.KICKS AFRICAN MINERAL.

975_Kicks_meikkisetti_15

Sain joskus aikoja sitten Kicksiltä testiin meikkituotteita (blogin kautta) ja parikin niistä tuotteista on jäänyt hyvin aktiiviseen käyttöön ja yksi niistä on tämä luomivärinappi.

976_Kicks_meikkisetti_16

Kicks Single Eye Shadow -luomivärinappi sävyssä African Mineral. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on ollut täydellinen arkimeikkisävy, jota onkin tullut käytettyä melko ahkerasti. Kaikki Sensaistia pidempään lukeneet tietää miten selektiivispainotteinen mä olen kosmetiikkani suhteen ja olin itse ehkä eniten yllättynyt miten paljon mä olen tykännyt tästä luomiväristä.

977_Kicks_meikkisetti_17

Paitsi että tässä on mainio sävy, tässä on myös mainio koostumus. Levittelen tämän luomille melkein aina sormella ja pitkänkään käytön jälkeen tämä nappi ei ole kovettunut, kuten huokeammat luomivärit usein tuppaa tekemään. Tässä sävyssä on mukana mukavasti shimmeriä, joka helpottaa levittämistä ja häivyttämistä. Tämä häivyttyykin mainiosti ihan sormella. Pigmenttiäkin on juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähääkään. Tämä on ollut kertakaikkiaan toimiva tuote.

Yleensä tykkään käyttää mieluummin paletteja, joissa on kaikki tarvittava samassa, mutta tästä on kyllä tullut yksi suosikeista ja tämä hengaileekin jatkuvasti saatavilla olevassa paikassa meikkilaatikossa.

978_Kicks_meikkisetti_22

Tässä maailman nopein ja helpoin arkimeikki kolmessa eri vahvuudessa.

Ensimmäisenä vasemmalla vain tämä African Mineral -luomiväri koko liikkuvalla luomella ja häivytettynä kulmaluuta kohti. Tietenkin myös kulmat on huoliteltu ja ripsiväriä on laitettu.

Keskimmäisessä kuvassa yläluomelle ripsien tyveen ulkonurkan puolelle on lisätty mustaa luomiväriä viistopäisellä siveltimellä. Näin katseesta tulee välittömästi intensiivisempi, mutta meikki pysyy edelleen kevyenä.

Kolmannessa kuvassa mustaa on lisätty hieman myös alaluomelle ulkonurkkaan ja kulmaluulle ja sisänurkkaan on lisätty shampanjainen vaalea luomiväri. Rajauskynää ei edelleenkään ole, mutta sen voisi toki lisätä jos haluaisi enemmän skarpata silmämeikkiä, mutta harvoin koen sitä tarpeelliseksi, kun arkimeikistä kuitenkin puhutaan.

979_Kicks_meikkisetti_21

Mitäs tuumitte Kicksin African Mineral -luomiväristä?

4 thoughts on “.KICKS AFRICAN MINERAL.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.