.YSL TINT-IN-OIL -HUULIÖLJY.

Mä tykkään käyttää erilaisia läpikuultavia huulimeikkejä arjessa, koska ne on vaan niin paljon näppärämpiä kuin pigmenttiset, vahvat ja näyttävät huulipunat. Läpikuultavammat huulimeikkituotteet kuluu huulilta pehmeämmin ja liukuvammin, jolloin korjaamisen tarve ei ole täysin välitön.

YSL_Tint-in-Oil_12

YSL:n Volupté Tint-In-Oil -huuliöljy on yksi näistä helpoista tuotteista ja mulle on päätynyt kaksi eri sävyä näitä, toinen blogin kautta ja toinen töistä. Mulla on sävyt 1 ja 5, joista ykkönen on lähes väritön ja vitonen kirkkaampi fuksia. Hauska yksityiskohta mielestäni näissä pakkauksissa tuo, että logonauha on jokaisessa värissä hieman eri värinen, eli jos näitä omistaa useampia, on helpompi löytää se väri mitä etsii.

YSL_Tint-in-Oil_04

YSL:n huuliöljyissä on levitysaplikaattori, jossa on pieni taittokulma ja sen avulla tuotetta jää aplikaattoriin enemmän kuin jos se olisi tasainen.

YSL_Tint-in-Oil_05

Ja on mielestäni hauskaa, että aplikaattori on muotoiltu näyttämään huulilta :D

YSL_Tint-in-Oil_07

Huulilla YSL Tint-in-Oil 1 ilman mitään rajauskynää. Ykkönen on tosiaan lähes väritön huulilla jos ei käytä rajausta pohjalla, mutta tämä vähän syvenee lisäyksien myötä ja vaikka ykkösvärin nimi on Drive Me Copper niin eipä tämä kovin kupariselta mulla ainakaan näytä.

YSL_Tint-in-Oil_08_savy5

Huulilla YSL Lip Liner 6 (lähinnä ylähuulella muotoilemassa) ja YSL Tint-in-Oil 5. Tämä huuliöljy on ensimmäisellä levityksellä vielä melko väritöntä, mutta näissä on leimaava pigmentti, eli mitä enemmän tuotetta huulilleen lisäilee päivän aikana, sitä pinkimmiksi huulet myöskin muuttuu. Tämä vitonen menee mulla hyvinkin fuksiaiseksi sitten parin lisäilyn jälkeen.

YSL_Tint-in-Oil_10

Tint-in-Oileja on useita värejä, mutta kannattaa huomioida, että nro 3 on täysin väritön, ettei tule pettymyksiä. Ja toinen seikka, ainakin mulla kaikki sävyt taittaa jonkinasteiseen pinkkiin, mutta se on hyvin tapauskohtaista, joillakin ne kupariset pysyy kuparisina, mutta mulla ei :/

Kosteustehoiltaan YSL Tint-in-Oil ei valitettavasti ole ihan erityisen kosteuttava. Se on tosi kiva ja öljyisen miellyttävä heti levityksen jälkeen ja ehkä vielä tunnin tai pari sen jälkeen, mutta sitten se ikäänkuin vain imeytyy huuliin ja se kostea tuntuma häviää. Mulla ainakin on niin kuivat huulet, että tätä pitää lisäillä jatkuvasti ja mitä enemmän lisäilee sitä vahvemmaksi huulimeikki muuttuu.

Oletteko te kokeilleet näitä?

4 thoughts on “.YSL TINT-IN-OIL -HUULIÖLJY.

  1. Mulla on näitä kolme eri sävyä ja oon kyllä tykännyt tosi paljon näistä niiden helppouden vuoksi; sävy jämähtää huulille ja häivyttyy päivän mittaan nätisti, joten korjailu ei ole edes välttämätöntä :) Nää ei kyllä ole mitään maailman kosteuttavimpia, mutta oon pvän mittaan sitten tuputellut sävyllistä huulirasvaa näiden päälle :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.