.SUNNUNTAIKUULUMISIA.

Hulluista Päivistä on nyt viikko ja vihdoinkin sain otettua kuvan Hullareiden ostoksista. Kuten näkyy, en tällä kertaa ihan hirveästi tuhlannut rahaa ja osaksi se johtui kyllä ihan siitäkin, että joitakin juttuja, joita olisin halunnut, oli jo loppu verkkokaupasta, kun yritin tilata. Mutta en nyt menettänyt yöuniani niitten takia.

1874_Hullareiden_ostokset_sensaisti-700x467

Ostin hiuslakkaa vähän varastoon, koska huomasin kauhukseni, että viimeinen lakkapullo on käytössä! *gasp* Pitkästä aikaa ostin myöskin Clarinsin Roll-On Deodoranttia, joka on edelleen mun suosikki-dödö, mutta en ole vaan millään malttanut laittaa siihen rahaa vaan olen yrittänyt kituutella kaikenmaailman Rexonilla ja Niveoilla nyt pidemmän aikaa, mutta kun ei niistä vaan ole mihinkään, on se nyt vaan todettava.

Kodin puolelta ostin pari Marimekon teemukia, vaikka nämä ei kyllä olleetkaan Hullujen tarjouksessa, mutta ostin silti kun nyt kerta olin siinä osastolla muutenkin ja olisin ostanut nuo jossain vaiheessa jokatapauksessa. Noi Marimekon lautaset oli Hullareilla alessa ja ostin sitten kaksi tuollaista kuviollista niiden valkoisten samanlaisten rinnalle. Löysin myöskin noita ABC-keittiöpyyhkeitä tuommoisen setin. Tuosta turkoosista en ole vielä aivan varma, mutta täytyy katsoa miltä se näyttää uuden kodin keittiössä ennenkuin teen päätöksiä, että luovunko vai pidänkö.

1875_muutto_sensaisti_01-467x700

Viime perjantaina tuli 60 muuttolaatikkoa ovelle ja siitähän tämä muuttopakkaaminen sitten alkoi. Me tilattiin muuttopalvelu *Opiskelijamuutoilta ja tilattiin tosiaan sieltä samalla nämä laatikot. Perjantaista lähtien tässä on nyt sitten laitettu elämää laatikoihin ja jätesäkkeihin sitä mukaa, että mitä ei ehkä enää tässä viikon sisällä tarvita. Hämmentävän nopeasti tämä tästä tuntuu menevän pakettiin, pelkästään perjantaina muutamassa tunnissa oltiin täytetty jo reilut 30 laatikkoa.

Keittiöön ei olla kajottu vielä ollenkaan, vaatteet ja mun käyttömeikit on vielä paikoillaan, kellarikomero olisi tarkoitus ratsata tänään ja vaatehuoneesta pitäisi vielä saada sekalaista rompetta laatikkoon. Että onhan tässä vielä tekemistä!

Mutta tämmöisten laatikkopinojen seassa me nyt täällä elellään vielä vajaan viikon verran. Ens perjantaina *Opiskelijamuuttojen auto ajaa rapun eteen ja elämä siirtyy uuteen osoitteeseen, iiks! :) Kerron muutosta ja muuttopalvelusta enemmän sitten muuton jälkeen.

*Opiskelijamuuttojen kanssa blogiyhteistyössä

2 thoughts on “.SUNNUNTAIKUULUMISIA.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.