.VITA LIBERATA MOUSSE – TULOKSET.

*Tuote saatu blogin kautta

Se, että jatkan tästä Vita Liberatan itseruskettavasta vaahdosta jo nyt, kertoo varmaan jo sen, että eihän se luvattu 2-3 viikkoa kestoa ihan pitänyt paikkaansa.

Vita Liberata Phenomenal Mousse -itseruskettavan idea on siis se, että kun tuotetta levittää 2-3 päivänä peräkkäin (pesten pelkällä vedellä levitysten välissä), pitäisi tuotteen antaman rusketuksen kestää iholla 2-3 viikkoa. Olin skeptinen jo alkuun, mutta halusin ehdottomasti kokeilla, koska mikään itseruskettava ei ole mulla ikinä kestänyt sitä viikkoa kauempaa. Näyttää siltä, että samassa tilanteessa ollaan tämänkin tuotteen kanssa.

1107_vita_liberata_40

Tässäpä nämä rusketukset nyt sitten viikon jälkeen. Ei näytä kovin ruskealta enää. Toki, en ole aivan yhtä maidonvalkea vielä kuin mitä ennen tätä kokeilua, mutta ei enää paljoa kyllä puutukaan ja siellä maidonvalkeudessa ollaan kyllä viimeistään muutaman päivän päästä. Ellen nyt tietty laita lisää itseruskettavaa nahkaani.

1108_vita_liberata_41

Tässä vielä havainnoillistettuna valkoisen käsivarren kanssa, jota siis ei ole rusketettu tänä testiaikana millään. Tästä kuvasta huomaa, että säärissä on aavistuksen enemmän väriä kuin käsivarressa, mutta ollaan kyllä kaukana siitä edellisen postauksen vastaavasta kuvasta.

En tiedä miten ihon pH tai vaaleusaste vaikuttaa näihin pysymisasioihin, mutta ainakaan mulla ei kaksi levityskertaa peräkkäisinä päivinä riittänyt 2-3 viikon rusketukseen, kuten vähän lupailtiin. Mutta en ole siitä kovin ihmeissäni kuitenkaan ja tätä vähän osasin odottaakin. Ja tuo vaahto on oikeasti niin helppo ja nopea käyttää, että se ei ole ongelma jos siis haluaa ylläpitää lopputulosta.

Ja sen vielä sanon, että rusketus on kyllä kulunut tosi kauniisti ja tasaisesti pois ja siitä iso iso plussa! Monesti itseruskettavat kuluu iholta laikkuina (ainakin monet halvemmat, joita olen kokeillut), mutta tämä kuluu hyvin tasaisesti ja tosiaan se vaan vaalenee pikkuhiljaa.

Voin suositella tuotetta, se on erinomainen, helppokäyttöinen ja sävy on hyvä, mutta tosiaan ei ehkä kannata luottaa siihen luvattuun 2-3 viikon kestoon, mutta erinomainen tuote jos tarvitsee hyvää itseruskettavaa joko vaan silloin tällöin tai säännöllisesti ja koska väri tulee heti ja tuote kuivuu iholle heti, se on myös kiiretilanteissa erinomainen (esim. ensimmäinen paljaat sääret + hame -päivä).

*Tuote saatu blogin kautta

3 thoughts on “.VITA LIBERATA MOUSSE – TULOKSET.

  1. Hm, kiinnostuin vähän. Mulla ainakin tuppaa jäämään esim. varpaiden päälle ym paikkoihin tummia laikkuja kun muualta kuluu väri pois

  2. Päädyin pari viikkoa sitten myös tilaamaan kyseisen vaahdon sävyssä medium. Sain tälläkin aiheutettua läikkiä etenkin jalkapöytiin, taito kai sekin! :D Brändillähän on oma suihke ennelataehkäisemään imeytymistä kuiviin kohtiin, kun kosteusvoiteen käyttöä moussen alle taas ei suositella. Sen tilaaminen ei kuitenkaan houkuttele, sillä vastoin kuin kaikilla muilla, tämä on myös kulunut minulta hieman epätasaisesti. Etenkin polven sisäsyrjältä rusketus on lähtemässä kirjavana. Siihen on muodostunut sellaista hyvin pientä pistemäistä kulumista, samaa on havaittavissa nilkassa. Näkyy vain läheltä katsottuna, joten ei verikyyneleitä tarvitse vuodattaa. Harmittaa kuitenkin pirusti! Onko minulla vain jotenkin niin kumma iho, ettei mikään itseruskettava toimi? Kuorin kuitenkin huolellisesti ennen levitystä :P

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.