.IHANA VAATEKAAPPI.

1945_Makkari_05-700x467

Nyt se on vihdoinkin valmis, uusi vaatekaappi nimittäin. Ai että on ihana! Tässä vielä muistutuksena vaatekaappisuunnitelmat. Ihan vasemmalla on kotelointi sille keittiöstä tulevalle ilmastointiputkelle ja siitä sitten alkaa tuo vaatekaappi. Kaappi on 250cm leveä ja melkein kattoon saakka korkea, jossa on meille molemmille metrin mittainen liukuovi-kaappi korkeakiiltovalkoisilla ovilla ja vielä ekstrana 50cm saranaovi-osio, jonka ovi on siis peilillä varustettu, kuten näkyy. Kaapin ja huoneen oven väliin jäi seinää ehkä 5-10 cm ja siihen pitäisi vielä sahata ja asentaa jalkalistanpätkä.

1946_vaatekaapit_06-467x700

Peiliovi asennettiin avautumaan vasemmalle, että on helppo nähdä jo pukeutuessa, että päivän vaatevalinta on a-okay.

1947_vaatekaapit_08-467x700

Nyt kaappiin mahtuu kaikki käyttövaatteet kerralla ja ne on sopivan löysästi omilla paikoillaan, että päätin lopettaa 333-projektin harrastamisen kokonaan (postaukset aiheesta täällä ja täällä). Kaapista löytyy tila jokaiselle vaatekappaleelle helposti ja tuonne peilin taakse saa henkariin joitakin selkeästi eri kauden vaatteita sivuun, jos ne tuntuu olevan tiellä.

1948_vaatekaapit_12-700x467

Laatikot on niin leveitä, että niihin kaikkiin jäi jonkin verran tilaa, joka mahdollisti hieman löysemmän viikkauksen monien vaatekategorioiden kohdalla. Tässä alimmassa laatikossa mulla on juoksuvaatteita + talvikerrastoja, kotivaatteita ja yövaatteet.

1949_vaatekaapit_13-351x700

Peilioven takana on tosiaan vielä korkeaa tankotilaa, jonne laitoin kaikki juhlamekot ja tällä hetkellä siellä on myös talvisempia neulemekkoja ym, joita en kesällä käytä. Molemmat vetolaatikot on toistaiseksi vielä tyhjiä (!!!) ja alahyllylle toin eteisestä molemmat Minna Parikan korkkarit, koska ajattelin olevan loogista, että juhlakengät on samassa tilassa juhlavaatteiden kanssa.

Makuuhuoneeseen pitäisi vielä asentaa verhot paikoilleen, nakuttaa pari listan pätkää seinään ja sitten alkaakin olemaan jotakuinkin valmista makuuhuoneen osalta tämä remontoiminen :)

Mitäs tykkäätte vaatekaappikompleksista?

6 thoughts on “.IHANA VAATEKAAPPI.

  1. Silmä lepää noin ilmavassa ja organisoidussa vaatekaapissa! Ihan hitusen alkaa sylettää tuo oma vaatehuone, joka oikeesti näyttää siltä kuin siellä olis pommi räjähtänyt :D

    1. No vähän tässä auttaa sekin, että mulla on vaatteita oikeasti suhteellisen vähän nykyään. Pysyy helpommin järjestyksessä, kun kaikille on selkeästi oma paikkansa ja tuo pystyyn viikkaus vie ihan sikapaljon vähemmän tilaa oikeasti!

  2. Sun vaatekaappiprojektin innostamana olen yrittänyt kompata miesta että me tehtäis vähän sama. Pojan huoneessa olis koko seunän leveydeltä liukuovikaapisto, jonka sisältö on ihan pyllystä. Oon meinannu et ikean sisusteet voisivat pelastaa tilanteen ?
    Mies vielä totuttelee ajatukseen ?

    1. Kannattaa katsoa, että ne sisusteet on samaa leveyttä kuin kaapin sisämitta jos noita PAX-kaappien Komplement-sisustoja ajattelit :) Mutta Ikeasta saa niitä Antonius-ritilälaatikkohommeleitakin, joissa on oma runko ja sellaisia saa kyllä moneen peruskaappiin sisälle, kun ottaa hyllylevyt pois tieltä. Varmasti helpottaisi vaatteiden ja minkä tahansa järjestelyä kyllä :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.