.EYLURE RIPSINAUHAT.

*Tuotteet saatu blogin kautta
*Postauksessa mainoslinkkejä

Sain kesällä Eyluren maahantuojalta muutamat ripsinauhat blogiin testiin ja koska en tämmöisiä töihin kuitenkaan jaksa laittaa niin olen näitä sitten kokeillut joissakin Monkey See Monkey Do -meikkilookeissa sunnuntaisin. Halusin kuitenkin koota nämä selkeästi yhteen postaukseen.

1500_Eylure_ripset_01

Tässä kaikki ripset, jotka sain testiin. Neljät erilaiset ripsinauhat ja kaksi erilaista pakettia yksittäisiä ripsiä. Tässä postauksessa esittelen kuitenkin vain nuo nauharipset. Kaikissa paketeissa on mukana liima, mutta mä käytän mieluummin vanhaa tuttua Duo-liimaa.

Eyluren ripsinauhoissa olen kiinnittänyt huomiota siihen, että nämä on suhteellisen kaarevat muodoltaan, siis se nauha nimenomaan, joka tulee ripsirajaa vasten ja se on siis hyvä asia. Nämä asettuu silmiin todella helposti jos yhtään on hereillä, kun näitä paikoilleen asettaa. Olen asennellut Eyluren ripsiä myös töissä joillekin asiakkaille ja huomasin sielläkin saman, että nämä todella asettuu paikoilleen superhelposti! Mulla on yhdet Annielta saamani ripsinauhat, jotka on paljon suoremmat malliltaan (muuten erittäin ihanat kylläkin) ja niiden kanssa saan aina taistella, että saan ne asettumaan silmiin edes sinne päin. Olikin melkoinen ahaa-elämys tajuta niiden jälkeen, että miten helposti nämä Eyluret silmiin asettuu!

Kun ripsinauhoihin on ensin laittanut *ripsiliimaa omasta mielestään sopivan määrän, kannattaa sen antaa ensin vähän jähmettyä (n. 30-60 sekuntia) ja sitten asettaa ripsinauha pinsettien avulla oikeaan kohtaan mahdollisimman lähelle omaa ripsirajaa, jotta ne ikäänkuin näyttäisi kuuluvan yhteen. Itse edelleen harjoittelen tätä hommaa (koska en ole elämässäni juurikaan ripsinauhoja aikaisemmin käyttänyt), enkä todellakaan ole vielä millään kovin korkealla levelillä tässä pelissä :D Toisille näitä on sata kertaa helpompi laittaa kuin itselleen, kun silloin näkee paremmin mitä tekee.

1501_Eylure_ripset_02

Eylure Naturals No 020 -ripset ovat luonnollisemmasta päästä ja näitä katsoessa itseasiassa ajattelin, että näkyyköhän nämä ollenkaan silmistä, niin heppoisilta näyttävät, mutta sain kuitenkin yllättyä!

1502_Eylure_ripset_13

Tässä 020-ripsinauhat silmissä. Olisi näköjään voinut laittaa paremminkin, jäänyt vähän ilmaa väliin, hups! (Mulla käy tosi herkästi vasemmassa silmässä aina tälleen, ärsyttävää!) Mutta ehkä tästä nyt kuitenkin näkee mistä on kyse. 020-ripset on silmissä yllättävän pitkät ja antaa ripsille sellaista luonnollista runsautta. Näiden ripsien kanssa kannattaa käyttää mahdollisimman erottelevaa ja luonnollisen jäljen jättävää ripsiväriä alla, että nämä sulautuu paremmin omiin ripsiin. Nämä 020-ripset on sellaiset, että näitä voisi ihan hyvin käyttää vaikka joka päivä töissäkin, lopputulos on kuitenkin niin luonnollisen näköinen.

1503_Eylure_ripset_03

Eylure Volume No 070 -ripset ovat tuuheutta tuovasta linjasta ja näissä onkin ripsiä paljon tiiviimmin ja enemmän kuin edellisessä. Tykkään tuosta, että ripsissä on sekä lyhyempiä että pidempiä vuorotellen, se luo vähän luonnollisempaa vaikutelmaa, vaikka nämä toki melko kaukana luonnollisista onkin :D

1504_eylure_ripset_03-2

Volume 070 -ripset silmissä. Tämä meikki nähtiinkin jo Poison Ivy -postauksessa, josta voi käydä katsomassa lisää kuvia ripsistä halutessaan. Tässä meikissä mulla on massiivisempi ripsiväri omissa ripsissä ja se vähän aiheuttaa sitä, että omien ripsien yli tuleva osuus tekoripsistä ikäänkuin häviää näkyvistä, koska nämä on niin ohutta kuitua. Yleisesti ottaen voisikin sanoa, että jos tahtoo käyttää ripsinauhoja, kannattaa silloin käyttää luonnollisempaa ripsiväriä siellä alla, että nauhojen ripset sulautuu paremmin omien kanssa yhteen.

1505_Eylure_ripset_04

Eylure Lengthening No 080 -ripsinauhat ovat osoittautuneet tähän saakka mun suosikeiksi näistä neljästä. Nauhassa on tupsumaisesti kiinnitetyt kuidut, jotka tekee kivan siipimäisen efektin silmän ulkonurkkaan.

1506_eylure_ripset_04-2

080-ripset silmissä. Tämä meikki tulee blogiin sunnuntaina, jolloin ripsistä voi nähdä lisää kuvia. Mutta kuten kuvista näkee, antaa nämä tosiaan kauniin siipimäisen muodon silmiin ja vaikka nämä onkin selvästi pitkät, eivät nämä ole silti överit ainakaan mun mielestä. En nyt ehkä ihan perus työpäiväksi laittaisi, mutta johonkin juhliin kyllä. Nämä tosiaan ovat näistä mun suosikit ja kuvia katsoessa ehkä ymmärrättekin miksi. Näitä nauhoja jouduin leikkaamaan ulkoreunasta jopa kolmen tupsun verran, että sain ne asettumaan mun silmiin.

1507_Eylure_ripset_05

Eylure Exaggerate No 140 -ripset ovat näistä neljästä kaikista övereimmät ja vähän epäilinkin näitä ensin, että onkohan nämä ollenkaan sellaiset, että viihtyisin näissä millään tavalla. Jouduin näitäkin lyhentämään ulkoreunasta melkein sentin verran, että nämä sopivat mun silmään, mutta näistä säästin sen jämän ja saatan kokeilla myöhemmin, että voisikohan niitä jämiä jotenkin käyttää hyödyksi.

1508_Eylure_ripset_09

140 -ripset silmissä. Joo, onhan nämä aika överit. En todellakaan lähtisi näissä ripsissä… oikeastaan kovinkaan moneen paikkaan :D Joissakin meikkilookeissa saatan näitä käyttää jos look todella vaatii vahvat ripset, mutta muuten en oikein keksi, että millaiset juhlat olisi sopivat tämän kaliiberin ripsille. Onhan näissä oma viehätyksensä toki, mutta verrattuna muihin ripsinauhoihin, nämä on niin superfeikin näköiset, ettääääh en tiiä :D

1509_Eylure_ripset_10

Arkena pärjään aivan mainiosti omilla ripsilläni (ripsivärillä vahvistettuina kuitenkin), mutta blogia varten tehtyihin lookkeihin näitä ripsinauhoja tulee kyllä käytettyä ja joskus myös joihinkin juhliin on kiva laittaa katseeseen vähän lisää volyymiä.

Käytättekö te ripsinauhoja? Mitkä on teidän suosikkimerkkejä? Olisi kiva saada vinkkejä jatkohankintoja varten, kun näistä nyt olen näköjään innostunut :D

*Tuotteet saatu blogin kautta
*Postauksessa mainoslinkkejä

12 thoughts on “.EYLURE RIPSINAUHAT.

 1. Jes! Ihanaa, että teit tämän postauksen! Koska olen noita ripsiä katsonut jo pitkään kaupassa, mutten ole uskaltanut vielä ostaa kun en tiennyt miltä ne näyttää silmissä :D (+ovat aika hintavia)

  Itse käytän Kiss:in Ritzy nimisiä tekoripsiä ” 24/7″ :) ovat vähän kuin nuo No 080, mutta hieman paksummat. Olisi siis kiva kokeilla noi Eyluren No 080 ja 070! sekä myös ehkä 020, koska nuo ovat todella luonnollisen näköiset ja sopivat juuri tuollaiseen kevyeen meikkiin :)

  Oletko vielä kokeillut noita tupsuja? Olisi kiva kuulla kummat ovat sinun mielestä kivoimmat käyttää, ripsinauha vai tupsut? :)

  1. Nämä kestää kyllä monta käyttökertaa, että siinä mielessä hinta tulee kyllä takaisin :)

   Tupsuja olen käyttänyt eri merkeiltä jo aikaisemmin, eikä nämä ainakaan ulkonäöllisesti eroa niistä muista juurikaan, mutta siis näitä en ole vielä korkannut käyttöön :)

   Silloin, kun ripsinauha asettuu paikoilleen helposti (eli on oikean muotoinen silmään nähden), tykkään kyllä nauhoista, niillä saa enemmän volyymiä helpommin, mutta sitten taas toisaalta tykkään tupsujen antamasta luonnollisemmasta lookista tavallaan enemmän ja tykkään siitä, että tupsuilla pystyy rakentamaan massaa juuri siihen kohtaan mihin haluaa ja voi pakata päällekäin pidempiä ja lyhyempiä jos on tarve. Kun teen meikkejä asiakkaille, niin käytän mieluummin tupsuja.

 2. Näitä en olekkaan testaillut. Itse olen käyttänyt Dependin ripisiä ja liimaa mikä on todella hyvää.

  Ihanan selkeät kuvat <3

 3. Kiva postaus. Tuon merkin ripsiä en ole käyttänyt aiemmin, mutta arkilookkiin voisin testata yhdet. Itse käytän Ardellin ripsiä (nauhat) jokainen päivä. Ardell on tähän mennessä kaikista merkeistä toimivin. Jos aasian suunnalla käy niin korealaiset merkit ovat hyvin ohutta ripsinauhaa ja asettuvat todella helposti. Mitä ohuempi nauha, sitä helpompi asettaa ja sitä paremmin pysyy.

 4. Kiva postaus, tää olikin tuntematon merkki mulle, mutta hyvältä näyttää :)

  En tiedä ootko kuullu tätä vinkkiä, mutta mun irtoripsisekoilun mullisti yks kikka ihan täysin! Eli leikkasin ripsinauhan n. 3-4 osaan, ja kiinnitin yks osa kerrallaan. Huomattavasti helpompaa, lopputulos on edelleen hyvännäköinen, eikä ripset lähe ärsyttävästi repsottaan sisä- tai ulkonurkasta! Esimerkiks tupsut on kauheen vaivalloisia mun mielestä, kun niitä tarvii laittaa niin monta, mutta tässä ei oo sitä ongelmaa. Kokeile ihmeessä! :)

 5. Ardellin Demi wispieseihin palaan aina, kun välilä on kiva kokeilla muitakin. Kiss merkin ripsiä oon myös ostanut viime aikoina, mutta eylure on jäänyt vähemmälle käytölle. Joskus pari vuotta sitten ostin eyluren party-malliston ripset ja jos sellaiset jostain vielä löytyis, varmasti ostaisin :D

 6. Ihanat! En käytä, koska nää pidennykset…Joskus kyllä mietin, että jos luopuisin pidennyksistä, niin alkaisin varmaan säätämään tällaisten kanssa. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.