.FEELS SO GRAND.

*Postauksessa mainoslinkki

1819_MAC_LiquidLipstick_04-700x467

Kun MAC lanseerasi mattaiset nestemäiset huulipunansa, pakkohan sieltä oli yksi väri kotiuttaa. Tämmöisiä tuotteita näkyy nyt netissä paljon ja tietysti ne on alkaneet kiehtoa, ainakin silleen, että täytyyhän sitä nyt ainakin yhtä päästä kokeilemaan.

1820_MAC_LiquidLipstick_03-700x467

Päädyin monen ehkän kautta sävyyn Feels So Grand, koska se oli vaan niin hieno punainen.

1821_MAC_LiquidLipstick_01-700x467

*MAC Retro Matte Liquid Lipcolour – Feels So Grand. Aplikaattori on hyvä, tosin siihen tulee herkästi ehkä vähän liikaa tuotetta kerrallaan, mutta olen raapannut siitä ylimääräistä tuohon suuaukon reunaan ennen huulille levittämistä. Aplikaattorilla saa kuitenkin hyvin skarpattua huulten reunat. Olen silti tämän kanssa käyttänyt pohjalla sopivan sävyistä huultenrajauskynää, että levittäminen on helpompaa.

1822_MAC_FeelsSoGrand_04-700x467

Feels So Grand on todella nätti peruspunainen, joka taittaa aavistuksen kylmän puolelle. Puna on helppo levittää ja pigmenttiä on todella paljon, eli se peittää huulten oman sävyn täydellisesti. Levitysvaiheessa huulipuna näyttää vielä hieman kiiltävältä ja kostealta, mutta minuutin tai parin jälkeen se kuivahtaa mattaiseksi.

Olen tähän saakka käyttänyt tätä vasta pari kertaa, kerran yksissä juhlissa ja kerran töissä, koska olen ollut tosi laiska näyttävien huulimeikkien kanssa viime aikoina. Sen verran kuitenkin voin jo sanoa, että tämä on parhaimmillaan ensimmäiset pari kolme tuntia levittämisestä, mutta jos meinaa syödä jotain, sen jälkeen tämä vaatii kyllä korjausta. Huulten sisäreunasta puna kuluu herkästi pois melkein kokonaan ruokailun aikana ja jos on vaaleat huulet, kuten mulla, se näkyy tosi selkeästi tämmöisen värin kanssa. Korjaamisessa pitää myöskin olla tarkkana. Jos tuotetta menee runsaasti jo punatulle alueelle, saattaa tuote kokkaroitua ja sitä ongelmaa mulla on ollut tummempien sävyjen kanssa ennenkin, kun kyse on ollut mattapunista (niistä tavallisista puikkomallisista siis).

1823_MAC_FeelsSoGrand_01-700x468

Vaikka sävy on kaunis ja tykkään lopputuloksesta, en ole juoksemassa MAC-tiskille hakemaan enempää värejä, tämä riittää. Käytän mieluummin vähän kosteampia huulipunia ja mun lemppareita on erityisesti kiiltopunat, joissa on vähän läpikuultavampi pigmentti. Sellaisia on helpompi ylläpitää ja pieni kuluminen ei haittaa. Tämä meni mulla kategoriaan: tykkään, mutta en ostaisi uutta.

*Postauksessa mainoslinkki

8 thoughts on “.FEELS SO GRAND.

    1. Mattaisen huulimeikin ystävälle varmasti erinomainen valinta :) Jotenkin vaan tuntuu, että tämä ei mulla toimi käytännössä yhtä hyvin kuin ne MACin puikkomaiset mattapunat.

  1. Mähän olen hamstrannut näitä ihan urakalla :’D Ihan mun juttu! En jaksa/ehdi aina korjailla, ja nämä pysyy hyvin. Riippuu mitä syö, mutta lounaankin jälkeen ei tarvi aina korjailla. Lööv! <3 Sun pitää kokeilla vaikka Jeffree Starejakin joskus :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.