.TERASSI-ILOJA.

piha_09

Nyt kun keittiöön tuli uusi ruokapöytä, pääsi vanha ruokapöytä pienen tuunauksen kautta toisiin hommiin, nimittäin terassille ruokapöydäksi. Mutta tosiaan sitä ennen sen pinta piti käsitellä uusiksi, että puu kestää säätilojen vaihteluita. Kysyin puuseppä-veljeltä (joka tämän pöydänkannen siis on alunperin tehnytkin), että mitäs hää suosittelis ja vastaus oli, että venelakkaa, joten sitä sitten pikkupurkki rautakaupasta ja hommiin.

Siirreltiin vähän nojatuoleja pois tieltä, suojattiin lattia muovilla, pöytälevy puulankkujen päälle ja ei muuta kuin sutimaan. Kuvassa pöytälevy siis nurinpäin, kun aloitin pohjapuolelta. Levittelin molemmille puolille ja reunoille kaksi kerrosta tuota venelakkaa, jotta sain pinnasta sellaisen kunnolla lakkamaisen tasaisen ja vähän kiiltävän.

piha_12

Pöytä sopii terassille oikein mainiosti ja nyt se tosiaan kestää sadekuurojakin, joita onkin tässä viime aikoina nähty. On tosi kiva saada terassille kunnon pöytä, että sitten kun grillaillaan (ja sitä ollaankin tehty) niin voidaan sään salliessa jopa syödä ulkona.

piha_10

Sateen jälkeen pöydän pinta kimaltelee ja helmeilee sadepisaroista, aika kaunista itseasiassa.

piha_07

Aurinkoisella säällä mä oon viihtynyt terassilla aurinkotuolilla kirjaa lukien ja nauttinut auringosta, lämmöstä ja ulkoilmasta nyt, kun ne kaikki on niin superhelposti saatavilla. Oon niin tykännyt, että ollaan nyt maan tasalla ja että ulkoilma on yhden oven takana eikä tarvi erikseen lähteä minnekään, ah.

piha_14

Terassi on ollut myös Nanon suosiossa nyt kesällä. Jos se ei nuku, syö tai kerjää rapsutuksia, se on terassin ovella pyytämässä ulos :D Ja siis harvemmin kyse on edes siitä, että sillä olis pisuhätä, ehei, pääasiassa se haluaa ulos siksi, että kaikenlaisia koivunsiemeniä ynnä muuta on niin kiva lipsutella terassilaudoilta. Jep, se on parasta.

Terassielämää tulee kyllä ikävä, kun syksy ja talvi saapuu :( Mutta nautitaan siitä nyt vielä niin kauan kuin se on mahdollista <3

2 thoughts on “.TERASSI-ILOJA.

  1. Oma koirani on ihan samanlainen, pyytää ulos koko ajan varsinkin, jos paistaa aurinko ja sitten asettuu parvekkeelle istumaan silmät kiinni tai nukkumaan aurinkoon :D

    1. Joo, tää kans makoilee terassilaudoilla silmät kiinni, jalat sojottaen, mutta kuitenkin pää pystyssä, kun on lämmin ilma ja aurinko paistaa :D Ihan höpö. Kaks muuta ennemminkin tutkailee ja nuuskii tai menee nopeasti takaisin sisälle, mutta tämä herra vois olla ulkona auringossa koko ajan :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.