upea päästä testaamaan. Oma iho kun on pintakuiva, sävyltään laikukas ja vielä pisteenä iin päällä on hennot aknearvet. :D Siinä olisi laitteelle haastetta..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.