.KÅNKEN NUUKSIOSSA.

*Postauksessa mainoslinkki

1824_Kanken_01-467x700

Kirjoittelin blogiin jo joululahjatoiveissa, että haluaisin itselleni mustan Fjällraven *Kånken -repun, mutta en sitä sitten joululahjaksi kuitenkaan saanut. Noh, nyt kävin sen sitten lopulta itse ostamassa, kun tuli ihan akuutti tarvekin. Alunperin olin ajatellut kokomustaa reppua, mutta lopulta kaupassa ollessani tämä ruskeilla nahkayksityiskohdilla varustettu musta reppu vei voiton. Tämä oli vähän kalliimpi kuin se ihan perusversio, mutta tässä tuli mukana myös irti otettava pehva-alusta-pehmike, jolle oli heti neitsytmatkalla tarve. Läppäri tai pädi menee sen pehmusteen kanssa samaan lokeroon selkää vasten jos on tarve.

1825_Kanken_04-700x467

Olen jonkunlaista reppua kaivannut jo moneen kertaan, koska joskus selässä kulkeva reppu on vaan sata kertaa parempi valinta kuin toisella olalla killuva painava käsilaukku. Repun kanssa ainakin saa molemmat kädet vapaiksi ja se on erityisen helpottavaa silloin, kun pitäisi päästä koirien kantolaukun ja isohkon matkalaukun kanssa kaukojunaan yksinään. Mitä vähemmän käsiä vaativia liikkuvia osia, sen parempi :D

1826_Kanken_03-700x467

Uusi Kånken pääsi heti seuraavana päivänä tosiaan neitsytmatkalleen Nuuksioon eräilemään. Mulla on talviloma tällä viikolla ja koska säästellään rahaa tulevaa muuttoa varten, päädyttiin siihen, että ei lähdetä mihinkään ulkomaille eikä myöskään lappiin laskettelemaan. Jotain arjesta poikkeavaa kuitenkin haluttiin tehdä, joten päädyttiin siihen, että pieni eräretki Nuuksioon voisi olla paikallaan yhtenä päivänä.

1827_Kanken_05-700x468

Nuuksio oli jälleen ihana ja koska mentiin arkipäivänä, siellä hädintuskin tuli ketään muita ihmisiä edes vastaan, saatiin kulkea aivan rauhassa ja höpötellä hölmöjä juttuja keskenämme :D Töysän Kenkätehtaan Arctips huopalapikkaat oli muuten täydellinen kenkävalinta, jalat ei palelleet yhtään monen tunnin ulkoilun aikana (vaikka ei ollut edes villasukkaa) ja kenkä piti hyvin lumisilla reiteillä ilman suurempia liukasteluja ja kesti kastumatta. Olen lumien tulosta saakka käyttänyt taas lähes pelkästään näitä talvikenkiä (toinen talvi jo näillä) ja olen äärettömän onnellinen näistä edelleen. Paras kenkäostos ikinä!

1828_Kanken_02-700x467

Käveltiin Nuuksiossa yhteensä n. 7-8 km ja käytiin vielä lopulta grillipaikalla lämmittelemässä ja syömässä lihapiirakat. Kånkeniin mahtui juuri sopivasti isohko vesipullo, lisävaatetta ja sekalaista eväsvarustetta eikä se tuntunut vielä edes painavalta. Vähän tuli semmoinen olo, että pitäisiköhän jopa siirtyä oikeaa olkapäätä rasittavasti käsilaukusta reppuun ihan arkenakin… ainakin välillä.

1829_Kanken_06-700x467

Tämän jälkeen tuoksuttiin nuotionsavulta vielä seuraavanakin päivänä :D Mutta mikäs sen parempaa!

*Postauksessa mainoslinkki

4 thoughts on “.KÅNKEN NUUKSIOSSA.

  1. Mä mietin tämän ja koko mustan välillä, mutta valitsin kuitenkin mustan. Harmittaa, että mun ala-asteen musta-violetti Kånken ei ole enää tallessa.

  2. Jos ostaisin kånkenin, olisi se juuri tämä. Staili! Reppu on kyllä arkisin niin kätevä, varsinkin kun kulkee busseilla ja käsissä on muutakin tavaraa ja tarvitsisi ainakin yhden käden vapaaksi matkakorttien viuhuttamiseen ja puhelimen kanssa näpräämiseen. Mulla on mini-adidas, mustana. Se ei enää eräretkelle riitä, mutta ns. urbaanireppuna se pelittää mainiosti.

    1. Mä tykkään tästä just, ku tässä on vähän värikontrastia eikä ole vain yksivärinen. Jos lähtisin sellaiselle ihan oikealle eräretkelle niin ehkä sinne pitäisi olla oikea rinkka, mutta tuollaiselle Nuuksio-reissulle tämä oli oikein oivallinen, kun Mösjööllä oli kuitenkin myös reppu ja tavarat jakaantuivat puoliksi :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.