.ANGELINA JOLIE.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Jos pitäisi mainita joitakin mun kauneusihanteita niin Angelina Jolie olisi kyllä ehdottomasti sillä listalla. Epäilen, että hän saattaa olla aika monen muunkin listalla. Angelina ei ole pelkästään kaunis näyttelijä vaan tekee myös arvokasta työtä naisten oikeuksien, koulutuksen ja muun vastaavan hyväntekeväisyyden parissa ja sitä ei voi kuin arvostaa.

1482_angelina_03

POHJA:
Guerlain Tenue de Perfection 01
Urban Decay Weightless Complete Coverage Concealer – Light/Neutral
Clarins Brush-On Perfector 00
Armani HP1
Tom Ford Shade and Illuminate 02
*Sensai Loose Powder
*MAC Wedge (varjot)
*MAC Lightscapade
Sensai Blush CH01

1483_angelina_02

Pohjasta tein suht peittävän ja ennen puuterointia tein pohjat varjostuksille ja valoille Tom Fordin voidemaisella duolla, mutta vahvistelin niitä vielä puuterimaisilla siihen päälle sitten myöhemmin. Yritin luoda poski- ja leukavarjot vahvoiksi, että illuusio kulmikkaammista kasvoista toteutuisi, mutta kyllä se mun pyöreä leuka siellä vaan silti edelleen on, piruvie :D

1484_angelina_01

SILMÄT:
Tom Ford Brow Sculptor 04 Espresso
*UDEPP
Urban Decay Naked2 – Bootycall
– Blackout
MAC One to Watch
*MAC Wedge
INGLOT 330
INGLOT Rainbow 107
Estee Lauder Double Wear Gel Eyeliner 01
Lancôme Cils Tint -maskara
*Duo -ripsiliima

1486_angelina_10

Angelinalla on pullea alaluomi, jollaista mulla ei tosiaankaan ole, joten lähdin muotoilemaan sellaista esiin valoilla ja varjoilla. Tein vastaavaa myös yläluomella. Laitoin ihan kevyen ripsivärin ja lisäsin ripsinauhat paikoilleen tuomaan pituutta ja vahvuutta ripsiin.

1487_angelina_12

HUULET:
Lumene N1 Pähkinäpuu
Clarins 01 Bay Rose
Clarins Joli Rouge Brillant 11 Toffee
Armani HP1

Huulet oli haasteellisin osio tässä meikissä, koska Angelinan huulet on niin omintakeiset, että miten muka sellaiset voi kopioida pelkällä meikillä. En onnistunutkaan tässä aivan niin hyvin kuin olisin halunnut, mutta menköön. Rajasin ensin vaaleammalla kynällä huulten muodon esiin, jonka jälkeen varjostin ne uudelleen tummemmalla kynällä, sitten vielä huulipuna päälle. Huulten ulkoreunaan sipaisin vielä vaaleaa peiteainetta ja lopuksi pussasin paperia, ettei huulten pinta olisi liian kiiltävä huulipunasta.

1488_angelina_05

Vaikka meikkityyli on hyvin yksinkertainen, niin täytyy sanoa, että tämä ei silti ollut ollenkaan yksinkertainen toteuttaa. Silmien, kasvojen ja huulien muotoja piti tosissaan hakea ja se on aina hidasta puuhaa.

1489_angelina_06

Kuuluuko Jolie myös teidän kauneusidoleihin ja jos ei niin kuka kuuluu?

*Postauksessa mainoslinkkejä

10 thoughts on “.ANGELINA JOLIE.

 1. Kaunis meikki ja kyllä tämä Angelina Jolien toi mieleen heti! Ihailen häntä myös todella paljon, sekä ulkonäön että uran ja hänen tekemänsä hyväntekeväisyystyön vuoksi. Kyllä Angelina kuuluu mun maailman kauneimmat naiset listaan. Hänen kasvonpiirteet ja värimaailma ovat kuitenkin sen verran erilaiset kuin itselläni, että en välttämättä pystyisi kopioimaan meikkiä häneltä. Tai se ei näyttäisi siltä, mitä toivoisin. Sulle tuo sopii täydellisesti! :)

  Jos pitäisi sanoa yksi kauneusidoli ylitse muiden, niin kyllä se olisi Marilyn Monroe. Hän teki itsestään upean rohkealla omalla tyylillään. Ja mä rakastan punaisia huulia yli kaiken :)

 2. Kyyllä kuuluu, olen fanittanut Angelinaa jo vuosikausia. Pidän hänen elokuvistaan sekä onhan hän uskomattoman kaunis ihminen. Hienosti toteutettu!

 3. Ei vitsit, toi pullea alaluomi! ? Näyttää niin luonnolliselta että en ensin kiinnittänyt siihen mitään huomiota. Olet kyllä älyttömän taitava, mutta tämä on kyllä varmasti eka kerta meikkauksen historiassa kun joku yrittää varjostuksin luoda itselleen pullean alaluomen. Pulleat silmäni liikuttuivat tästä epätavallisesta kunnianosoituksesta ?

  1. Kiitti Kissis. :D

   Vaikka Angelinan huulia nyt ei millään saa pelkällä meikillä toteutettua, niin onhan tuo sun huulimeikki nyt super onnistunut ja ihan yber seksikäs! Samoin kuin koko lookki. :)

 4. Ihana meikki, jälleen kerran. Tuo silmämeikki taitaa sopia kaltaiselleni, raskas luomisellekin? Ei auta kuin alkaa harjoittelemaan tuota luomivärin käyttöä, tulos on niin upea (kun sen osaa).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.