.BRIGITTE BARDOT.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Siirrytäänpäs vähän ajassa taaksepäin, nimittäin Brigitte Bardotin nuoruuteen eli 50- ja 60-luvulle. Mä tykkään yleensä enemmän tummatukkaisista naisista (ja miehistä), mutta kyllähän Brigitte Bardotissa on sitä jotain, vaikka vaalea onkin. Vanhoista valokuvista on usein vähän hankala saada selvää meikkien väreistä, koska ne usein vääristyy, mutta päättelin, että silmämeikissä olisi voitu käyttää vaaleansinistä, joka oli 60-luvulla kovasti suosiossa. En kertakaikkiaan saanut itsestäni oikeasti Brigitte Bardotin näköistä, joten sanottakoon, että tämä on nyt sitten hänen tyylistään inspiroitunut meikki.

1510_Brigitte_Bardot_Sensaisti_11

POHJA:
*Clinique Beyond Perfecting 2 Alabaster
+ Armani Designer Lift 2
+ Le Blanc de Chanel
UD Weightless Complete Coverage Concealer – Light/Natural
*Sensai Loose Powder
Lancôme 05 Belle de Noisette
*MAC Wedge
Shiseido Blush RD 103
INGLOT 330 (valot)

1511_Brigitte_Bardot_Sensaisti_08

Pohjasta tein hyvin peittävän ja mattaisen. Jouduin sekoittelemaan Cliniquen meikkivoiteeseen vähän muutakin, kun huomasin sen olevan yksinään liian punainen mun iholle ja sekoittelusta huolimatta se jäi eri sävyiseksi kuin kaula, mutta ei nyt jakseta välittää siitä. Varjostelin ruskeammalla aurinkopuuterilla ja MACin luomivärillä ja valot tein mattaisella vaalealla luomivärillä, poskipunaksi valitsin korallisen sävyn Shiseidolta (jota olisi näköjään kuvista päätellen voinut laittaa enemmänkin.

1512_Brigitte_Bardot_Sensaisti_06

SILMÄT:
Tom Ford Brow Sculptor 04 Espresso
*UDEPP
MAC Navy Times Nine – JG Grey (vaaleansininen)
UD Naked2 – Blackout
INGLOT 330
Estee Lauder DW Gel Eyeliner 01
Lancôme Cils Tint -maskara
*Duo -ripsiliima
Eylure Lengthening No 80 -ripsinauhat (saatu)

1513_Brigitte_Bardot_Sensaisti_03

Silmämeikkiä aloittelin vaaleansinisellä luomivärillä, luoden sillä ensin pohjan ja sitten tummensin päälle mustalla ja kulmaluulle mattaista vaaleaa. Rajasin myös alaluomen mustalla luomivärillä ja lisäsin ylös geelirajauksella kissamaiset paksuhkot rajaukset, joita sitten vielä pehmitin mustalla luomivärillä. Kevyt ripsiväri ensin pohjalle ja Eyluren ripsinauhat tuomaan 60-luvun volyymiä silmiin. Jouduin kolme osiota leikkaamaan ripsinauhan ulkonurkasta pois, että sain nämä asettumaan silmiin oikean kokoisina, mutta nyt toimii ja tykkään näistä kovasti! Näillä saa jo selkeää volyymiä aikaiseksi ilman, että ripset veisi kuitenkaan liikaa huomiota meikistä.

1514_Brigitte_Bardot_Sensaisti_01

HUULET:
MAC Cremestick Pearl Liner – Creme Sherry
Maybelline 132 Sweet Pink
Sensai The Lipstick 16 Rindou
UD Naked2 – Bootycall

Varsinkin 60-luvulla vaalean oranssiset/korallit huulipunat tuntuivat olevan kuumaa huutoa. Rajasin huulet ensin MACin kynällä, jonka jälkeen väritin huulet lähes kokonaan Maybellinen kynällä. Sitten taputtelin Sensain vaalean oranssia huulipunaa päälle. Viimeistelin huulet vielä vaalealla helmiäisluomivärillä, jota taputtelin huulten keskiosaan valoksi.

1515_Brigitte_Bardot_Sensaisti_10

Hiuksiin kiinnitin halo-pidennyksen ja muutaman klipsipidennys-osion, kihartelin omista hiuksistani etuosaa taaksepäin ja sitten vain värjäilin hiukset taas photoshopin avulla vaaleammiksi.

1516_Brigitte_Bardot_Sensaisti_09

Vaaleat hiukset ei oikeastaan olisi ollenkaan hassummat… Kunhan ei liian blondiksi laittaisi.

1517_Brigitte_Bardot_Sensaisti_05

Siinä vähän Lyyliä, tulette siitä kuitenkin paremmalle tuulelle! Minä ainakin tulen <3 Lyyli on rakkauskoiro <3

*Postauksessa mainoslinkkejä

10 thoughts on “.BRIGITTE BARDOT.

  1. Voi Lyyliä <3 ihan hirmu upea look, voi kun osaisi itse ja olisi noin kaunis kuin sinä! Koen että itsellä on niin paljon virheitä kasvoissa/ulkomuodossa mutta sinä olet niin klassisen kaunis :)

  2. Brigitte on tosiaan yksi haastavimmeista lookeista toteuttaa. Hammasrako ja voimakkaat omat piirteet eivät vain ole jäljiteltävissä. Hienosti kuitenkin olet saanut brigitte -fibaa itseesi. Olisi voinut auttaa, jos olisit photoshopannut silmäsi ruskeiksi, koska se on yksi tärkeimmistä jutuista lookissa, vähän kuin marilynin kauneuspilkku :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.