.PANNUPROJEKTIN VÄLIRAPORTTI.

Muistatteko, kun toukokuussa kerroin aloittaneeni joidenkin meikkituotteiden tyhjennysprojektin? Nyt on koko kesä mennyt tuotteita tyhjennellessä, joten olisi ehkä aika tehdä pieni tilannekatsaus, että missä pisteessä mennään juuri nyt tämän projektin suhteen.

1518_tyhjennysprojekti_kesan_jalkeen_02

Vasemmalla kaikki projektin alla olevat tuotteet lähtötilanteessa toukokuussa ja oikealla samat tuotteet tällä hetkellä. Kuten näkyy, on jotain kehitystä tapahtunut! Olen melko tyytyväinen aikaansaannokseeni, vaikka en ole mitenkään erityisen ahkerasti edes tätä projektia muistanut koko aikaa.

1519_tyhjennysprojekti_kesan_jalkeen_04

Valopuuterissa oleva kolo on jo suurempi, mutta tämä kyllä kuluu ihan tautisen hitaasti, vaikka käytän samaa valopuuteria lähes joka kerta meikatessa. Ylhäällä keskellä oleva poskipuna on jo roskiksessa. Oikealla oleva aurinkopuuteri meni rikki juuri viime viikolla, kun kolahti meikkilaatikon reunaan vähän turhan kovaa, joten tämähän tietenkin tarkoittaa sitä, että Guerlain Terra Ora -aurinkopuuteri lähti roskikseen kuvaamisen jälkeen. Yksi tuote siis poissa pelistä!

1520_tyhjennysprojekti_kesan_jalkeen_06

Luomivärien ja kulmakynän osalta ollaan tämmöisessä tilanteessa. Sensain vanhan luomiväripaletin vaalein sävy on eniten kulunut ja sen ehkä saankin kulutettua loppuun vuodenvaihteeseen mennessä, mutta muita sävyjä on vielä runsaasti. Chanelin Lotus on myöskin hyvässä kulutustahdissa reikiintynyt tehokkaasti, mutta epäilen saanko tätä(kin) kulutettua tyhjäksi ihan tämän vuoden puolella. Clarinsin kulmakynäkin on siinä tilanteessa, että kun tuo terä tuosta tylsyy sen verran, että sitä ei enää voi käyttää, se menee roskikseen, koska tuota ei enää pysty teroittamaan.

Mutta tuo Chanelin luomiväriduo ei ole juurikaan muuttunut sitten lähtötilanteen :/ Olen itseasiassa unohtanut koko duon, kun olen kulutellut muita värejä ja käytellyt uusia luomiväripaletteja.

1521_tyhjennysprojekti_kesan_jalkeen_08

Huulipunissa olen kuitenkin aika hyvin onnistunut! Kaksi kolmesta on kulutettu siihen pisteeseen, että kuvien ottamisen jälkeen ne lensivät roskikseen. Tuo Sensain oranssimpi MS110 siirtyy nyt siis aktiivikäyttöön, että saisin senkin pois syksyn aikana.

1522_tyhjennysprojekti_kesan_jalkeen_10

Tuubimalliset rokkaavat edelleen, vaikka olin ihan varma, että ainakin joku näistä loppuisi jo kesän aikana. Ihmeen riittoisaa tavaraa. Effacernes kestänee käytössä vielä viikkoja ellei pidempäänkin, mutta Lumenen CC ja UDEPP loppuu varmasti kuukauden sisällä.

Eli kyllähän tässä on nyt alkutilanteesta saatu kuitenkin neljä tuotetta roskikseen: poskipuna, aurinkopuuteri ja kaksi huulipunaa. Ja väitän, että vuoden loppuun mennessä roskikseen menee vähintään toiset neljä tuotetta: UDEPP, CC-voide, huulipuna ja kulmakynä. Luomivärien suhteen olen hieman epäileväinen ja valopuuteri ei varmaan lopu ikinä, mutta jatkan niiden käyttöä niin eiköhän nekin pikkuhiljaa ala osoittamaan loppumisen merkkejä :)

Tehdään seuraava väliraportti vaikka vuodenvaihteen nurkilla tai ensi vuoden puolella, että missä silloin mennään.

Mites teillä? Onko vastaavia projekteja käynnissä tai suunnitteilla?

10 thoughts on “.PANNUPROJEKTIN VÄLIRAPORTTI.

  1. Näitä erilaisia projekteja on kiva seurata :) Minulla ei ole sinänsä mitään projektia, mutta yritän ylipäätään pitää muita kuin värikosmetiikkaa aina avoinna mahdollisimman vähän, tavoite on että yks per tuote. Juuri tänään heitin roskiin Lumenen aurinkopuuterin, jota olen käyttänyt lähes päivittäin viime syksystä lähtien ja joka nyt loppui. Uusi aurinkopuuterisävy löytyy kesällä ostetusta ABH:n Contour Kitistä, joten sitä sitten käyttelen seuraavaksi :) Seuraavaksi odottelen, että Lumenen BB-voide loppuu, jotta pääsen korkkaamaan kaapissa odottelevan MACin meikkivoiteen.

  2. Oho, sää oot saanu aika hyvin nuo huulipunat kuluun. :) Mulla on huulirasvoja, jotka yritän saaja loppuun, ärsyttää ku on yli puolet käytetty ja sitte ne jää lojumaan. :D

  3. Mulla on ihan hyvällä mallilla Lancomen matkapaletti, luulisin sen kuluvan vuodenvaihteeseen mennessä. Enää poskipuna, huulipuna ja yksi luomiväri jäljellä, kaikissa pannu paistaa.

  4. Munkin pitää tehdä vastaava postaus, niin saisin vähän lisämotivaatiota muutaman meikkivanhuksen käyttämiseen :)

  5. Aivan jäätävää kulutusta täälläkin päin. Mut ku noi luomivärit ei vaan lopu. Kolon saa jopa helposti, mut siihen se sitten jää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.