.THE BALM – HOT MAMA.

*Postauksessa mainoslinkki

Ostin joskus joltain Tallinnan reissulta tämän The Balmin poskipunan sävyssä *Hot Mama, mutta en ole näköjään tästä koskaan tehnyt postausta, vaikka tämä onkin saattanut jonkun postauksen ohessa poskilla ollakin.

928_TheBalm_HotMama_04

Pakkaus on hauskan retrohenkinen pahvilätyskä. Kansi avautuu ja sieltä löytyy suurehkon kokoinen nappi tätä herkullisen korallista poskipunaa ja myös peili.

929_TheBalm_HotMama_03

En nyt tiedä miten hyvin kuvasta välittyy, mutta Hot Mama on persikan korallinen sävy, jossa on kullankimalletta mukana. Tuossa aikaisemmassa kuvassa sävy on itseasiassa lähempänä todellisuutta kuin tässä.

930_TheBalm_HotMama_05

Vasemmalla pelkkä meikkipohja, oikealla lisätty Hot Mama. Tästä on tullut yksi mun poskipunalemppareista, johon tartun todella usein, koska tämä toimii joka kerta.

Oletteko tuttuja The Balm -merkin kanssa?

*Postauksessa mainoslinkki

9 thoughts on “.THE BALM – HOT MAMA.

  1. Joku näistä theBalmin poskipunista oli dupe Narsin Orgasmille, olikohan se tämä? Vaikuttais kyllä näiden kuvien ja kuvailujen perusteella ihan mun sävyltä. Orgasm on mun lemppariposkipuna nimittäin :P Tykkään theBalmista kovasti, pakkaukset on hauskoja ja paletit kiinnostavia. Balms Away -silmämeikinpoistomähmä on kans tosi hyvä :)

  2. Mä rakastan the Balmia! Hot Maman lisäksi viileä vaaleanpunainen Down Boy on ollut tosi kovassa käytössä :)

    1. Mä en ole muuta sieltä käyttänyt kuin tätä, mutta tästä olen kyllä tykännyt, että jos valikoimasta löytyisi jotain kivaa muutakin väriä niin miksei :D En ole nyt Tallinnassa hetkeen käynyt… Hmmm….

  3. Ihana sävy! Mun kokemukset the Balmista on jääneet aika vähäisiksi- se harmittaa. Asia täytyy korjata.

  4. Oi The Balm on mun pitkäaikainen suosikki! Niillä on oikein supersuper hehkuva valopuuteri Mary-Lou Manizer ja monta niin koukuttavaa luomiväripalettia. Kun vaan rantautuisivat Suomeen!

  5. on kyllä ihana sävy. En ole the balmin muita tuotteita, kuin luomivärejä testaillut, mutta niiden laadusta päätellen voisin mielelläni kyllä testailla kaikki muutkin pakkelit. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.