.GAALA-MEIKKI.

Osallistuin The Blog Awards Finland -gaalaan tuossa viime viikonloppuna ja tajusin tässä juuri, että en ole blogissa esitellyt gaalameikkiäni ollenkaan, vaikka otin siitä oikein kuvatkin silloin aamulla! Mekostahan en luonnollisestikaan ottanut yhtä ainutta kuvaa ja lopulta lähdettiin juhlista Ilonan kanssa jo yhdeksän nurkilla ihan väsyneinä :D En tosiaankaan ole mikään bilehile! Tykkään kyllä suunnitella lookkia ja laittautua juhliin, mutta sitten se varsinainen juhliminen… kauheen rankkaa, en jaksa :D

1564_gaalameikki_02

Meikki rakentui vahvasti mun mekon ympärille (josta ei tosiaan nyt ole teille kuvaa). Pukeuduin mustaan fiftarityyliseen kellohelmaiseen mekkoon ja mustiin kiiltonahkakorkkareihin (Minna Parikka Starlet), joten myös meikin ja hiusten täytyi sopia tyyliin. Päädyin siis perinteiseen Marilyn-henkiseen meikkiin: kissamaiset vahvat rajaukset silmiin ja punainen huulipuna huuliin.

1565_gaalameikki_03

Pyrin saamaan lievää fiftarihenkeä myös hiuksiini. Oli melkoinen tuumaaminen edellisenä päivänä, että millainen kampaus pysyisi aamusta myöhäiseen iltaan saakka, kun mulla oli kuitenkin täysi työpäivä ennen juhliin menoa. Hiukset eivät saaneet myöskään olla tiellä, koska mulla oli meikkiasiakkaita päivä täysi ja mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin joku jeevelin kihara, joka tulee silmille jatkuvasti. Nämä kaikki asiat sulkivat pois sen, että olisin jättänyt hiukset auki.

Päädyin siihen, että tein otsahiuksista tuollaisen fiftarihenkisen rullan (victory roll) ja tupeerasin loput hiukset korkeahkoksi nutturaksi päälaelle ja pinnitin niskahaivenet tiukasti kiinni. Tukka pysyi suhteellisen siistinä koko päivän ja vielä illankin eikä meikistäkään tarvinnut korjata muuta kuin taputella vähän kiiltoa pois kiillonpoistolapuilla ja korjata hieman huulipunaa syömisen jälkeen.

Silmissä mm. Estee Lauderin geelirajaus, Eyluren ripsinauhat (Lenghtening No 080, saatu), pohja on tehty Rimmelin punakorkkisella meikkivoiteella, huulet Sensai The Lipstick 01 Suou.

9 thoughts on “.GAALA-MEIKKI.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.