.BENEFIT ERASE PASTE.

*Postauksessa mainoslinkki

1833_Benefit_Erase_Paste_01-700x700

Ostin Benefit Erase Paste -peiteaineen viime kesänä joltain lomamatkalta (en enää muista oliko kyse Edinburghista vai Pariisista), koska olin kuullut tästä useita kehuja ja noh, halusin kokeilla. (Uudistunut nimi: *Boi-ing AirBrush Concealer.)

1834_Benefit_Erase_Paste_04-700x700

Päädyin sävyyn 1 Fair, koska mä nyt olen kalmovaalea ympäri vuoden, joten valinta oli helppo.

1835_Benefit_Erase_Paste_05-700x700

Erase Paste on pakattu purkkiin ja mukana tulee spaattelikin (jonka olen jo hukannut tietenkin). Tuote näyttää purkissa paljon tummemmalta kuin se oikeasti on ja sävyssä on pieni oranssinen vivahde, joka toimiikin erinomaisen hyvin juuri sinertävän tummilla silmänalusilla.

1836_Benefit_Erase_Paste_02-700x455

Purkin kyljissä luki kaikenlaista ja tässä on vielä INCI-listakin. Kuten näkyy, löytyy tästä mm. mineraaliöljyä ja lanoliinia, jotka varmaan rajaa käyttäjiä jonkin verran. Itse en jaksa huolestua näistä, mutta jokainen tehkööt omat päätöksensä. Tämä peiteaine sopii käytettäväksi silmien alle ja kasvoille mihin tahansa, mikä peittämistä sitten vaatiikaan.

1837_Benefit_Erase_Paste_15-690x700

Otin kuvat ennen ja jälkeen peiteaineen levittämisen, jotta peittävyystehosta saisi jotain käsitystä. Yllä ilman mitään, alla Erase Paste levitettynä ohuelti silmien alle peittämistä tarvitseviin kohtiin. Mulla nyt ei ole mikään kauhean massiivinen ongelma tuo tummuus silmien alla, mutta kyllä sen silti huomaa ja mielelläni peitän ne.

Otin peiteainetta pienen määrän spaatteliin ja käytin pienehköä peiteainesivellintä, jolla sivelin tuotteen paikoilleen ja taputtelin vielä sormella jäljen tasaiseksi. Lisäsin tilkkasen vielä tummimpaan kuoppaan ja taas sormella taputtelu ja valmista tuli. Puuteria voi vielä sipaista päälle halutessaan, tässä tapauksessa en sipaissut, kun kyse oli vain demosta, ei meikistä, jonka tulisi kestää koko päivä.

1838_Benefit_Erase_Paste_14-700x468

Benefit Erase Paste on kyllä hyvä peittämään ja kerrostaa pystyy helposti enemmänkin jos peittämisen tarve on suurempi kuin mulla. Toki, kun kyse on vahamaisesta, melko paksusta tuotteesta, kannattaa olla varovainen, ettei käytä liian paksulti, koska silloin tuote saattaa herkästi kasaantua pieniin juonteisiin.

Benefitiä saa *Kickseistä. Joe Blascon Orange Highlight on hieman vastaavan oloinen kuin tämä, näin vertailuna. Mikä on teidän Benefit-suosikkinne?

*Postauksessa mainoslinkkejä

6 thoughts on “.BENEFIT ERASE PASTE.

  1. Mun lemppari on That Gal! En nyt muista onko se primeri vai korostustuote, mutta toimii molemmissa. Parhaiten valmiin meikin päälle siveltynä tai meikkivoiteen seassa tuomassa raikasta hehkua.
    Ainoa miinus siinä tosin on sävyn viileys, mulle kun sopii paremmin persikkaisemmat sävyt. Mutta kyllä tuo toimii pikapelastuksena erityisen nuutuneisiin kasvoihin.

    Poskipunista pidän myös. Mun sydän itkee verta, kun Coralistan loppu häämöttää uhkaavasti :( Se on aivan loistava puna matkakäytössä, koska se heijastaa valoa luoden illuusion siitä, että olisin tehnyt koko varjostus-korostus-setin vaikka olisi pelkkä poskipuna.

  2. Ostin just Benefitiltä High Beam-korostus/kuultotuotteen ja oon ihan supertykästynyt siihen. Toimii korostuksena mutta myös hehkua antamaan meikkivoiteen seassa :)

  3. Ihan uteliaisuudesta(en ole aiemmin törmännyt) mitä ongelmaa lanoliinissa on? Sitähän imettävät äiditkin käyttää. Siis ihan puskista tuli tämä nyt minulle, sen kummemmin ketään syyttämättä.

    1. Lanoliinihan on ”lammasrasvaa”, eli esim. luonnonkosmetiikassa kielletty raaka-aine, koska se on eläinperäinen, eli jos sattuu olemaan ekohenkinen tyyppi niin silloin tuo on yleensä vältettävien raaka-aineiden listalla :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.