.GUERLAININ 15 MILLISET.

*Tuotteet saatu blogin kautta

1904_Guerlain_15milliset_01-700x467

Guerlain-pisteisiin on muutama viikko sitten ilmestynyt viisi 15 ml tuubia, joista kaksi esittelen nyt tässä postauksessa. Kaikki noista viidestä tuotteesta on ennenkin ollut Guerlainilla valikoimassa, mutta erilaisissa pakkauksissa ja osa myöskin eri nimellä. Sain maahantuojalta kaksi näistä viidestä testiin ja sattui niin, että mulla on näistä molemmista myös se edellinen versio olemassa.

1905_Guerlain_15milliset_06-700x467

Aloitetaan yhdestä mun suosikista ihonhoidossa, eli Guerlain Midnight Secret -tuotteesta. Tämä on edelleen täysin saman niminen kuin ennenkin ja itse tuotekin on sama, vain pakkausmuoto ja -koko on muuttunut. Midnight Secret oli ennen 30 ml:n lasisessa pumppupullossa, joka myöskin maksoi muistaakseni jotain +/- satasen nurkkaa ja nyt tämän uudistuksen myötä tuote on pakattu 15 ml muovituubiin ja hintaa on vähän päälle 30€.

1906_Guerlain_15milliset_03-700x349

Midnight Secretin idea on siis saada iho näyttämään levänneeltä ja sileältä, vaikka takana olisikin vain pari tuntia unta. Homma toimii siis niin, että nukkumaan mennessä kasvoille laitetaan yövoiteen asemasta tämä Midnight Secret -voide ja kun muutaman tunnin päästä herätyskello soi, iho näyttääkin siltä kuin olisit nukkunut normaalit kahdeksan tunnin yöunet! En osaa selittää miten tämä toimii, mutta kyllä tämä vaan toimii!

Olen itse käyttänyt tätä useita kertoja erilaisissa erikoistapauksissa, joissa on syystä tai toisesta nukkumaanmeno siirtynyt poikkeuksellisen myöhään ja herätyskello soikin törkeän aikaisin aamulla ja olisi kiva kuitenkin näyttää vähän virkeämmältä kuin miltä tuntuu.

Tuotetta ei suositella käytettävän jatkuvasti vaan nimenomaan erikoistilanteissa silloin tällöin, korkeintaan pari kertaa viikossa.

1907_Guerlain_15milliset_07-700x467

Stop Spot (kauhean vaikea sanoa, varsinkin nopeasti) on selkeämmin muuttunut entiseen verrattuna. Tämän tuotteen entinen nimi oli Creme Camphrea (Anti-Blemish Care) ja nykyään se on tosiaan lyhyesti ja ytimekkäästi Stop Spot (Anti-Blemish Treatment), mutta tuotteen idea ja tuubin koko on pysynyt samana. Ei tämmöisen näppytuotteen kannattaisikaan olla yhtään tämän isompi, koska käyttöä on vain pienelle alueelle kerrallaan.

1908_Guerlain_15milliset_05-700x271

Stop Spotin idea tosiaan on, että kun tuotetta käytetään finnille (joko jo olemassaolevalle ja vasta tuloillaan olevalle), päästään niistä finneistä nopeammin eroon ja parhaimmassa tapauksessa se tulossa oleva saattaa jopa jättää tulematta, jos ehtii tämän kanssa ajoissa paikalle. Eli vähentää tulehduksia ja samalla peittää punaisuutta. Tuotetta voi käyttää päivittäin vaikka useampiakin kertoja päivässä näppyjen päälle, meikin kanssa tai ilman.

1909_Guerlain_15milliset_08-700x467

Selkein näkyvä muutos tuubin värin vaihtumisen jälkeen on itse tuotteen sävy. Kuvassa ylempänä vanha kamferivoide, joka on sävyltään punertavampaa, jossa ei mielestäni ole mitään järkeä jos tarkoitus on kuitenkin peittää nimenomaan punaisuutta. Alempana on uusi Stop Spot, jonka sävyä muutettu neutraalimpaan, jopa keltaisempaan suuntaan ja tämä todella häivyttää punaisuutta paljon tehokkaammin kuin tuo entinen. Peittävyyskin on suhteellisen hyvä, eli meikkiä ei tarvitse päälle niin kovin paljoa tämän kanssa.

Kaikki nämä uudet 15 milliset maksaa tosiaankin vain vähän päälle 30€ ja muutkin näistä ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia, kannattaa käydä tutkailemassa lähimmällä Guerlain-pisteellä!

*Tuotteet saatu blogin kautta

10 thoughts on “.GUERLAININ 15 MILLISET.

 1. Itse ostin tuon Midnight Secretin ja naureskelin miten paljon rahaa säästää jos ei halua panostaa ylelliseen lasipulloon, jos kerta sen hinnalla saa 3 muovituubia :D
  Kerran testattu ja vaikutti ihan pätevältä tuotteelta :)

  1. Ja onhan se 30 ml aika suuri määrä yhdessä pullossa tämmöiselle tuotteelle, jota ei kuitenkaan tule käytetyksi päivittäin. Väkisinkin miettii, että miten se säilyy jos käyttöä tulee keskimäärin ehkä pari kertaa kuukauteen.

 2. Ohhoh, mielenkiintoisia, molemmille voisi olla tarvetta itselläni myös :) Kiitos esittelystä! :)

  1. No joo, jos Guerlainilta saa ihonhoitoa ja erikoistuotteita n. 30 eurolla niin kyllä se mun mielestä on aika halpaa, kun miettii sarjan hintatasoa noin muuten :D Meikkivoiteetkin huitelee melkein 60€ tuntumassa…

 3. Onpas kiva uudistus! Ja aivan varmasti vähentää tuotteisiin tutustumisen kynnystä, kun pakkauskoko on pienempi ja täten hintakin myös :) Tuo Stop Spotin taidan käydä hankkimassa!

  1. Mietin ihan samaa :) Onhan se kynnys hankkia joku uusi tuote, joka maksaa satasen, sen nyt ymmärtää kuka tahansa, mutta jos se onkin 30e niin ei se sitten niin pahalta tunnu :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.