.REMPPAJUHANNUS.

Meillä on tämä juhannusviikko ollut kesälomaa ja viikkohan on mennyt leppoisasti remonttia tehdessä. Saatiin mun veli auttamaan lattioiden asentamisessa ja enpä tiedä mitä koko hommasta olisi edes tullut ilman sitä. Veljellä on pakettiauto ja kaikenmaailman sirkkeliä ynnä muuta remonttivehjettä, joista on ollut korvaamaton apu mm. laminaattien lyhentämisessä ja vanhojen lattioiden ja muun ison roskan kaatikselle viemisessä, puhumattakaan siitä tietotaidosta ja osaamisesta :)

1943_makkarin_lattia_12-700x467

Yläkerran kolmen huoneen kaikki lattiat on nyt uusittu, maalattavat seinät on maalattu ja listat on niiltä osin paikoillaan, kuin niitä voi vielä laittaa. Tällä hetkellä projektina on olohuoneen lattian uusiminen ja seinien maalaamista ja jos vielä tänään ehditään niin kenties Ikean PAX-kaapiston kokoamistakin.

1944_juhannus_remppanaama-467x700

Että hyvää juhannusta vaan täältä remontin keskeltä kaikille mökkeilijöille ja muille juhlijoille! Mä täällä ihastelen meidän uutta ihanaa lattiaa ja alan kohta maalailemaan olohuoneen seiniä. Illalla grillataan ja saunotaan :)

Hyvää juhannusta!

3 thoughts on “.REMPPAJUHANNUS.

  1. Hei! Mistä tuo teidän laminaatti on ostettu? Onko siinä sellaiset viistoreunat? On tietenkin ostettu jo vuosi sitten, mutta ajattelin kuitenkin kysellä, kun on niin kivannäköistä, enkä ite meinaa löytää just sitä sopivan väristä. ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.