.SIVELLINPESU-APULAINEN.

*Postauksessa mainoslinkkejä

1830_tiger_sivellinputsaus_03-700x467

Kävin hakemassa Tigerista laastareita ja siinä sitten vähän vahingossa silmät osui tämmöiseen vehkeeseen. Paketissa lukee, että tämä laite olisi tarkoitettu kasvojen pesun yhteydessä tehtävään hellävaraiseen kuorintaan, mutta siihen en todellakaan aikonut tätä käyttää (koska onhan mulla Clarisonic Mia2).

1831_tiger_sivellinputsaus_01-700x467

Näin kuitenkin sieluni silmin, että tässähän olisi kenties täydellinen apulainen siveltimien pesuun! En ollut kauhean väärässä. Sen verran tätä jouduin tuunaamaan, että leikkasin kynsinauhapihdeillä joitakin koloja tuonne nypylöiden väliin, että siveltimien harjakset helpommin liikkuisivat siellä, mutta se oli vain pieni muutaman minuutin kestävä projekti.

Noi matalammat nystyt tuolla päässä toimii myös kivasti, mutta alue on sen verran pieni, että kauhean suuria siveltimiä siinä kohtaa ei puhtaaksi sudita, joten tuo pienempää nystyä oleva alue oli suuremmalla käytöllä.

1832_tiger_sivellinputsaus_02-700x467

Vehkeen toisella puolella on tuollainen nuppi, josta on hyvä pitää kiinni siveltimiä pestessä. Laitos saattaa hieman pyöriä kyllä kädessä, mutta en kokenut, että se olisi mitenkään häirinnyt tässä projektissa. Tämä vehje on sellaista pehmeää ja kumimaista, löysää materiaalia, joka palautuu muotoonsa mistä tahansa vääntyneestä tilasta välittömästi.

Tämä maksoi hurjat 3€ tosiaan siellä krääsäkauppa Tigerissa ja on kokonsa puolesta ehdottomasti paras tämmöiseen sivellinpesu-käyttöön sopiva apuväline, johon olen törmännyt, koska ne isommat on vaan aivan liian isoja. En mä kuitenkaan putsaa kuin yhtä sutia kerrallaan, joten kuinka suuri ja kuinka monia erilaisia pintoja sitä nyt ihan oikeasti niille siveltimille muka tarvitaan?

Vastaavia mm: *tämä ja *tämä.

*Postauksessa mainoslinkkejä

12 thoughts on “.SIVELLINPESU-APULAINEN.

  1. Mä sain kaverilta melkein samanlaisen ”vehkeen” tuliaiseksi kun hän kävi Saksassa. Aivan mielttömän hyvä just siveltimien pesussa!

  2. Suuret kiitokset vinkistä. Katselin juuri tänään Duroyn vastaavaa, mutta hintaa on 10e enemmän.

  3. Oh! Tämä pitää muistaa, kun seuraavan kerran lähtee ihmisten ilmoille täältä tuppukylästä :)

  4. Kiitos hyödyllisestä vinkistä! Olen harkinnut ostavani sellaisen oikean siveltimien pesiän, mutta ehkäpä voisin käydä Tigerissä. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.