.TAULU-TIISERI.

Olen tehnyt jo yhden isomman hankinnan uuteen kotiin, vaikka ensin meinasin, että en vielä mitään uutta hanki, kun muuttoon on kuitenkin vielä pari kuukautta aikaa. Noh, vanha tuttu Facebookissa kuitenkin sattui heittämään kyselyä, että olisiko kenelläkään kiinnostusta ostaa hänen maalaamiaan tauluja ja siitähän se ajatus sitten lähti.

1811_taulu_reija_forss_sensaisti-467x700

Olen tämän saman taulun nähnyt jo aikaisemmin ja jo silloin ajatellut, että hitto vie toi on hieno! Nyt tuli sitten oiva tilaisuus saada samanlainen itselle ja sattumoisin olin saanut säästettyä rahaakin sillai kivasti, ettei tämän maksaminen tuntunut edes pahalta.

Taulu on vielä muoveissa ja nojailee tällä hetkellä työhuoneessa lipastoon, mutta uudessa kodissa tämä saanee paikkansa mun tulevan työhuoneen (tai meikkihuoneen / girlcaven) seinältä.

Mikäli vastaavanlainen taulu näyttäisi kivalta myös sinun seinällä niin kannattaa heittää sähköpostia tänne: reija@reyform.com (Reija Forss).

4 thoughts on “.TAULU-TIISERI.

  1. Näyttää todella lupaavalta! Onko Reijalla missään mitään portfoliota, josta hänen tekemiään tauluja voisi kurkkia?

  2. Paljonko kyseisellä taululla on hintaa? (miellyttää silmääni suuresti…)

    1. Hinnat riippuu käsittääkseni materiaaleista, tekniikasta ja ajasta, joka tekemiseen menee, joten ne vaihtelevat aika laajasti. Tämän kokoinen (metri x metri) ei siis ole ihan ilmainen ja useamman satasen tästä siis pulitin. Tarkempia hintatiedusteluja kannattaa laittaa suoraan Reijalle sähköpostiin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.