. 24 JOULULAHJAIDEAA NAISELLE.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Koska tein jo postauksen joululahjaideoista miehelle niin tasapuolisuuden nimissä tehdään sitten vastaava myös naisille! Naisethan nyt tunnetusti saattaa olla hieman jopa nirsoja lahjojensa suhteen ja sopivaa lahjaa saattaa olla hankala keksiä oli sitten kyseessä vaimo, tyttöystävä, äiti/anoppi tai sukulaistyttö. Itse ainakin tunnustan olevani aavistuksen nirso ja koska mä ainakaan itse en halua mitään turhaa krääsää niin kasasin näihin kuvakollaaseihin suht järkeviä ja käytännöllisiä juttuja, joiden voisin kuvitella sopivan aika monelle naiselle. Vaikka toki, makuja on monia ja voi olla, että mikään näistä jutuista ei ole jonkun mieleen, mutta sille ei sitten voi mitään :D

1698_joululahjat_sisustus

1. Uskoisin, että aika moni osaisi arvostaa *Block -klassikkovalaisinta. Multa löytyy tuollainen samanlainen ja vaikka se on ollut jo monta vuotta, se on edelleen aivan ihana ja mun lemppari ja tulen edelleen hyvälle tuulelle siitä.

2. Jos lähipiirissäsi jollain on meneillään tai suunnitelmissa kodin remonttia, niin entäpä jos tarjoutuisit hankkimaan hänelle hänen toiveidensa mukaista tapettia yhden rullan tai vaikka sitten koko huoneen verran. Uskoisin, että tätä osattaisiin arvostaa! Remonttiin saa muutenkin palamaan rahaa.

3. Käyttöastiat ovat usein tervetulleita, mutta kannattaa ehkä ottaa selvää mitä sarjaa lahjansaaja kerää ja mitä siitä hänellä jo on. On nimittäin hieman kurjaa jos paketista kuoriutuu kannu, joka ei sovi tippaakaan muihin astioihin tai jos tismalleen samanlainen jo löytyy omistuksesta. Mulle tämmöinen Iittalan Piilopaikka-sarjan kannu sopisi erinomaisesti!

4. Pienistä klassikkovalaisimista tämä *Milk on yksi mun suosikki ja tämmöisen haluaisin itsekin, tämä on vain aivan kertakaikkiaan ihana ja söpö! Mulla olisi tälle aivan täydellinen paikkakin jo mietittynä.

5. Insjön sisälaukku käsilaukkuun on myöskin oivallinen ja käytännöllinen lahja naiselle, jonka käsilaukusta ei ikinä löydä mitään :D Tässäkin tietysti kannattaa olla selvillä minkälaista käsilaukkua lahjansaaja käyttää, että hankkiiko tämän isomman vai pienemmän sisälaukun.

6. Kauniita keittiöpyyhkeitä harvoin on liikaa ja jos pyyhe on kaunis, sitä pitää mielellään esilläkin. Tämä Kaunisteen 2016 vuoden kalenterimalli on hurmaavan söpö ja tästä oli vissiin joku sininenkin versio olemassa.

1699_joululahjat_lasi

7. Koriste-esineistä ns. turvallisin lahja liittyy usein kynttilöihin, koska kukapa ei tykkäisi kynttilöistä. Tämä Iittalan Kastehelmi tuikkulyhty huurrelasisena on melko varma valinta kotiin kuin kotiin.

8. Mutta joillekin Kastehelmen pallokuviointikin saattaa tuntua liian romanttiselta tai krumeluuriselta ja silloin kannattaa turvautua ihan tavalliseen Kivi-tuikkuun. Itse tykkään tässäkin eniten huurrelasisesta, mutta monet muut tuntuvat tykkäävän niistä värillisistäkin versioista ja keräävät omistukseensa kaikki eri värit.

9. Iittalan Vitriinit on kauniita pitää esillä ja niissä voi säilöä pienempää sälää, kuten koruja, avaimia tms. Tämä kokolasinen tai puupohjainen ovat mielestäni kauneimmat, mutta värillisissäkin on hyviä vaihtoehtoja. Otin tähän kuvaan mukaan nyt tuon pienemmän mallin, mutta näitä löytyy tosiaan sellainen isompikin.

 

Ihonhoitolahjoista halusin korostaa Bobbi Brownia. Moni ei välttämättä ole hoksannut miten hieno ihonhoito-osaaminen Bobbi Brownilta löytyy ja mieltääkin sarjan vain meikkisarjaksi. Vinkkasin tähän nyt sellaisen kattavan ihonhoitosetin puhdistuksista silmänympärykseen saakka, mutta toki yksikin näistä tuotteista on jo todella hyvä lahja ihan itsessään.

10. Jumalaisen ihana sitrustuoksuinen öljyinen meikinpuhdistusvoide irroittaa paksummankin meikin kaikilta ihotyypeiltä eikä jätä ihoa kuivaksi pesun jälkeen.

11. Vaahtopuhdistuksen ystävälle Bobbilta löytyy myös sellainen. Tämäkin irroittelee kevyempää meikkiä ihan mukavasti, mutta itse käyttäisin mieluiten kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena, eli tässä tapauksessa tuon öljyisen puhdistuksen jälkeen iltaisin ja aamuputsarina ihan yksinään.

12. Kuivaihoisen Extra-linjan ihana ohuen geelimäinen hoitovesi ensimmäisenä hoitotuotteena iholle. Hyvä hoitovesi parantaa sen päälle levitettävien seerumeiden ja voiteiden imeytymistä ja antaa iholle runsaasti lisäkosteutta, eli erityisen hyvä lisä talviaikaan kenen tahansa iholle.

13. Jos on oikein kuivaihoinen eikä hoitovesi ja voide ehkä riitä niin kannattaa panostaa hyvään seerumiin, esimerkiksi tähän Intense Skin Supplementiin. Tässä seerumissa on erinomainen kosteudensitomiskyky ja miellyttävästi levittyvä koostumus, joka tosiaan antaa iholle runsaasti lisää kosteutta.

14. Voiteista halusin nostaa esiin tämän *peruslinjan kosteusvoiteen, joka varmasti riittää kosteutensa puolesta suurimmalle osalle. Tästä löytyy myös pumppupullollinen versio, jossa on suojakerroin ja hieman ohuempi koostumus. Bobbin voiteet perustuvat ennemminkin öljyihin kuin silikoneihin ja nämä todella pehmentävät ihoa ja on suunniteltu toimimaan samalla primerina meikin alla. Erittäin kuivaihoiset valitsevat voiteensa Extra-linjasta.

15. Paljon kehuttu *peruslinjan kosteuttava silmänympärysvoide on jo monen suosikki ja kosteuttavuudeltaan erinomainen.

1701_joululahjat_kosmetiikka

Käydään kosmetiikan saralta vielä muutama isompi ja pienempi lahjavinkki läpi, jotka voisi toimia monelle erityyppiselle lahjansaajalle.

16. Moni normaalin ja järkevän kosmetiikkamäärän omistava nainen käyttää pientä pussukkaa meikkiensä säilytykseen tai mukana kuljettamiseen ja mitä enemmän ne pyörii mukana niin sitä huonommaksi ne tietysti menee ajan kanssa, joten tyylikäs ja käytännöllinen Marimekon meikkipussi voisi hyvinkin olla monelle hyvä lahja.

17. Ylellisen kultainen Michael Korsin aurinkopuuteri on hieno lahja. Sävyjä on valittavissa kolme erilaista, tummempi shimmerisempi ruskea, vaaleampi ruskea vaaleammalle iholle ja punertavampi Flush, joka käy poskipunastakin ja on mun oma suosikki.

18. Mikäli jollain ei vielä ole Clarisonicia niin tässäpä erinomainen lahja kenelle tahansa, joka pitää ihonhoitoa tärkeänä. Clarisonicilla puhdistettu iho on sileämpi, puhtaampi ja ottaa vastaan hoitotuotteita paljon paremmin kuin pelkästään käsin puhdistettu iho.

19. Jos lahjansaajalla kuitenkin jo sattuu olemaan Clarisonic, kannattaa investoida uuteen harjaan ja jos oikein haluaa hemmotella niin suosittelen Cashmere-harjaa, joka on unelmanpehmeä iholla ja sopii myös kaikista herkimmällekin ihotyypille.

20. Mikäli haluaa kuitenkin, että harjan kuoriva ominaisuus on hieman tehokkaampi kuin Cashmeressa, suosittelen Delicate-harjaa, joka on hellävaraisempi kuin laitteen mukana tuleva Sensitive-harja, mutta kuorii kuitenkin tehokkaammin kuin Cashmere.

21. Mikäli lahjaan ei ole laitettavissa ihan hirveän suurta määrää rahaa, *MACin huulipuna on aina hyvä valinta. Kannattaa tottakai valita väri ja laatu sen mukaan, mistä arvelisi lahjansaajan pitävän. Jos lahjansaaja ei ole erityisen huulimeikkiorientoitunut, kannattaa valita joku läpikuultavampi nudempi sävy, mutta rohkeammille huulipunankäyttäjille uskaltaa valita jotain värikkäämpääkin.

22. Hyvä nestemäinen rajaus löytyy Sensailta ja saatavilla on sekä musta että ruskea väri ja refill-patruunoitakin on saatavilla jos kynä jo löytyy. Vaikka ei olisikaan mikään eyelinerin pro-käyttäjä, on tätä kynää kuitenkin hyvin helppo käyttää, kun otteen saa niin läheltä itse sivellinkärkeä.

23. Kulmakynien lemppari, joka sopii lähes kenelle tahansa löytyy myös Sensailta: Eyebrow Pencil EB01 Greyish Brown. Tähänkin saa refill-patruunan huokeammalla jos kokonainen kynä jo löytyy.

24. Viimeisenä vielä yksi myydyimmistä selektiivisistä ripsiväreistä: *Sensai 38 Volumising Mascara. Ripsiväri antaa sopivasti tuuheutta ja on helppo poistaa pelkällä lämpimällä vedellä, eli ihanteellinen Suomen talviolosuhteisiin, kun taivaalta saattaa tulla mitä tahansa veden ja lumen välimaastosta ja toimii hyvin myös vuotaville silmille.

Näistä listatuista lahjaideoista periaatteessa lähes mikä tahansa käy lähes minkä ikäiselle tahansa (poislukien osa ihonhoitotuotteista) paitsi ihan lapselle. Tai no, miksei lapsellekin voisi hankkia lahjaksi valaisinta, mutta se on sitten tietysti eri asia kuinka paljon lapsi osaa sellaista arvostaa :D

Joko olette hankkineet elämänne naisille sopivat joululahjat? Oliko tästä listasta jotain apua?

*Postauksessa mainoslinkkejä

7 thoughts on “. 24 JOULULAHJAIDEAA NAISELLE.

 1. Mulla on vuoden verran ollut käytössä tuo kohdan 5 Insjön sisälaukku. MAAILMAN PARAS KEKSINTÖ <3 Voin Todellakin suositella!
  Omistan reilu 40 käsilaukkua ja vaihdankin laukkua mielialan/sään/vaatteiden mukaan, joten on enemmän kuin kätevää omistaa sisälaukku. Enää ei jää tärkeät tavarat siihen toiseen laukkuun.
  Tilasin siihen mukaan 2 erilaista avaimenperää, enkä ole sen koomin jäänyt lukkojen taa (ennen tein niin lähes kuukausittain :) ) Toinen on tuo kuvassa näkyvä ja toinen on sellainen pitkä ettei sitä tarvitse irrottaa sisälaukusta irti kun oven avaa.
  Mukavaa viikonloppua!

  Niin ja vastaus kysymykseen; kaikki lahjat on vieläkin ostamatta :o

  1. Mä käytän pääasiassa vain yhtä käsilaukkua, joten mulle toi on ehkä vähän semiturha, mutta juurikin tuollaisessa tapauksessa, kun käsilaukkua vaihdetaan jatkuvasti, toi on ihan täydellinen :)

 2. Toi Milk on ihan mieletön, tosi kaunis <3 Ja monta muutakin juttua sun listalta ottaisin mielelläni :) Block löytyy muuten multakin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.