.YKSITYISKOHTIA KEITTIÖSTÄ.

1916_Keittio_01-467x700

Keittiö oli yksi suuri syy, miksi ostettiin juuri tämä asunto. Puiset tasot ja välitila, korkeakiiltovalkoiset kaapistot ja rosteriset koneet, voi kyllä.

1917_Keittio_02-700x467

Tykkään mustavalkoisista asioista ja iloitsin kuin lapsi karkkikaupassa, kun näin Stockmannilla nuo valkoiset saippua- ja käsivoidepullot. Nehän oli saatava. Tykkään.

1918_Keittio_03-700x467

Keittiöön oli myöskin saatava jonkinlainen kattolamppu ja täydellisen hauska ja industrial-henkinen sellainen löytyi Hobbyhallista (kuten sattumoisin aika moni muukin sisustusjuttu viime aikoina) ja se oli vieläpä alennuksessa, jeij. Tuo tapettiseinä vielä kaipailee jotain vaaleaa taulua rikkomaan vähän tuota kuviota, tällä hetkellä se on vähän psykedeelinen kaikessa runsaudessaan.

1919_Keittio_05-700x467

Ruokapöytäryhmä, joka vanhassa kodissa oli olohuoneessa, mahtuukin nyt aivan heittämällä keittiöön ja on itseasiassa tähän tilaan jopa vähän liian pieni. Suunnitelma nyt onkin, että ostetaan keittiöön kuuden hengen ruokapöytä (tuolit siihen löytyy jo) ja tämä nykyinen siirtyy uuden käsittelyn kautta terassipöydäksi ja metalliset tuolit siirtyy sen mukana samaan osoitteeseen.

Olohuoneessa terassin oven vieressä on jo valmiina säilytysrahi istuinpehmusteita varten, koska Suomen kesä on tunnetusti enemmän tai vähemmän sateinen, joten paljaan taivaan alla noi ei vaan voi olla koko aikaa.

1920_Keittio_06-467x700

Olen nykyisin ottanut tavaksi syödä aamupalan aina keittiön pöydän ääressä, silloin tulee myöskin laitettua astiat heti koneeseen eikä ne pääse kertymään esim. työpöydälle yläkertaan. Viihdyn tässä keittiössä sata kertaa paremmin kuin siinä vanhassa ikinä!

4 thoughts on “.YKSITYISKOHTIA KEITTIÖSTÄ.

  1. näyttää ihan älyttömän kauniilta! Tosi mukava lukea näitä sisustusjuttuja, sulla on kyllä silmää interiöörihommiin!

    1. Keittiö on kyllä tietyllä tapaa tämän kodin parhaimpia puolia, mutta kunhan päästään remppahommissa pidemmälle niin eiköhän muihinkin huoneisiin ala tulla samaa tunnelmaa vähän enemmän :)

  2. Todella tyylikkään näköinen keittiö teillä :) Ja niin nappivalintoja nuo pienet yksityiskohdat, niinkuin vaikka nuo käsisaippua ja -voidepurkit. Mekin ollaan muuttamassa tässä piakkoin, ja kärsin kyllä myös pienestä sisustuskärpäsen puremasta uuden kotini kanssa :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.