.KOSMETIIKKAHUONE.

Uuden kodin myötähän mulla on oma ”työhuone”, joka on toistaiseksi kulkenut kosmetiikkahuoneen nimellä, kun en ole sille vielä parempaakaan nimeä keksinyt. Kosmehuone oli tässä välissä myös mun pukeutumishuone, kun vaatteet muutti tänne vähäksi aikaa, mutta nyt se on taas palautunut vain kosmehuoneeksi, kun uusi vaatekaappi valmistui.

1950_kosmehuone_07-700x520

Juhannusviikolla tosiaan remontoitiin, eli uusittiin kaikkiin huoneisiin lattiat (ja maalattiin joitakin seiniä) ja tässä kuvaparissa näkyy hyvin miten erilaisen fiiliksen uusi lattia huoneeseen tuo. Tässä huoneessa tuo vanha lattia ei ollut edes niin paha, kuin monessa muussa huoneessa, mutta on tuo ero silti ihan huomattava ja myös meidän huonekalut tuntuu sopivan tähän tilaan nyt paremmin kuin ennen. Ai että mä nautin!

1951_kosmehuone_lattia_08-467x700

Toinen iso muutos kosmehuoneessa on mun työpöydän uudistus. Mulla oli ennen mustavalkoinen Ikea Micke -pöytä leveillä vetolaatikoilla, joihin sain jemmaan kaikki käyttömeikit mukavasti. Pöydän molemmilla puolilla mulla oli tuommoiset Ikean Helmer-laatikostot, joista toisessa oli sekalaista kamaa ja toisessa kynsilakkoja. Pöydän tumma fiilis oli kuitenkin alkanut vähän ahdistamaan, mutta suurempi syy muutokseen oli se, että pöytä oli alkanut notkahtamaan keskeltä ja halusin siitä eroon ennenkuin oikeasti käy jotain ikävää. Yllä olevassa kuvassa pöydän pinnalla on pieni räjähdys, jota en ollut ehtinyt vielä taltuttamaan remontin jäljiltä, mutta tuolta yllä olevasta linkistä näkee miltä pöydän taso normaalisti näytti ennen.

1952_kosmehuone_05-700x467

Uusi pöytäkompleksi koostuu kahdesta ALEX-laatikostosta ja valkoisesta pöytälevystä. Vasemmalle jemmasin ne kaksi vanhaa HELMER-laatikostoa, jotka mulla oli vanhan pöydän kanssa käytössä. Alexeissa on kuitenkin niin paljon leveämmät laatikot, että sain toisen Helmerin kokonaan tyhjäksi ja se siirtyy pois mun käytöstä.

Jemmasin käyttömeikit vasemman puoleiseen Alex-laatikostoon ja aikalailla kaikki laatikot tuli käyttöön kyllä (ei sentään täyteen). Täytyy kyllä luultavasti jotain sisälokerikkoja sinne laatikoihin hommata, että saisin kamat paremmin pysymään paikoillaan, nyt ne vähän seilaa ees taas, kun laatikoita availee.

1953_kosmehuone_06-700x467

Alex-laatikostojen ansiosta kävi myöskin niin, että pääsin eroon huomattavasta määrästä pöytätilpehööriä, koska nyt ne mahtuikin laatikoihin. Tuo MUJI:n huulipunalaatikkokin voisi olla helposti tyhjä jos vaan käyn ostamassa meikkilaatikoihin jotain järjestelypalikoita, joilla saan ne pysymään laatikossa pystyssä.

Nautin, että mulla on vihdoinkin näin tyhjä työpöytä! Nyt sitä jopa ihmettelee, että miksi en tehnyt tätä ratkaisua aikaisemmin, mutta olihan ne vetolaatikot kyllä kätevät siinä edellisessäkin pöydässä, kun meikkaamista ajattelee: kaikki oli heti näkyvillä. Nyt jouduin jakamaan meikit kategorioittain viiteen eri laatikkoon, että sain kaiken järkevästi saataville, mutta teen meikkilaatikoista oman postauksen joskus myöhemmin, kun saan ne järjestettyä paremmin.

1954_kosmehuone_04-478x700

Haluaisin vielä uusia tuon työtuolin johonkin ilmavampaan ja kevyempään kun tuo nykyinen tuntuu tosi möhköltä tässä tilassa tällä hetkellä. Kosmehuoneesta puuttuu myöskin verhot (ja verhotanko) edelleen, kun on tässä ollut vähän muuta hankittavaa ja tekemistä eikä verhot ole tuntuneet olevan prioriteettilistan kärjessä :D Hiljaa hyvä tulee, eikös sitä niin sanota :)

7 thoughts on “.KOSMETIIKKAHUONE.

  1. Tää oli kyllä livenäkin nähtynä aivan mahtava ratkaisu! Munkin pitäisi Micke-pöytä uudistaa jotenkin, kun se on alkanut notkahtaa… Miten niin paljon meikkejä :D Tosin koneen näyttö tässä kai eniten painaa, niin uskottelen itselleni. Eikä ihan hyvää tehnyt se kerran purkaminenkaan.

    1. Mullakin oli aina läppäri just siinä keskellä lisäpainona, plus kaikki omat nojailut siihen kohtaan ja niitten päälle ne laatikoiden meikkikilot niin ei ihmekään, että vähän notkuu :D Harkitsin myöskin jotain ylimääräistä tukijalkaa siihen keskelle, mutta olisin kuitenkin lyönyt jalkani siihen jatkuvasti, joten hylkäsin sen ratkaisun :D

      Tämä pöytäkompleksi on nyt tuntunut tosi toimivalta. Laatikoissa on tilaa kaikelle tarpeelliselle ja ne on helposti tässä käsillä. Toimii!

  2. Ääh , ois pitäny itsekin tehdä noin, onko pöytälevykin Ikeasta? Ostin Malm pöydän ja Alexin siihen alle , mutta eihän se mahtunut kun en ollu ottanu huomioon Malmin vetolaatikkoa , mutta näillä mennään toistaiseksi (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.