.SENSAI THE SILK – SILK ON SKIN.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Sensai, joka on mun ihonhoitosuosikki numero yksi, on lanseerannut ensimmäisen tuoksunsa ja kyllä, mä tykkään siitä, mä todella tykkään siitä!

1479_Sensai_The_Silk_edt_01

Sensai The Silk – Silk on skin -tuoksu on raikkaan itämainen tuoksuhuntu iholla, joka mukautuu jokaisen omaan yksilölliseen ominaistuoksuun luoden näin tuoksusta aina hieman erilaisen versionsa.

Sensai The Silk -tuoksusta on hieman kevyempi *eau de toilette ja vahvempi *eau de parfum. Molemmissa tuoksuissa on oikeastaan samat raaka-aineet, mutta toisessa kevyempänä ja toisessa tietysti vahvempana.

1480_Sensai_The_Silk_edt_02

Tuoksu on kukkais-hedelmäis-itämainen, jossa on myös ihanaa lämpöä:

Ensimmäisessä tuoksuhunnussa on bergamottia, rosepippuria, päärynää ja kielon lehtiä.
Toisessa tuoksuhunnussa taas on pionia, ambraa, orkideaa ja kieloa.
Viimeisessä tuoksuhunnussa on tonkapapua ja myskiä.

Tuoksupullot tunnistaa toisistaan siitä, että edt-pullon neste on vaalean hailakan kultaista, oikeastaan lähes väritöntä ja edp-pullossa neste on tummemman kultaista. Pullon pohjassa toki on tarra, josta tämä myöskin on selvitettävissä :)

1481_Sensai_The_Silk_edt_03

Tuoksupullo on kuin lasinen silkkiperhosen kotelo. Pullo näyttää aluksi isolta, mutta se istuukin käteen täydellisesti. Sain tämän edt-tuoksun töiden kautta uutuuskoulutuksesta ja se pääsikin käyttöön melkeinpä heti! Tykkäsin myös parfyymi-versiosta, mutta tämä kevyempi versio on kyllä selkeästi enemmän mun tyylinen.

Tämä on siitä jännä tuoksu, että ensinuuhkaisulla en tunnista tästä mitään raaka-aineita selkeästi, vaan tuoksu on pehmeä ja utuinen alusta saakka. Tämä ei tunnu häiritsevältä vaan jättää sellaisen pehmeän lämmön iholle. Mä arvelin jo alkukesästä kun kuulin tämmöisen tulevan, että mä tykkäisin Sensain luomasta tuoksusta, mutta tämä ylitti silti mun odotukset!

*Postauksessa mainoslinkkejä

10 thoughts on “.SENSAI THE SILK – SILK ON SKIN.

  1. Oijoi, mä näinkin nämä jo vilaukselta Stockalla mutta ei ollut aikaa jäädä nuuhkimaan. <3 Tonkapapu vähän arveluttaa, mä en yleensä tykkää niistä tuoksuista hirveästi joissa sitä on… Mutta ehkä tää toimii! :)

  2. Auts, edp 50 ml 130 e! Alkaa olla varmaan hintansa puolesta kalleimpia Suomessa myytävistä hajuvesistä?

  3. Tykkään myös molemmista, erittäin onnistuneet tuoksut. Itsellä oli aluksi sama, en pystynyt erottelemaan eri nuotteja, vasta parin kuukauden käytön jälkeen aloin niitä tunnistamaan. Itse ajattelen tämän enemmän päivätuoksuksi itsellen ja EDP:n sitten iltaan. Kivointa on, että jos on molemmat, niin illaksi voi huoletta kerrostaa suihkaisun EDP:a EDT:n päälle.

  4. Mä ymmärsin, että tuoksujen suhteet olisivat näissä eri. Eli että EdT:ssä olisi tuoksupyramidin huippua suhteessa enemmän kuin pohjaa EdP:hen verrattuna. Tai että se olisi se yleinen ero ”samojen” tuoksujen välillä vahvuuksien lisäksi. Mun mielestä ne ainakin tuoksui erilaisilta. Mut en kokeillut EdP:tä kuin ohimennen kerran.

    1. No jotain tuon suuntaista se taitaa olla juu :) Raaka-aineet on samat, mutta suhteet hieman erilaiset. Ne kyllä tunnistaa tavallaan samaksi tuoksuksi, mutta silti ne on erilaisia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.