.PANNUPROKKIS VOL 2.

Pannuprojekteissa on jotain vapauttavaa. Meikkipuolella mulla aika harvoin loppuu mitään tuotteita, koska mä käytän niin paljon eri tuotteita samasta kategoriasta. Yhtä tänään, toista huomenna, kolmatta ylihuomenna jne, eli yksittäisille tuotteille ei välttämättä tule kauhean montaa käyttökertaa edes kuukauden sisällä. Se taas tarkoittaa sitä, että tuotteet ei tietenkään lopu kauhean nopeasti (jos loppuu ikinä). Sitä varten nämä pannuprojektit on hyviä, kun tämä tavallaan pakottaa mut käyttämään tuotteita niin, että kulumisen huomaa, kun raportoin siitä julkisesti tänne blogiin. Edellinen pannuprojekti osoitti sen, että tämänkaltainen systeemi toimii mulla hyvänä motivaattorina tuotteiden aktiivisessa kulutuksessa.

1812_Pannuprokkis2_01-700x467

Tästä alkaakin siis aivan uusi pannuprojekti, jossa on yhteensä 22 tuotetta. Otin mukaan edellisestä projektista tutut kolme tuotetta ja 19 uutta, jotka olisi tarkoitus saada loppumaan ennemmin tai myöhemmin, mutta mieluiten ainakin tämän vuoden puolella.

1813_Pannuprokkis2_03-700x467

Valitsin mukaan kuusi kiiltopunaa, jotka kaikki on jo lopetettu myynnistä, joka tarkoittaa sitä, että ne on myöskin ollut mulla jo sopivan aikaa. Sensai Deep Moist Shine sävyt MS109, MS111 ja MS108, Clarins Joli Rouge Brillant (vanha laatu) sävyt 03 Guava, 16 Pink Coral ja 11 Toffee.

1814_Pannuprokkis2_04-700x700

Huulikiilloista otin mukaan kolme tuotetta, Clarins Lip Perfectorin, joka on vielä vanhan näköisessä tuubissa, eli aivan liian vanha säilytykseen, joku MACin kausikiilto ja Urban Decayn minikiilto, joka on tullut jonkun Naked-paletin mukana. Kaikki näistä mulla on ollut jo useita vuosia ja nyt kokeillaan, että saisinko näitä tyhjäksi.

1815_Pannuprokkis2_05-700x700

Kynistä otin mukaan kaksi kulmakynää, BoHon ja Chanelin ja YSL:n huultenrajauskynän, joka onkin jo aika lyhyt jokatapauksessa.

1816_Pannuprokkis2_06-700x700

Meikkivoiteista ensimmäisenä tyhjennyksessä on mukana Chanel Vitalumiere Aqua (B10) ja kun tämä loppuu, otan sen tilalle jonkun toisen, mutta aloitetaan nyt tällä. Ripsiväreistä tyhjentelen nyt Diorin ripsaripohjustajan minikokoa ja kahta Clarinsin ripsiväriä, kirkkaan sinistä vedenkestävää ja mustaa vesiliukoista. Ripsivärien tilalle tulee tietenkin taas uudet vastaavat, kun nämä loppuu, mutta aloitetaan nyt näistä.

1817_Pannuprokkis2_07-700x700

Vanhasta projektista mukaan tuli tosiaan nämä luomivärit, eli Sensai ES01 ja Chanel 46 Lotus.

1818_Pannuprokkis2_08-700x700

Kasvotuotteista mukaan tuli Lancômen aurinkopuuteri, jossa on jo iso kolo valmiiksi ja se sama vanha Chanelin valopuuteri, jota olen tässä kulutellutkin jo pidemmän aikaa. Nämä kaksi Clarinsin kasvopalettia otin mukaan vähän kokeilumielessä. En ole näitä kahta ihan hirveästi tässä käytellyt ja otinkin nämä mukaan tähän projektiin enemmän sen takia, että haluan testata tulisiko mun käytettyä näitä vai heitänkö vain menemään.

Äkkiseltään veikkaan, että ensimmäisten loppuvien joukossa lienee meikkivoide, yksittäinen vaalea luomiväri, ehkä joku maskaroista ja toivottavasti joku huulipunista. Katsotaan miten käy :) Olkoon tässä tämän vuoden projekti.

12 thoughts on “.PANNUPROKKIS VOL 2.

  1. Se on! Mutta sitä ei ole enää myynnissä, ei tullut uusittuun Brillant-koostumukseen, mutta siinä on kyllä se 28 (muistaakseni), joka on vähän vastaava kuin tämä Toffee.

 1. No näissä onkin hommaa! Tekisi hyvää tutkia omat jemmat myös ja kokeilla samanlaista projektia, kun helposti laatikoiden alimmaiset ja perimmäiset tuotteet jää ihan unohduksiin :)

  1. No on kyllä hommaa, mutta hitaasti hyvä tulee :D Huulipunat kyllä varmaan saan pikkuhiljaa kuluteltua, kun noi on tuollaista kiiltopunalaatua, jota täytyy sutia useampi kerros kerrallaan, että saa sävyä -> kuluu nopeammin. Mutta kokeillaan nyt miten käy näitten muitten tuotteitten kanssa :)

 2. Hui ompa hyvä määrä. Mutta mahdollista kyllä saada nämä pois. Tai ei ny noita kasvopaletteja..mutta sitten ne kyllä saakin heittää menemään jos ei niitä tuu käytettyä.

 3. Ääääääää tuo Clarinsin kukka-kasvopaletti;elä vaa heitä menemään josset tykkää,laita kiertoon ♡_♡ Ite tykkäsin tosta kalpeena ihan törkeesti ns. aurinkopuuterina mut oma versio on lopussa.

 4. Mullakin on toi naked-paletin mukana tullut kiilto ja se on mielettömän hyvän sävyinen mulle. Tietäisiköhän kukaan saako sitä ostettua normaalikokoisena?

  1. Mä tykkään kans tuon sävystä, se on tosi tosi kiva! En oo yhtään katsonut UD:n nykyistä kiiltovalikoimaa, että onko siellä edes tuota laatua enää. (Pyrin välttämään ostohimotuksia sillä, että en selaile verkkokauppoja tai kauppojen hyllyjä liikaa, kun tuota käytettävää meikkiä on itsellä jo enemmän kuin tarpeeksi :D)

 5. Jään seuraamaan projektia mielenkiinnolla. :) Kiitos muuten inspiraatiosta, päätin itsekin aloittaa taas tällaisen! :) Oon lueskellut viime päivinä sun kaikkia vaatepostauksiakin ihan innolla. Sellaisen rajatun vaatekappalemäärän käyttöprojektinkin ajattelin aloittaa, kun tämä kevätsiivoushulluus on parhaimmillaan ja tekee mieli karsia kaikkea tavaraa raskaalla kädellä.

  1. Mulla tämä ainakin toimii! Kun aloittaa julkisen projektin, on paljon helpompi pysyä niissä käyttötuotteissa eikä liikaa liikkua muualla, että olisi jotain raportoitavaakin :D

   Toi Project 333 on ollut ihan huikea! Suosittelen kokeilemaan. Eihän niitä 33:n ulkopuolisia vaatteita tarvitse heti heittää menemään, ne voi vaan varastoida ja kyllä niistä sitten ajan kanssa selviää mitä tulee oikeasti käytettyä ja mitä ei niin on helpompi tehdä niitä poistopäätöksiä :)

   Mun syksy/talvi ja talvi/kevät -vaatekaappi ei kauheasti eronnut toisistaan, muutamia juttuja vaihdoin, mutta runko pysyi hyvin samanlaisena :) Kevät/kesä-kausi, joka alkaa huhtikuun alussa virallisesti, tulee varmasti isompi muutos, kun täytyy miettiä vaatteet niin, että niissä on sopivia myös kesäkuuksi :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.