.MAC HEROINE REVISITED.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Palataanpas hetkeksi jälleen *MAC Heroine -huulipunaan. Ostin tosiaan kolme huultenrajauskynää, joista jokaisen oletin ostohetkellä olevan se paras juuri tämän Heroine-huulipunan kanssa, mutta onko mikään niistä edelleenkään täydellinen…

971_MAC2_14

Ostin limited edition -rajauskynän nimeltä Heroine juuri tätä Heroine-huulipunaa varten, koska ajattelin sen tietenkin olevan täydellinen. Sitä ennen olin ehtinyt jo ostaa Magentan ja Fashion Boostin (joka on Pro Longwear Lip Pencil -laatua, kun muut on vaan Lip Pencil -nimellä).

972_MAC2_15

Tässä kuvassa kaikki kolme rajauskynää ja Heroine -huulipunaa jokaisen vieressä. Kuten kuvasta näkyy, ei näissä kolmessa ole suurta eroa. Magenta on eniten pinkki, mutta Fashion Boost ja Heroine ei eroa toisistaan juurikaan. Livenä toki hieman enemmän kuin tässä kuvassa, mutta kuitenkaan erot eivät ole suuren suuria.

973_MAC2_38

Tässä vierekkäin Heroine kolmella eri rajauskynällä laitettuna. Magenta-kuva on otettu aikaisempaan postaukseen, eli valaistus on hieman eri kuin kahdessa jälkimmäisessä ja näköjään olen myös levittänyt itse huulipunaa vahvemmin huulille ekassa kuvassa verrattuna muihin. Oh well.

Nyt näitä kuvia katsoessa on kyllä oikeasti vähän tyhmä olo. En oikeasti huomaa näissä suurtakaan eroa keskenään. Jos oikein täytyy ryhtyä syynäämään, niin ehkä Fashion Boost (keskellä) mätsää vähän paremmin Heroinen kanssa kuin Heroine-rajauskynä ja Heroine. Teen luultavasti vielä jatkotutkimuksia ja -testauksia Fashion Boostin ja Heroinen välillä, mutta selvää on, että jompikumpi lähtee eteenpäin ennemmin tai myöhemmin, koska ei ole mitään järkeä omistaa kahta lähes identtistä huultenrajauskynää ja vieläpä tämän väristä, jota ei tule käytettyä kuin yhden huulipunan kanssa, jolle tuskin tulee erityisen paljoa käyttökertoja muutenkaan.

974_MAC2_13

Noh, tulipahan testattua! Ehkä mä vielä päädyn jonkinlaiseen ratkaisuun tämän rajauskynä-asian kanssa. Olisiko muita ideoita kenelläkään?

*Postauksessa mainoslinkkejä

7 thoughts on “.MAC HEROINE REVISITED.

  1. Ei ideoita, mutta Pro Longwear kynistä sanon, että ne pysyy kuin tauti! Ja ainakin mulla ainoa Pro Longwear kynäni oli kuivunut ja kutistunut. Itse väri helisi kynän sisällä kivasti.. Tosin kynän ostamisesta taitaa olla lähemmäs neljä vuotta :D Vieläkö muo Pro Longwear kynät on sellaista muovia eikä puuta?

    1. Toi on aina ongelmana noissa vähän geelimäisemmissä kynissä ja muovisissa varsinkin :/ Siksi vähän mietinkin, että laitanko sen eteenpäin silti, vaikka se on mielestäni väriltään paras näistä… Mutku tykkään puukynistä niiiin paljon enemmän.

  2. No pöh. Mulla ei ole Heroinelle kynää, kun oon mennyt barbaarina ilman- mutta kyllä toi Fashion boost on selvästi paras. Tiedänpä minkä hankin sitten joskus tulevaisuudessa! :D

  3. Äsh. No näissä tämä on sitten taas minun näytölläni kädellä upea ja sitten taas huulilla pastellivioletti, ei ikinä minulle pastellisävyjä. Pakko vaan mennä tutkimaan livenä kun kaikki netin kuvat näyttää tän eri sävyisinä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.