.ESSIE SYKSY 2015.

*Postauksessa mainoslinkki

*Essien kynsilakat ovat tosissaan mun lemppareita ja ovat olleet sitä jo kauan. Olinkin hyvin iloinen, kun sain jälleen uuden kokoelman lakat testattavaksi. Essien kynsilakat pysyy mun kynsillä hyvänä suunnilleen 3-5 päivää, joka on jo tosi hyvin verrattuna moniin muihin lakkoihin. Lakkaan kynnet jokatapauksessa suunnilleen kerran viikossa, joten tämä on oikein erinomainen kesto.

1617_essie_syksy15_03

Syksyn kokoelmaan kuuluu kuusi hienoa kynsilakkaa, joista tottakai osasta tykkään enemmän kuin toisista, mutta niinhän se aina menee. Frock’n Roll ja Leggy Legend on huikeita, mutta paljoa ei jää jälkeen myöskään Bell-Bottom Blues. Punaiset ja tumma violetti on tavallaan vähän nähtyjä, mutta se ei silti huononna niidenkään sävyjen erinomaisuutta.

1618_essie_syksy15_04

Ensimmäisenä kokeilin luonnollisesti niitä kahta lempparia, eli tummaa Frock’n Rollia ja tumman kultaista Leggy Legendiä ja tykkäsin tästä yhdistelmästä oikein kovasti! Tulen aika varmasti käyttämään näitä kahta myöhemminkin joskus. Molemmissa oli yllättävän hyvä peittävyys jopa jo yhdelläkin kerroksella, mutta laitoin silti vielä toisen kerroksen, koska mä nyt vaan aina laitan kaksi kerrosta.

1619_essie_syksy15_05

Näissä molemmissa on kivasti pientä shimmeriä seassa, joka tuo lakkapintaan eloa.

1620_Essie_syksy15_08

Seuraavaksi kynsille päätyi toinen parivaljakko, sininen Bell-Bottom Blues ja purppuran violetti In The Lobby. Bell-Bottom Blues peitti erinomaisesti jo yhdellä kerroksella, mutta laitoin silti toisenkin, mutta In The Lobby oli hienoinen pettymys ja olisi vaatinut täydelliseen peittävyyteen kolmannenkin kerroksen, jota en jaksanut enää laittaa. Kahdella kerroksella lakka jäi vielä aavistuksen läpikuultavaksi ja epätasaiseksi, mutta ei sitä kuitenkaan näe ellei ihan tarkasti ala syynäämään.

1621_Essie_syksy15_07

Näistä kahdesta sinisessä on ihana shimmerinen pinta, kun taas violetti on cremepintainen.

1622_Essie_syksy15_11

Viimeisenä kokeilin molemmat punaiset: Color Binge (kirkkaampi) ja With The Band. Tummempi sävy on aivan täydellisen ihanan syksyinen, kun taas kirkkaamman punainen tuo lakkaukseen enemmän eloa ja väriä. Tummempi peitti täydellisesti kahdella kerroksella, mutta kirkkaampi lakka vaati kolme kerrosta ja silti kynnen vapaa reuna hieman jäi kuultamaan alta.

1623_Essie_syksy15_10

Color Binge ja With The Band on molemmat cremejä, eli ei shimmereitä, vain kirkas kiilto.

Mitäs tykkäätte syksyn 2015 Essie -kokoelmasta? Mistä te tykkäsitte eniten?

*Postauksessa mainoslinkki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.