.ECOTOOLS -SIVELTIMIÄ.

*Tuotteet saatu blogin kautta
*Postauksessa mainoslinkkejä

1490_Ecotools_kaikki3

Sain tuossa kesällä *Ecotoolsin maahantuojalta pari settiä heidän siveltimiään testiin ja nyt niitä on sen verran ehditty käyttämään, että jospa niistä sanasen tai pari kertois.

Sain viiden siveltimen kasvosetin ja silmäsetin ja vielä yksittäisen peiteainesiveltimen testiin. Valmiit setit on sekä hyvä että huono juttu samaan aikaan. Yleensä setissä on aina vähintään yksi sivellin, jota ei koe tarvitsevansa ollenkaan, joten settiä hankkiessa täytyykin aina miettiä, että onko ne hyvät siveltimet sen arvoisia, että ei haittaa vaikka yksi tai kaksi sivellintä setistä jää käyttämättä.

1491_Ecotools_5luomivarisetti_03

Ensin käydään läpi tämä viiden luomivärisiveltimen setti, joka tulee näppärässä pussukassa kivasti rivissä. Näillä viidellä siveltimellä kyllä tekee melkein millaisen silmämeikin tahansa, eli siinä mielessä erinomainen setti.

1492_Ecotools_5luomivarisetti_02

Pakkauksen takana oli selostus siveltimien käyttötarkoituksista, mutta kukaan ei tule kotiin torumaan jos näitä käyttää eri tavalla :D Mulle ainakin tuo pullea sivellin tuntuu aivan liian suurelta käytettäväksi luomella, joten käytin sitä valopuuterin levittämiseen poskipäälle ym. Viistopäinen sivellin on hieman vastaava kuin Sisleyllä ja Beauty Blenderillä on myynnissä, mutta tämä on litteämpi muodoltaan. Tätä olen käyttänyt joko kulmaluulla tai luomivaon häivytyksessä.

Pyöreä häivytyssivellin on pieni ja joustava, eli erinomainen luomivakoon tuomaan syvyyttä tummalla luomivärillä. Toimii toki myös häivytykseen, mutta tämä on mielestäni pikkuisen liian pieni kunnolliseen häivytykseen. Pieni litteä sivellin toimii joko tummiin tai vaaleisiin yksityiskohtiin erinomaisesti. Viimeinen kapeampi pyöreäpäinen sivellin tosiaan toimii hyvin rajausten häivyttelyyn tai tällä saa myös sutattua hienosti alaluomelle smoky-henkistä rajausta.

1493_Ecotools_5luomivarisetti_05

Silmäsetin siveltimet ovat hyvin lyhytvartisia, joka on jälleen sekä hyvä että huono puoli samaan aikaan. Nämä on aivan kertakaikkisen erinomaisia matkustaessa, mutta kotikäytössä nämä herkästi hukkuvat mun sivellinsäilytyspurkkien reunan alle hukkaan ja unohdan näiden olemassaolon sen takia.

1494_Ecotools_airbrush_concealer_01

Ecotoolsin Airbrush Concealer -sivellin on jännä. En ole koskaan ennen käyttänyt tämmöistä pulleaa karvasutia peiteaineen häivyttelyyn, mutta tämä kiinnosti, joten pyysin kokeiluun.

1495_Ecotools_airbrush_concealer_03

Pyöreäpäinen ja melko pullea Airbrush Concealer -sivellin nimensä mukaisesti airbrushaa peiteaineen nätisti paikoilleen, varsinkin juuri silmien alla. Tähän saakka olen yleensä vain taputellut peiteaineet paikoilleen sormin, mutta tämän myötä olen yhä useammin tarttunut tähän siveltimeen siinä tarkoituksessa ja tästä onkin tullut yksi käytetyimmistä siveltimistä lyhyessä ajassa. Tätä voi siis käyttää sekä voidemaisten että puuteristen tuotteiden levittämiseen.

1496_Ecotools_complexion_06

Viiden siveltimen kasvosivellinsetti pitää sisällään nämä sudit. Periaatteessa ihan pätevä setti meikkipohjan tekemiseen, mutta kyllä mun täytyy sanoa, että tässä setissä oli eniten siveltimiä, joille en ole vielä keksinyt aktiivista käyttöä.

1497_Ecotools_complexion_04

Vasemmalla on pieni litteä peiteainesivellin, joka on teoriassa ihan hyvä, mutta mielestäni hieman liian jäykkä peiteaineen levittämiseen, joten tämä siirtyikin mulla asiakasmeikkien huulipunasiveltimeksi (juu, tykkään käyttää siihen isoa sivellintä). Lättäpäinen ”buffing concealer” -sivellin on osoittautunut oudoimmaksi tähän mennessä, en ole vielä keksinyt mihin tätä käyttäisin.

Pitkänhuiskea ”precision foundation” -sivellin on sekin jäänyt mulle vähän mysteeriksi. Kokeilin tätä voidemaisen valotuotteen levittelyyn, mutta sivellin on niin jämäkkä, että raidoittaa herkästi jos sivelee tuotetta paikoilleen, joten taputtelu onkin parempi ratkaisu. Harkitsen vielä puuteristen tuotteiden käyttöä tämän kanssa, mutta epäilen onko tämä ihan omiaan siihenkään, kun siveltimen karvat on niin ”hylkiviä”.

Tämän setin parhaimmisto onkin selvästi noissa kahdessa isommassa siveltimessä. Toinen oikealta, eli ”complexion blending” -sivellin on erinomainen vähän tiukempiin varjostuksiin kasvoilla, tämä on vähän tiiviimpi, joten varjoista tulee terävämmät. Tämä käy toki myös meikkivoiteen levittämiseen, mutta koska mä käytän siihen hommaan lähes järjestään sitä Shiseidon sivellintä, on tämä jäänyt puuterimaisten tuotteiden levittelyyn. Isompi ”full powder” -sivellin on löysempi ja pienehkön kokonsa ansiosta myös tämä on erinomainen varjostusten tekemiseen, mutta toimii erinomaisesti myös poskipunaan ja valopuuteriinkin.

1498_Ecotools_kaikki2

Kasvosiveltimetkin ovat varreltaan lyhyempiä, joten nekin toimivat erinomaisesti reissukäytössä, koska kaikki lyhytvartiset Ecotoolsit saa helposti mahtumaan tähän silmäsetin mukana tulleeseen pussukkaan ja ne pysyy pussukassa siisteinä. Tokikaan en itse ottaisi mukaan ihan jokaikistä sivellintä näistä, vaan ottaisin ehkä lisäksi joitakin myöskin lyhytvartisia siveltimiä siitä Beautyblenderin sivellinsetistä.

1499_Ecotools_kaikki1

Ecotoolsin siveltimet on kyllä pääsääntöisesti olleet hyviä, ne on pehmeitä iholla ja mukaan mahtuu sekä jämäkämpää että pehmeämpää sutia erilaisiin tarkoituksiin ja ne tarkoituksethan jokainen määrittää halutessaan itse. Jos kokee, että puuterisivellin toimii paremmin varjostussiveltimenä niin antaa palaa vaan!

Ecotoolsin siveltimiä myydään monessa osoitteessa netissä (mm. *Biodelly), mutta myös Stockmannilla ja Sokoksella. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin/verkkokaupoittain.

*Tuotteet saatu blogin kautta
*Postauksessa mainoslinkkejä

8 thoughts on “.ECOTOOLS -SIVELTIMIÄ.

 1. mulla on tuo sama kasvosetti enkä minäkään niille peitevoidesiveltimille ole käyttöä keksinyt. Musta tuntuu että kaikkien merkkien kasvoseteissä on aina tollanen airon mallinen peitevoidesuti, enkä käsitä miksi. Muuten oon Ecotoolseista kyllä tykännyt ja mulle sopii tuo lyhyt varsikin, kun puolisokeana joudun meikkaamaan tosi lähellä peiliä ja pitkät varret tökkii aina siihen peiliin…:D

 2. Mulla on kumpikin näistä seteistä ja oon kyllä tykännyt kovasti. Kasvosetistä en noita kahta pienempää ole juurikaan käyttänyt, mutta lättänäpäistä käytän mineraalimeikin levitykseen silmien alle, nenänpieliin yms enemmän peittoa vaativiin kohtiin. Siinä hommassa toimii mulla ainakin ihanteellisesti. Mulla itseasiassa on kotikäytössä vastaavan mallinen pitkävartinen samassa käytössä :)

  Silmämeikkisivellinsetti taas on aika passeli matkakäyttöön. Mä kun en nykyisellään käytä nestemäisiä rajauksia, niin tässä on kaikki riittävä lomameikkiin :)

  1. Kyllä tuolla silmäsetillä pärjää aika pitkälti kyllä :) En äkkiseltään keksi mitä tuohon tarvitsisi lisäksi jos kuitenkin tekee sellaista ihan perusmeikkiä. Toki jos kauheasti värejä vaihtelee niin saattaa sudit loppua kesken reissulla :D

 3. Näyttää kamalan isoilta kaikki nuo silmämeikkisiveltimet, näillä ei vissiinkään mitään kummempaa tarkkuustyöskentelyä tehdä. Ainakaan mun pikkusilmille.
  Mulla taitaa olla tuo pullea luomivärisivellin, jolla saa levitettyä ihonvärisen luomivärin nopeasti ripsirajasta kulmakarvoihin asti.

  On muuten tosi kauniit noiden kasvosivellinten varret <3

 4. Mulla on Ecotoolsilta se setti, jossa on kaksi kaksipäistä silmämeikkisivellintä. Ne kaikki neljä päätä ovat oikein käyttökelpoisia, mutta totta on, että yleensä silvellinseteissä on jotain turhaa. Haluan kyllä kokeilla muitakin merkin siveltimiä, etenkin niitä kasvoille tarkoitettuja :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.