.POISON IVY.

*Postauksessa mainoslinkkejä

1465_poison_ivy_sensaisti_09

Kaikki Batmaninsä tuntevat tietävät kuka on Poison Ivy, mutta jos et tiedä, niin tässä. Mä mietin, että olisinko tehnyt sellaisen voimakkaamman fantasia-tyyppisen Poison Ivy -meikin, mutta sellainen ei kuulu mun vahvuuksiin, joten päädyin tekemään ikäänkuin käytettävän meikkiversion, jonka värimaailma on inspiroitunut Poison Ivysta. Tässä meikissä voisi aivan hyvin lähteä ihmisten ilmoille (jos on punatukkainen ja punaiset kulmakarvat näinollen toimii) ja olen itseasiassa vähän vastaavanlaisen meikin kanssa mennytkin töihin :)

1466_poison_ivy_sensaisti_03

POHJA:
Rimmel Lasting Finish Full Coverage 102 + 091
Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer – Light/neutral
*Sensai Loose Powder
*MAC Eyeshadow Wedge (nenävarjot)
Lancôme Belle de Noisette 05
Chanel Illuminating Powder (kausituote)
INGLOT Blush 30 + 41 + 67

1467_poison_ivy_sensaisti_18

Pohjan tein taas peittävämmällä meikkivoiteella, nenävarjot tein MAC Wedge -luomivärillä ja kasvojen varjoja tein Lancômella ja Inglotin tummemmilla lämpimän sävyisillä poskipunilla.

1468_poison_ivy_sensaisti_07

SILMÄT:
INGLOT Blush 30 (kulmat)
*UDEPP
INGLOT Pearl 414
INGLOT Blush 30
Estee Lauder 40 Batik Sun (kulta ja vaalea) (kausipaletti)
Urban Decay Naked2 – Blackout
Estee Lauder Double Wear Gel Eyeliner -Black
*Lancôme Grandiôse Mascara
Eylure Volume No 70 -ripsinauhat (saatu)

1469_poison_ivy_sensaisti_19

Kulmat piirtelin punaisiksi Inglotin poskipunan avulla. Silmämeikkiin käytin pääasiassa Inglotin helmiäistä vihreää luomiväriä ja mattaista poskipunaa, hieman kultaista ja vaaleaa helmiäistä luomiväriä Lauderin paletista. Tilkka mustaa, geelirajaukset ja ripsivärit tietenkin. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa blogin kautta saatuja Eyluren Volume No 70 -ripsinauhoja, jotka olikin aika kivat! Ne antaa kyllä pituutta aikalailla lisää, mutta eivät näytä ihan övereiltä siltikään.

1470_poison_ivy_sensaisti_15

HUULET:
Clarins Lipliner Pencil 07 Paprika (lopetettu)
Clarins Rouge Eclat 22 Red Paprika
*Clarins Joli Rouge 711 Papaya

Huulet rajasin ensin vanhalla Clarinsin Paprika -kynällä, jonka jälkeen Clarinsin uutuushuulipuna Red Paprika ja sen päälle vielä uusi Joli Rouge Papaya -huulipunaa, joka on hieman vaaleampi oranssinen puna.

1471_poison_ivy_sensaisti_08

Hiuksiin kiinnitin jälleen klipsipidennykset, jotka kihartelin valmiiksi ja värjäsin sitten photoshopilla asianmukaiseen sävyyn. Ai että mä tykkäisin punaisista hiuksista itselläni, mutta tiedän että mulla ei olisi kärsivällisyyttä tai viitseliäisyyttä pitää yllä tuollaista väriä, joten ei.

1472_poison_ivy_sensaisti_10

Kokeilin ekaa kertaa näissä kuvissa uutta lamppua apuvälineenä, koska kuvauspäivänä oli liian hämärää, mutta täytyy ehkä keksiä vielä joku pehmennysratkaisu lampun päälle, koska joissakin kuvissa valo on vähän liian kova.

1473_poison_ivy_sensaisti_05

Poison Ivyn labrakoira.

*Postauksessa mainoslinkkejä

3 thoughts on “.POISON IVY.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.