.HYVÄÄ JOULUA.

Tämä on ensimmäinen joulu ikinä, kun olen poissa äidin patojen äärestä ja teen itse meille omaan kotiin joulun ihan vaan meille kahdelle. Tavallaan helpottavaa, ettei tarvitse lähteä täpötäyteen kaukojunaan aattoaamuna kiljuvan koiran kanssa, vaan voin rauhassa heräillä ihan omaan tahtiin se kiljukaula hiljaisena ja tuhisevana kainalossa omasta sängystä ja miettiä, että lähtiskö jo keittelemään riisipuuroa vai loikoilisko vielä pienen hetken.

Tavallaan jännää ja pelottavaa olla lähes yksin vastuussa jouluruoasta, kun tähän saakka olen vain vähän avustanut äitiä ja se on kertonut mihin milloinkin apua kaipaa, mutta toisaalta ihan kivaa suunnitella mitä just me kaks halutaan syödä ja kuinka paljon energiaa haluan sen tekemiseen käyttää (= mahdollisimman vähän).

1774_joulurauhaa-700x467

Kuusen alla on jo meidän muutama vaatimaton joululahja odottelemassa aattoiltaa. Blogi hiljentyy nyt joulun ajaksi, mutta palailen linjoille jälleen joulunpyhien jälkeen :)

Hyvää Joulua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.