.TÄYDELLINEN SYYSPUNA.

*Postauksessa mainoslinkki

Mä olen niitä tyyppejä, jotka tykkää kun ilmat viilenee ja saa pukeutua nahkatakkiin, neuleisiin ja hautautua kaulahuivin taakse. Syksy tuo mukanaan myöskin tummemmat huulipunat ja halusinkin tässä pikaisesti vinkata teille ihan täydellisestä syksyisestä huulipunasta, jonka löysin vähän vahingossa itsekin, mutta tykästyin välittömästi.

1523_Diorific_005_03

Jotenkin tuntuu, että aika harva edes muistaa tämän Diorific-huulipunalaadun olemassaoloa. Kaikessa hiljaisuudessaan se on kuitenkin aivan erinomainen ja hyvin pysyvä huulipuna. Uusia värejä tähän tulee hyvin harvoin jos ollenkaan ja tuo hylsykin näyttää menneen aikakauden helmeltä, mutta jotain hohtoa tässä silti edelleen on olemassa.

1524_Diorific_005_01

*Diorin Diorific 005 -huulipuna on ihan huikean hieno syyspuna, jossa on myöskin hieman ysärifiilistä mukana, mutta kuitenkin modernimmalla otteella.

1525_Diorific_005_02

1526_Diorific_005_04

Sävy on puolitumma punaruskea, jossa on hieman kuparistakin hohtoa mukana. Tämä on siitä jännä sävy, että hieman eri kuvakulmista ja eri valaistuksessa tämä saattaa näyttää huulilla joko lämpimältä tai kylmältä sävyltä. Kun mulla oli tämä ensimmäistä kertaa huulilla työpäivänä, sain useita positiivisia kommentteja tästä huulipunasta, eli näytti vissiin muidenkin mielestä aika kivalta :)

1553_dior_005//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Oletteko te jo siirtyneet syksyisiin meikkiväreihin?

*Postauksessa mainoslinkki

16 thoughts on “.TÄYDELLINEN SYYSPUNA.

  1. Hmmm, oiskohan punaruskea puna minunkin juttuni. Kaikkea muuta olen jo miltei kokeillut ja jostain syystä en tunnu tottuvan puniin millään! :D

  2. Onpa jännä sävy! Menisköhän tää mulle, mitä luulet? :D Yleensä rusehtavat punat ei oo mun juttu, mutta tää on kyllä ihan erilainen kuin mitä oon koskaan kokeillut!

  3. Ei. Syksyyn kuuluu luumu tai joku sinipunainen, talvella vielä kylmempi. Mutta sen nyt varmaan musta arvaisitkin, että en näille ysäripunille lämpene :P

  4. onpa kaunis sävy, sopii täydellisesti! harmittaa, kun en ole onnistunut löytämään itselleni sopivaa tummahkoa syyspunaa. haluaisin jonkun vähän violettiin taittavan. olen tosi vaalea, mutta en kuitenkaan ihan valkea väritykseltäni (mun mielestä sellaiseen tosi, tosi vaaleaan ja kalpeaan ihoon käy hienosti tummat punat), joten haastava tehtävä! muutenkin syksy on kaikista inspiroivin meikkiaika imo. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.