.TWENTIES-MILJA.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Long time no see muita naamoja kuin mun omaa, joten tässäpä teille sunnuntain ratoksi twenties-stailattu Milja, joka oli lähdössä pikkujouluihin ja kävi mun kautta meikissä :) Oli pikkuisen kiire sitten lopulta, eli olisi voinut onnistua paremminkin ja olisi toki voinut säätää vielä yksityiskohtia enemmänkin jos olisi ollut enemmän aikaa, mutta ei tämä silti huono ollut :)

1702_milja20_01

Meillä oli muuten tämmöinen mulkosilmäinen kenguru auttamassa meikkaamisessa. Hyvä poika.

1703_milja20_05

Oli vähän liian kova valo ja aika loppui kesken, mutta sain kuitenkin pari kuvaa otettua valmiista lopputuloksesta. Stailaus by Milja, meikki by Mari Anniina.

Pohjan tein Rimmelin punakorkkisella, irtopuuteri *Sisley, peiteaineena *HR Magic Concealer 02 + Armani HP 1. Kulmat *Sensai EB01. Silmissä pohjustuksena Nars, Clarinsin 09 Odyssey -paletin kulta, UD Naked 2 Blackout, Pistol ja Bootycall, *Bobbi Brown Black Ink geelirajaus, *UD Perversion ripsari ja Eylure Lenghtening No 080 -ripsinauhat (saatu). Aurinkopuuterina *bareMinerals Warmth, poskipuna Dr. Hauschka Blush Trio, valopuuterina *MAC Oh, Darling. Huulimeikkituotteet mallin omat, MACia molemmat, mutta en muista nimiä.

1704_milja20_04

Laitoin sisäkajalin sekä ylös että alas sisäluomelle, mutta näköjään jo kuvienottovaiheessa se oli ehtinyt hieman kulahtaa alaluomen puolelta, mutta oh well, minkäs teet. Levittelin Pistol-luomiväriä luomivakoon tummaan kohtaan ensin ja sitten vasta sen päälle mattaista mustaa Blackoutia, jolloin lopputulos oli kivan shimmerinen eikä ihan yhtä musta kuin ripsen tyvessä, jossa on vain Blackouttia. Sisänurkan kultapilkku-ajatus tuli vaatteissa ja asusteissa esiintyvästä kullasta ja haluttiin tuoda sitäkin tilkkanen myös silmämeikkiin.

1705_milja20_03

Hyvää itsenäisyyspäivää vaan kaikille tämän kakskytlukuhenkisen virnistyksen kera! :D

*Postauksessa mainoslinkkejä

6 thoughts on “.TWENTIES-MILJA.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.