.MIDNIGHT RUN -KYNNET.

Kävin viikko sitten juoksemassa kolmatta kertaa Midnight Runin! Olen kesän aikana juossut paaaaljon vähemmän kuin kahtena edellisenä kesänä, joten siitä johtuen tämän vuoden aika oli huonoin noista kolmesta, mutta en jaksa stressaantua siitä! Juoksin kuitenkin ja maaliin asti pääsin (vaikka sitä alkuun vähän epäilinkin) eli mitä siitä, että olin viitisen minuuttia hitaampi kuin viime vuonna :)

1477_midnight_run_kynnet_01

Vuoden 2015 paidan väri oli tuollainen kirkas violetinsininen, joka sitten inspiroi mua laittamaan juoksukynnet samaan värimaailmaan sointuviksi :) Kerrankin huvitti tehdä myös pienet koristelut sen perus lakkaamisen lisäksi.

1478_midnight_run_kynnet_03

Sininen kynsilakka pohjalla on OPI Blue My Mind, joka on edelleen yksi mun lemppareita sinisistä kynsilakoista. Nimettömiin laitoin kynsien kärkiin ensin hieman OPI Rose of Light -glitteriä, joka on paljon pienempää hilua ja sen päälle vielä isompaa hilua OPI I Reached My Gold! -lakkaa, josta tuli nuo isoimmat hexagon-glitterit.

Näistä glitterlakoista on tullut mun lemppari-koristelakat. Jos koristelen kynsiäni, käytän melkeinpä vain noita kahta ja niitäkin harvoin, mutta muuten en kynsiäni paljon koristelekaan, hyvä lakka riittää useimmiten. Ostin molemmat glitterit viime vuonna hääkynsiä varten ja tykästyin niihin oikein kovasti :)

Kävikö joku lukijoista myös juoksemassa Midnight Runissa?

6 thoughts on “.MIDNIGHT RUN -KYNNET.

  1. Blue My Mind on kyllä tosi upea lakka. :) Ja istuupi hyvin tuo toisen lakan nimi, I Reached My Gold, maaliin kun kerta pääsit! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.